כמו שהבטחתי, באתי לנסות לתת הסבר..

קורין1

New member
כמו שהבטחתי, באתי לנסות לתת הסבר..

על הצמיד של ז'אדי. אז ככה... זוכרים את הטבעת המדהימה שבתמונה הנ"ל? עושים אותה באותה שיטה, אבל במקום לקפל לשניים ממשיכים עד שמגיעם לגודל של הצמיד, וכך גם בטבעת וכך גם בחיבורים. אני מקווה שהסברתי נכון, אני לא טובה בהסברים.

kiti4

New member
מהמם ../images/Emo99.gif

אפשר הסבר,תרשים,חומרים דרושים
המון תודה

wildspirit

New member
אני מבינה שזו טבעת עם שתי קומות?

והלמטה שלה זה חרוזי מולטיקאט?

קורין1

New member
וזוהי שרשרת שעשיתי לפני עשר....

שנים, היה לי ספר של חרוזים ענק, נתתי למישהו (לא זוכרת למי) ומאז לא ראיתי את הספר. וזו היצירה היחידה שנשארה לי

קורין1

New member
וזוהי טבעת קיפוד...

אני יודעת איך עושים אתה, אבל בארץ אין את החצי כדור עם חורים בשביל לעשות אותה, ולכן אם יש למישהו יש רעיון איך לעשות אותה בלי החצי כדור, אשמח לשמוע על כך

wildspirit

New member
אני מכירה את הטבעת הזו

חבל שהיא כזו שחורה ... בגלל הסורק ואני חושבת שיש לי איזה שיטה בלי החצי כדור מתחת למרות שיש חנויות שאפשר למצוא את החצי כדור - יש אותה בדרום תל אביב בחנות של תכשיטי צבי בכל אופן אני יכולה לחפש את התרשים באחד הספרים שלי ולהעביר לך אם את רוצה

קורין1

New member
בשימחה רבה...

הייתי בכל החנויות בראשון כדי למצוא את החצי כדור הזה ולא מצאתי. אמרו לי שאין אותה בארץ וזה יבוא מחו"ל.

rottemit

New member
את יכולה אולי...

להסביר מהתחלה וממש בשלבים איך עושים את הטבעת המדהימה הזו...?

wildspirit

New member
אני אסביר על הטבעת

כמובן לאחר אישורה של קורין את הטבעת משחילים בהתחלה על חוט 3 חרוזי מולטיקאט, ומצליבים בחרוז רביעי אחר כך על כך חוט משחילים חרוז 1 ומצליבים בחרוז נוסף וכך שוב. לאחר שסיימנו ככה 3 פעמים אנחנו משחילים צמוד למה שהשחלנו קודם. לאחר שסיימנו צורה של ריבוע אנחנו משחילים מעל החרוזים האלה על כל חוט חרוז סברובסקי ומצליבים בחרוז ונציה ושוב על כל חוט חרוז סברובסקי ומצליבים במולטיקאט בבסיס הטבעת וכך הלאה אני מקווה שזה מובן אם לא אני אנשה למצוא אצלי את התרשים של הטבעת ואני אעלה לכם אותה

למעלה