כמות הוירוסים לא קובעת כמה חולה יהיה מי שנחשף להם

SupermanZW

Well-known member
לא טוב, שמור על עצמך.
אני שומר על עצמי ככל יכולתי, אם כי יכול להיות שאפילו אני משלה את עצמי. אני יודע שהמסכה לא מועילה, אני מקפיד יותר לשטוף ידיים לעיתים קרובות, נמנע אם אני יכול מלשהות במקומות צפופים (בדרך כלל אני יכול), משתדל ללכת שעה ביום, אבל ביטחון שאני מגן על עצמי מספיק טוב בפני קורונה אין לי ומה שמטריד יותר הוא שאם אחלה בקורונה יש סיכוי סביר שאמות בגלל שיש לי underlying conditions, ביניהם מחלת לב שלמרות שהחלמתי ממנה, יש לה השפעה עלי לשארית חיי ולכן אני צריך (למשל) ליטול אנטיביוטיקה לפני כל טיפול שיניים והומלץ לי אף ליטול כדורים פרוביוטים באופן יומיומי. אבל אין מה לעשות, צריך להמשיך קדימה ולהתמודד. למנוע מעצמי דברים עד שלא יהיה לי ממה להנות בחיים רק יכניס אותי לדיכאון ויוציא לי את הטעם מהחיים, אז עדיף פשוט למצוא את האיזון העדין שלא מפריע לי מדי וזה מה שאני עושה.

raya

Well-known member
אני שומר על עצמי ככל יכולתי, אם כי יכול להיות שאפילו אני משלה את עצמי. אני יודע שהמסכה לא מועילה, אני מקפיד יותר לשטוף ידיים לעיתים קרובות, נמנע אם אני יכול מלשהות במקומות צפופים (בדרך כלל אני יכול), משתדל ללכת שעה ביום, אבל ביטחון שאני מגן על עצמי מספיק טוב בפני קורונה אין לי ומה שמטריד יותר הוא שאם אחלה בקורונה יש סיכוי סביר שאמות בגלל שיש לי underlying conditions, ביניהם מחלת לב שלמרות שהחלמתי ממנה, יש לה השפעה עלי לשארית חיי ולכן אני צריך (למשל) ליטול אנטיביוטיקה לפני כל טיפול שיניים והומלץ לי אף ליטול כדורים פרוביוטים באופן יומיומי. אבל אין מה לעשות, צריך להמשיך קדימה ולהתמודד. למנוע מעצמי דברים עד שלא יהיה לי ממה להנות בחיים רק יכניס אותי לדיכאון ויוציא לי את הטעם מהחיים, אז עדיף פשוט למצוא את האיזון העדין שלא מפריע לי מדי וזה מה שאני עושה.
לקחת אנטיביוטיקה לפני טיפול שיניים - הייתי בסרט הזה. והתוצאה - עברתי ניתוח לב פתוח לתיקון המסתם.
מאחלת לך שלא תגיע למצב הזה.
ובעניין הקורונה-מאז שחזרתי מהניתוח לפני חודשיים וחצי , אני לא יוצאת מהבית אם אין צורך (ביקורת רפואית וכדומה).
משתדלת לצאת להליכה כל יום - לא תמיד מסתדר לי.
רק בריאות!!
רעיה

SupermanZW

Well-known member
לקחת אנטיביוטיקה לפני טיפול שיניים - הייתי בסרט הזה. והתוצאה - עברתי ניתוח לב פתוח לתיקון המסתם.
מאחלת לך שלא תגיע למצב הזה.
ובעניין הקורונה-מאז שחזרתי מהניתוח לפני חודשיים וחצי , אני לא יוצאת מהבית אם אין צורך (ביקורת רפואית וכדומה).
משתדלת לצאת להליכה כל יום - לא תמיד מסתדר לי.
רק בריאות!!
רעיה
תודה. אבל מה אני אמור לעשות? היה לי אנדוקרדיטיס ואלו ההוראות שקיבלתי מהרופא.

raya

Well-known member
תודה. אבל מה אני אמור לעשות? היה לי אנדוקרדיטיס ואלו ההוראות שקיבלתי מהרופא.
לא אמרתי שאתה אמור לעשות משהו.....האמת - עוד לא שאלתי אם אני צריכה להמשיך עם האנטיביוטיקה או לא.
ובשנים האחרונות די זלזלתי בהוראה הזו.

