כמו שהבטחתי אני מעדכן - לפני שעה ורבע חוסנתי נגד הקורונה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשאול, דקירה קטנה כמעט בלתי מורגשת, כוס קפה, המתנה של 15 דקות והביתה.

לא צומחות קרניים וגם הזנב שצומח הוא ממש קטן.

לכו להתחסן.

סופהו 1

Well-known member

לכו להתחסן.
רגע, איזה קפה? לפי זה אחליט.

נחמד שאתה מדווח שאתה בחיים.
נחמד שלעת עתה לא צמחו קרניים.
צודקת פונדיצ'רי. אולי נחכה שתעבור את השלב הבא.

סופהו 1

Well-known member
ומה עם הזמנת תור באתר/באפליקציה?
עצרתי בשלב ההחלטה למתי להזמין (כי יש כל מיני מטלות קודמות) אז ויתרתי. לא יודעת אם לא תיזרקי לקראת סוף התהליך.

צליליתה1

Well-known member
ומה עם הזמנת תור באתר/באפליקציה?
עצרתי בשלב ההחלטה למתי להזמין (כי יש כל מיני מטלות קודמות) אז ויתרתי. לא יודעת אם לא תיזרקי לקראת סוף התהליך.
לא ניסיתי אפילו להתקשר, גם באפליקציה ובאתר לא ניתן היה להזמין
החלטתי לשחק אותה קשה להשגה, אני אחכה שהם יתחננו אלי להתחסן

אבח"י

Well-known member

לכו להתחסן.
לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!! בת זוגי נכנסה לאפליקציה של קופ"ח הכללית, גם היא בסיכון כמוני, ואפילו יותר רציני [ בוגרת מחלקת הסרטן ] התור הקרוב ביותר באפריל.
קבעתי תור לרופא המשפחה אולי הוא יצליח לקדם את התור.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!!
או שאתה לא בקופה הנכונה או שאתה מנסה להזמין רק ליד הבית.

לי הציעו להתחסן בכרמיאל או בעכו אבל אני ביקשתי לבדוק בשפרעם ואז הסתבר שיש שם תורים מהיום למחתרתיים ובאיזוו שעה שאני רציתי.

אבח"י

Well-known member
או שאתה לא בקופה הנכונה או שאתה מנסה להזמין רק ליד הבית.

לי הציעו להתחסן בכרמיאל או בעכו אבל אני ביקשתי לבדוק בשפרעם ואז הסתבר שיש שם תורים מהיום למחתרתיים ובאיזוו שעה שאני רציתי.
פתח תקווה, רמת גן, בני ברק אינם "קרוב לבית". באותה מידה יכלו לשלוח אותי לתל אביב, יהוד, בת ים, אשדוד או נתניה [ הכל נחשב גוש דן!] - בגבעתיים אין בכלל תחנות חיסון לפי התורים. [ לא תמיד צריך למצוא במתלונן את האשמה!]

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
פתח תקווה, רמת גן, בני ברק אינם "קרוב לבית". באותה מידה יכלו לשלוח אותי לתל אביב, יהוד, בת ים, אשדוד או נתניה [ הכל נחשב גוש דן!] - בגבעתיים אין בכלל תחנות חיסון לפי התורים. [ לא תמיד צריך למצוא במתלונן את האשמה!]
אני לא מחפש אשמים, רק מנסה להציע לך לבדוק גם במקומות רחוקים יותר.

אם אתה מעוניין להתחסן שווה לנסוע לשם כך גם לצפון או לדרום (לעניות דעתי כמובן).

סופהו 1

Well-known member
לא, זה בגלל שהם פוחדים על הוריהם.
אהה.
ואני חשבתי שהצעירים לא ששים לעשות זאת באופן כללי, כי הוריהם הקשישים מטרידים אותם.

אותי מעצבן שמעבר לקו מנסים (מדי פעם) לחנך את בני השמונים ש.. מה הבעיה? תיכנס/י לאינטרנט ו... :confused: וכשמתברר לדובר החכם שלקשיש אין אינטרנט/מחשב, במקום לנסות לעזור טלפונית (מדובר במקרה שזה אפשרי), מיד מפנים אותו אל הילדים/נכדים.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא רק שלא זומנתי, חו"ח, אלא רציתי להזמין תור, ומתברר שהקרוב ביותר הוא ב- 3 במרץ!! בת זוגי נכנסה לאפליקציה של קופ"ח הכללית, גם היא בסיכון כמוני, ואפילו יותר רציני [ בוגרת מחלקת הסרטן ] התור הקרוב ביותר באפריל.
קבעתי תור לרופא המשפחה אולי הוא יצליח לקדם את התור.
לא צריך ולא צריך...
1. כבר אתמול שמעתי שאנשים צובאים על תחנות החיסונים ללא זימון והם מתקבלים בהתאם ללחץ... בנהריה חיכו הרבה. בקיריון פחות וכולם חוסנו. בכל מקרה, אתמול לא רצינו לנסוע בעיקר בשל מזג האוויר הסגרירי.
2. ניסינו טלפונית. המוקד מפוצץ וקורס. ניסינו באתר. קיבלנו תאריך ל-04.01.21. לא ממש נורא אבל עבורי זה מועד לא מתאים.
3. שמענו שפתחו היום מוקד חדש ביקנעם. נסענו 3 אנשים באופן יזום לקראת הערב. חיכו כ-20 אנשים בחוץ. הכניסו אותם ב"חמישיות" ותוך כרבע שעה נכנסנו. האחות שחיסנה אותי היא האחות הקבועה במרפאה בטבעון. "אנחנו חברים". נעים מאד.
4. התהליך מהיר מאד. הדקירה כואבת יותר מהחדרת החומר וגם זה לא משהו. כעת יש רגישות קלה במגע ורק במגע.
5. חיכינו כרבע שעה והסתלקנו מבלי ש"קיבלנו רשות". הייתה חוויה סבירה מאד ואווירה נעימה גם עם המתחסנים שלא היכרנו.
6. לחבר שהצטרף אלינו הזריקו בטעות אוויר... האחות "עלתה על זה" באיחור והזריקה לו שוב..

למעלה