את תברחי ברגע שהדברים יקרמו עור ובוץ. אויר לנשימה
G GraspOfAir New member 25/2/04 #24 ואם לא בא לי היום? ומחר? ומחרתיים? ובכלל? אני מוכן ששוקו ישפוט, שאני אשפוט, או ששלושתנו נשחק בלי שופט. ואת יכולה גם לשחק בלבוש מלא...או לפחות בתחילת המשחק זה יהיה כך. אויר לנשימה
ואם לא בא לי היום? ומחר? ומחרתיים? ובכלל? אני מוכן ששוקו ישפוט, שאני אשפוט, או ששלושתנו נשחק בלי שופט. ואת יכולה גם לשחק בלבוש מלא...או לפחות בתחילת המשחק זה יהיה כך. אויר לנשימה
י ילדת הכוכבים New member 25/2/04 #25 מישהו אמר האבקות בבוץ? נו, עד שיש פה משהו מעניין לי יש עבודה. באמתץ אנשים תתחילו לתזמן את ההודעות יותר טוב
מישהו אמר האבקות בבוץ? נו, עד שיש פה משהו מעניין לי יש עבודה. באמתץ אנשים תתחילו לתזמן את ההודעות יותר טוב
G GraspOfAir New member 25/2/04 #29 שתי בחורות....ממממ...נעשה מעניין גע גע גע....מספיק געגועים? אויר לנשימה
י ילדת הכוכבים New member 25/2/04 #31 ../images/Emo9.gif איזה יופי לי אבל אני רואה שדווקא הסתדרת טוב לבד עם האמפטי ודמטי (או איך שלא מאייתים את השמות האלו..)
../images/Emo9.gif איזה יופי לי אבל אני רואה שדווקא הסתדרת טוב לבד עם האמפטי ודמטי (או איך שלא מאייתים את השמות האלו..)
S Sefy New member 25/2/04 #34 גם אותי ? ככה ? בכזו קלות ? ../images/Emo7.gif אין בעיה! זה נרשם בפרוטוקול!
י ילדת הכוכבים New member 25/2/04 #37 ספי, נא לא להדחף! עם כל הכבוד, אתה עדיין לא בחורה. אחוות נשים לא שוברים
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #38 ככה זה גברים... רואים שתי בחורות ביחד, ההורמונים מתחילים להשתולל אצלם ולא עשינו כלום (עדיין )
S Sefy New member 25/2/04 #39 אבל אני אמור להדחף לא ? ../images/Emo8.gif חוץ מזה שאין לי בעיה לקחת פופקורן ולהסתכל על שתיכן
ח חיפושית222 New member 25/2/04 #40 אתה אמור להדחף../images/Emo35.gif ילדת"ה הזמינה אותך ולא הודיעה לי?