משתפרת1

Well-known member
לבן אדם יש אג'נדה. שום עובדה ושום טיעון לא ישנו את דעתו.
רבותי, המנעו מהתקהלויות, הקפידו על ההיגיינה והשתמשו במסיכות. אף אחד מהאמצעים הללו לא מבטיח במאה אחוז שלא נידבק, אבל כל אחד מהם מפחית את הסיכון. ועל הדרך גם הסיכון להדבקות בשפעת (החורף מתקרב, זוכרים?) יורד.

דיברגנט חדש

Well-known member
לבן אדם יש אג'נדה. שום עובדה ושום טיעון לא ישנו את דעתו.
רבותי, המנעו מהתקהלויות, הקפידו על ההיגיינה והשתמשו במסיכות. אף אחד מהאמצעים הללו לא מבטיח במאה אחוז שלא נידבק, אבל כל אחד מהם מפחית את הסיכון. ועל הדרך גם הסיכון להדבקות בשפעת (החורף מתקרב, זוכרים?) יורד.
טוב שהוא לא לוקח כתבה מהירחון של ירוחם.
כדאי לו לבדוק מה ה-Impact factor לפני שהוא מביא ירחון דמיקולו

diday

Member

diday

Member
זכותך להאמין או לא להאמין במה שאתה רוצה. אני ממליץ לקרוא קודם, אבל זכותך גם לא לקרוא.
הבן סופרמן שאחרי הBS והפייק(ים) שאתה מפזר כאן תמיד, קשה עד מאד להתייחס ברצינות למה שאתה כותב.

SupermanZW

Well-known member
הבן סופרמן שאחרי הBS והפייק(ים) שאתה מפזר כאן תמיד, קשה עד מאד להתייחס ברצינות למה שאתה כותב.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אך טענתך על דבריי רק מוכיחה שאתה פתי מאמין לשטיפת המוח של הMainstream media ולא טורח לבדוק. הכי קל זה לטעון שאני מפזר BS וfake news, לבדוק דורש קצת מאמץ, ולכן אתה מעדיף לשכנע את עצמך בשקריות מה שאני מביא ובאמיתות מה שמנסים לגרום לך להאמין כדי לשלוט בך. בפסיכולוגיה קוראים לזה דיסוננס קוגניטיבי. הרי הרבה יותר נוח להאמין בcomforting lies, מאשר בuncomfortable truth, ואת זה מנצלים כדי לשטוף לך את המוח.

SupermanZW

Well-known member
קראתי, המסקנה שלך אינה נובעת ממה שכתוב במאמר.
הבנתי, אתה רוצה ש"יאכילו אותך בכפית", כל מילה שאני כותב צריכה להיות כתובה במאמר כי אחרת לא תוכל להגיע למסקנה. נראה שהיסק לוגי זו דרישה גבוהה מדי בעבורך. לקרוא ולהבין זו לא חוכמה, לחשוב ולהסיק דבר מתוך דבר דורש חוכמה כלשהי.

הבנתי, אתה רוצה ש"יאכילו אותך בכפית", כל מילה שאני כותב צריכה להיות כתובה במאמר כי אחרת לא תוכל להגיע למסקנה. נראה שהיסק לוגי זו דרישה גבוהה מדי בעבורך. לקרוא ולהבין זו לא חוכמה, לחשוב ולהסיק דבר מתוך דבר דורש חוכמה כלשהי.
להציג מאמר כסימוכין לטענה שלא נובעת ממנו זו טפשות במקרה הטוב וניסיון לרמות במקרה הרע.

למעלה