את יכולה לראות בקומונה שיש קישור לסדנא שנערכה לטבעת, מיותר לציין שהתמונה היא שלי וחבל שלא ציינתם את זה, זוכרת טליה כמה זה עיצבן אותך בעבר ? "אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך"
אני לא העלתי תמונה של שום טבעת - אני העלתי תרשים מתוך אתר
אם מישהו אחר העלה טבעת אני לא ידעתי מזה ולא יודעת ולכן אני לא יכולה לבוא ולהגיד כלום - תאמיני לי שאם הייתי יודעת מזה הייתי מעירה את ההערה שלי בהתאם כך שזה לא נכון מה שעשית כאן עכשיו בכל מקרה יש כאן אנשים שרוצים ללמוד ולדעת איך עושים את הטבעת הזו... היא מופיעה במלא אתרים - אז לא הבנתי בדיוק מה הבעיה?? הייתי כאן בשבילם ולא לקחתי מתוך האתר שלך כלום. לא ייתכן שאם משהו עלה אצלך אני לא אוכל להסביר אותה גם כאן אם אנשים שואלים - מסכימה איתי? אני עדיין לא ראיתי שהעברתי עליה סדנה...או שעשיתי משהו שיפגע בך באופן אישי. שאלו על הטכניקה והסברתי כמו שיכולתי להסביר אותה גם מאחורי הקלעים. עדיין אני לא מבינה מה בדיוק הבעיה, ולמה היתה צריכה להיות תגובה כזו
התנצלתי בקשר לכך לא ידעתי שצריך לבקש, לכן התפלתי שאת ביקשת את אישורי כדי להסביר איך עושים את "הצמיד של ז'אדי", ועכשיו שאני יודעת, אנהג בהתאם. ולך מעיין, הטבעת שעשית פשוט מדהימה, ואכן מגיע לך את מלוא הפירגון.