כמוכם בדיוק סקס
G GraspOfAir New member 25/2/04 #4 ומה רע בפנינת החוכמה הזאת? ../images/Emo13.gif לפחות היא ישירה אה...הכותרת....אני מבין מהר כשמסבירים לי לאט , טוב, נו, עם מה שיש בו למי איכפת מהקנקן? נא לעמוד בתור, לא להתנפל עלי ביחד אחרת לא תיזכו לתשומת הלב (או whatever) המלאה שלי. אויר לנשימה
ומה רע בפנינת החוכמה הזאת? ../images/Emo13.gif לפחות היא ישירה אה...הכותרת....אני מבין מהר כשמסבירים לי לאט , טוב, נו, עם מה שיש בו למי איכפת מהקנקן? נא לעמוד בתור, לא להתנפל עלי ביחד אחרת לא תיזכו לתשומת הלב (או whatever) המלאה שלי. אויר לנשימה
G GraspOfAir New member 25/2/04 #6 חזרנו לעניני הראש? או שאת בודקת רפלקסים גם באיברים אחרים? ואולי, אולי את בעניני סאדו? תיזהרי שמישהו לא יבדוק עלייך את הרפלקס עם הפטיש הזה, זה לא יהיה נעים לחיפושית שלנו . אויר לנשימה
חזרנו לעניני הראש? או שאת בודקת רפלקסים גם באיברים אחרים? ואולי, אולי את בעניני סאדו? תיזהרי שמישהו לא יבדוק עלייך את הרפלקס עם הפטיש הזה, זה לא יהיה נעים לחיפושית שלנו . אויר לנשימה
ש שוקו היחיד New member 25/2/04 #8 איזו אחוות נשים..../images/Emo13.gif כן..הוא איים עליה..מה את מסוגלת ???
G GraspOfAir New member 25/2/04 #9 בא לכם\לך רביעיה? ../images/Emo3.gif נשמע מעניין. וחוצמזה כוכבית...אני אוהב לאיים ולהיות מאויים, כך שאת רק מחממת אותי. יופי שוקו ...אחוות גברים. לא רק הן יכולות! אויר לנשימה
בא לכם\לך רביעיה? ../images/Emo3.gif נשמע מעניין. וחוצמזה כוכבית...אני אוהב לאיים ולהיות מאויים, כך שאת רק מחממת אותי. יופי שוקו ...אחוות גברים. לא רק הן יכולות! אויר לנשימה
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #10 אויר יקירי, במקומך הייתי מוצאת משענת יותר רצינית ולא, לא מעוניינת ברביעיה (אלא אם אתה מתכוון לשחק ב"פרחי ארצנו")
אויר יקירי, במקומך הייתי מוצאת משענת יותר רצינית ולא, לא מעוניינת ברביעיה (אלא אם אתה מתכוון לשחק ב"פרחי ארצנו")
G GraspOfAir New member 25/2/04 #12 חיפושית...הייתי צריך לדעת שאת טיפוס של 2...רואים את זה בניק שלך. רק חשבתי 2+2+2 זה ארב....שיט...זה שש!!! שובבה! פרחי ארצנו...המממ...לא, משעמם, אבל פְרֵחות ארצנו נשמע כבר יותר טוף אויר לנשימה
חיפושית...הייתי צריך לדעת שאת טיפוס של 2...רואים את זה בניק שלך. רק חשבתי 2+2+2 זה ארב....שיט...זה שש!!! שובבה! פרחי ארצנו...המממ...לא, משעמם, אבל פְרֵחות ארצנו נשמע כבר יותר טוף אויר לנשימה
G GraspOfAir New member 25/2/04 #14 התחלנו עם האלימות? זה גם יכול להיות כיף אם עושים במשורה. אמת או חובה.....הקטע הוא שאת הענין של האמת כבר עשינו שנינו בראיונות מנ"ר... מה דעתך שנעבור לישר לחובה? אויר לנשימה
התחלנו עם האלימות? זה גם יכול להיות כיף אם עושים במשורה. אמת או חובה.....הקטע הוא שאת הענין של האמת כבר עשינו שנינו בראיונות מנ"ר... מה דעתך שנעבור לישר לחובה? אויר לנשימה
G GraspOfAir New member 25/2/04 #16 חחח...גבר גבר....תיכף נסדר אחד לשני ... חובה עליך לנשק את חיפו...ובלי וירטואליה, אייקונים, תיאוריות ושאר ירקות או פרחים. חיפו? משחקת או לא? את התחלת! שוקו...תביא כפה אויר לנשימה
חחח...גבר גבר....תיכף נסדר אחד לשני ... חובה עליך לנשק את חיפו...ובלי וירטואליה, אייקונים, תיאוריות ושאר ירקות או פרחים. חיפו? משחקת או לא? את התחלת! שוקו...תביא כפה אויר לנשימה
G GraspOfAir New member 25/2/04 #19 ../images/Emo88.gif זה מה שמגיע לך הורסת מסיבות שכמותך. אויר לנשיקה