כמובטח - עדכון מצב...

shirely

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

המון המון המון תודה איריס! (ולכל השאר.. אני ממשיכה להודות כי זה כל כך עוזר וחשוב לי שידעו את זה...) אני מקווה שהבנתי... ממה שהבנתי בסך הכל, חייבת ללכת לרופאת המשפחה. אבקש ממנה את הבידוקת השונות וגם אנסה לראות אם היא תומכת איכשהו בלשלוח לרופא מהרשימה. אם לא, באמת אלך כהמלצתך לד"ר כספי - נישא בהוצאות, עדיף כבר בשביל הנפש... הלילה אגב לקח לי המון זמן להרדם בגלל הנימול שהיה לי בשתי הידיים! קמתי גם באמצע הלילה פתאום והתחלתי להשתעל.. לא ברור מה קרה שם... אך כמובן שעדיין ישנתי מלא שעות ונאלצתי לוותר על שעור פרטי שהיה עלי להביר בבוקר, כי פשוט ידעתי שלא אצליח לקום מבלי להיות עייפה מדי...

shirely

New member
טלפון של המרפאה באיכילוב

למישהו יש אותו? אני רוצה להשיג את ד"ר/פרופ' כספי (ניתנו פה עדויות שונות לגבי הטייטל שלו, עמכם הסליחה) וברשימה של הרופאים יש טלפון רק של פרופ' ירון וד"ר אבלין מהמכון, ואני לא בטוחה אם זה אותו הטלפון לכל המכון או רק אליהם.

ornelia

New member
שירלי בהודעה הראשונה בתגובתי

מהבוקר רשמתי לך את הטלפון תבדקי אם הוא נכון בכל מקרה אני חושבת שמי שיענה לך בטלפון הזה יוכל להפנות אותך או לכספי או לפריד. אם לא תבדקי איכילוב מחלקה ו' אם זכרוני לא מטעני הרבה בריאות

dorgad

New member
חשוב - אבחון "רשמי"

שירלי, למרות היחס המתנכר של חלק מהרופאים - חשוב מאוד שתאובחני כבעלת תסמונת הפיברומיאלגיה (אם אכן זה מצבך) באופן מסודר ו"רשמי". אם בקות-החולים שלך לא מצאת ראומטולוג שיבצע את האבחון - מרפאת הפיברומיאלגיה באיכילוב היא אכן הכתובת. אם שם יאבחנו אצלך פיברו', מן הסתם יוצע לך הטיפול האנטי-דיכאוני שהם מציעים כרוטינה. אם כך יקרה - אני ממליצה לך בכל פה לפחות לנסות את הטיפול - ובמשך פרק-זמן ארוך דיו כדי שתדעי אם הטיפול אכן יעיל לגבייך, מה שיצריך מעקב במרפאה, או של ראומטולוג בקופתך. אני גם מציעה לך, אם אכן תאובחן אצלך פיברו', לדאוג שמכתב רפואי מהמאבחן ייקלט במחשב של קופתך. בהצלחה!

shirely

New member
התקדמות ראשונה לעבר המטרה../images/Emo70.gif

חזרתי כרגע מרופאת המשפחה שלי. הופתעתי לטבוה מיחסה החיובי כלפיי, ו.. כן, כן - כלפי מחלת הפיברו. הקראתי לה את רשימת הבדיקות שהציעו לי פה בעבר, ולמעט הבדיקות (אלו שגם אתם אמרתם שלא שולחים אליהן) של ה b1,b6 היא שלחה אותי כמדומני להכל. אני אפרט את הבדיקות: iron,folic acid, ebv, cmv, sedimintation rate, complete blood count, glucose, vitamin b12, tsh, albumin, alk.phosphatase, bilirubin total, calcium, cpk, creatinine, ggt, got(ast) gpt(alt), ldh, na+k, phosphorus, protein total, triglycerides, urea, uric acid, total cholesterol מחר בבוקר אבצע אותן, וקבעתי, כבקשתה, תור אליה לעוד שבוע, כי רק אז יהיו תוצאות לכל הבדיקות, כולל אלו של הוירוסים. כשסיפרתי לה על הפיברו, היא כאמור הכירה את המחלה, ואמרה שהיא אכן מחלה מכורת. כשביקשתי הפנייה לאיכילוב, היא שאלה "אל מי? לכספי?" ואני התרשמתי לחיוב. היא הציעה שכיוון שאכן לא שולחים בעקרון מרמה"ש לאיכילוב, שאחרי שיגיעו תוצאות הבדיקות (שככל הנראה לדעתה לא יצביעו על שום תוצאה קונקרטית) ננסה לכתוב מכתב בקשה מיוחד ואולי נצליח לקבל הפניה... השאלה אם שווה לעשות את כל הטרחה הזו... אם זה רק בשביל תור אחד לאבחון, אני כבר מעדיפה לשלם מאשר לחכות עוד. אבל אם זה קשור להמשך הטיפול, ואם אגש לאיכילוב פרטית - אם זה אומר שכל שאר הטיפול שיוצא לי יעלה לי על חשבוני, ואם אקבל את המכתב כמו שהיא אמרה זה יהיה על חשבון הקופה - אזי שבטח ששווה לי לחכות. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אחרונה... אם לגשת פרטית - האם לחכות לעוד שבוע לאחר הפגישה עימה ותוצאות הבדיקות? או שמא לקבוע כבר לפני תור לכספי?? תודה מקרב לב...........

ליאוריש

New member
רק רציתי להמליץ ולא לבלבל אותך

כי שתדעי אני למשל מאוד מתבלבל ואני משער שעוד חולי פיברו מתבלבלים מהר תלכי לד"ר פריד הוא באמת אדם נפלא שמנסה לטפל במחלה שלוקחת זמן ולא תמיד יש לה פתרונות אבל משתדל לעשות הכי טוב וכמו שאמרו כאן יש לו באמת מזכירה ממש נחמדה במרפאה

למעלה