תשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לא צומחות קרניים וגם הזנב שצומח הוא ממש קטן.
לכו להתחסן.
לכו להתחסן.
מחכים קודם שתעבור את השלב השניתשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לכו להתחסן.
רגע, איזה קפה? לפי זה אחליט.תשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לכו להתחסן.
עזרת לי להחליטוגם הזנב שצומח הוא ממש קטן
לא ניסיתי אפילו להתקשר, גם באפליקציה ובאתר לא ניתן היה להזמיןומה עם הזמנת תור באתר/באפליקציה?
עצרתי בשלב ההחלטה למתי להזמין (כי יש כל מיני מטלות קודמות) אז ויתרתי. לא יודעת אם לא תיזרקי לקראת סוף התהליך.
רק בריאותתשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לכו להתחסן.
לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!! בת זוגי נכנסה לאפליקציה של קופ"ח הכללית, גם היא בסיכון כמוני, ואפילו יותר רציני [ בוגרת מחלקת הסרטן ] התור הקרוב ביותר באפריל.תשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לכו להתחסן.
או שאתה לא בקופה הנכונה או שאתה מנסה להזמין רק ליד הבית.לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!!
פתח תקווה, רמת גן, בני ברק אינם "קרוב לבית". באותה מידה יכלו לשלוח אותי לתל אביב, יהוד, בת ים, אשדוד או נתניה [ הכל נחשב גוש דן!] - בגבעתיים אין בכלל תחנות חיסון לפי התורים. [ לא תמיד צריך למצוא במתלונן את האשמה!]או שאתה לא בקופה הנכונה או שאתה מנסה להזמין רק ליד הבית.
לי הציעו להתחסן בכרמיאל או בעכו אבל אני ביקשתי לבדוק בשפרעם ואז הסתבר שיש שם תורים מהיום למחתרתיים ובאיזוו שעה שאני רציתי.
אני לא מחפש אשמים, רק מנסה להציע לך לבדוק גם במקומות רחוקים יותר.פתח תקווה, רמת גן, בני ברק אינם "קרוב לבית". באותה מידה יכלו לשלוח אותי לתל אביב, יהוד, בת ים, אשדוד או נתניה [ הכל נחשב גוש דן!] - בגבעתיים אין בכלל תחנות חיסון לפי התורים. [ לא תמיד צריך למצוא במתלונן את האשמה!]
צודקת, הם מבקשים מילדיהם שלא תמיד ששים לעשות זאת.
זה בגלל החינוך שהם קבלו? (הילדים?)צודקת, הם מבקשים מילדיהם שלא תמיד ששים לעשות זאת.
לא, זה בגלל שהם פוחדים על הוריהם.זה בגלל החינוך שהם קבלו? (הילדים?)
אהה.לא, זה בגלל שהם פוחדים על הוריהם.
לא צריך ולא צריך...לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!! בת זוגי נכנסה לאפליקציה של קופ"ח הכללית, גם היא בסיכון כמוני, ואפילו יותר רציני [ בוגרת מחלקת הסרטן ] התור הקרוב ביותר באפריל.
קבעתי תור לרופא המשפחה אולי הוא יצליח לקדם את התור.
זריקת הבוסט היא זאת שעושה את רוב תופעות הלוואי, כך שתעדכן אותנו בחודש הבא ...תשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.
לכו להתחסן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.