זריקת הבוסט היא זאת שעושה את רוב תופעות הלוואי, כך שתעדכן אותנו בחודש הבא ... ולא יהימכּ
שיח סלימאן Well-known member מנהל 24/12/20 #22 נכתב ע"י דיברגנט חדש: זריקת הבוסט היא זאת שעושה את רוב תופעות הלוואי, כך שתעדכן אותנו בחודש הבא ... לחץ כדי להרחיב... ולא יהימכּ
נכתב ע"י דיברגנט חדש: זריקת הבוסט היא זאת שעושה את רוב תופעות הלוואי, כך שתעדכן אותנו בחודש הבא ... לחץ כדי להרחיב... ולא יהימכּ
קלייטון.ש Well-known member 22/12/20 #4 בעניין הקרניים לי מספיק שאשתי לא מצמיחה לי כאלה. הקורונה יכולה לעשות לי מה שהיא רוצה.
ס סופהו 1 Well-known member 23/12/20 #14 מז'תומרת לפי התורים? חברי מכבי יכולים להתחסן, כמה נוח, בקניון גבעתיים.
S shila777 Member 23/12/20 #15 נכתב ע"י סופהו 1: מז'תומרת לפי התורים? חברי מכבי יכולים להתחסן, כמה נוח, בקניון גבעתיים. לחץ כדי להרחיב... ובחיפה-באצדטדיון בכניסה לעיר.עבורי-זה כמו לנסוע לחדרה. אבל-יש תאריך ושעה ואגיע!
נכתב ע"י סופהו 1: מז'תומרת לפי התורים? חברי מכבי יכולים להתחסן, כמה נוח, בקניון גבעתיים. לחץ כדי להרחיב... ובחיפה-באצדטדיון בכניסה לעיר.עבורי-זה כמו לנסוע לחדרה. אבל-יש תאריך ושעה ואגיע!
ס סופהו 1 Well-known member 23/12/20 #16 נכתב ע"י shila777: ובחיפה-באצדטדיון בכניסה לעיר.עבורי-זה כמו לנסוע לחדרה. אבל-יש תאריך ושעה ואגיע! לחץ כדי להרחיב... רק באיצטדיון לעיר שלמה? קבלתי הודעה שהיום נפתחו עוד מוקדים (באיזור המרכז) אולי שווה (למי שצריך) להמתין ולהחליף.
נכתב ע"י shila777: ובחיפה-באצדטדיון בכניסה לעיר.עבורי-זה כמו לנסוע לחדרה. אבל-יש תאריך ושעה ואגיע! לחץ כדי להרחיב... רק באיצטדיון לעיר שלמה? קבלתי הודעה שהיום נפתחו עוד מוקדים (באיזור המרכז) אולי שווה (למי שצריך) להמתין ולהחליף.
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 25/12/20 #27 נכתב ע"י סופהו 1: מז'תומרת לפי התורים? חברי מכבי יכולים להתחסן, כמה נוח, בקניון גבעתיים. לחץ כדי להרחיב... בחיפה פתחו דרייב אין בכניסה לאיצטדיון עופר. הבנתי שהתור שם מהיר מאד.
נכתב ע"י סופהו 1: מז'תומרת לפי התורים? חברי מכבי יכולים להתחסן, כמה נוח, בקניון גבעתיים. לחץ כדי להרחיב... בחיפה פתחו דרייב אין בכניסה לאיצטדיון עופר. הבנתי שהתור שם מהיר מאד.