כמו שהבטחתי לכם, וכן באיחור.. זאק פאפטור!!

maorkad

New member
כמו שהבטחתי לכם, וכן באיחור.. זאק פאפטור!!

הנה הוא הצרפתי שלי (עדיין לא גמור) מרוב עבודה אני לא כל כך מצליח לסיים את הפרויקט האישי שלי יום אחד בשבוע לימודים אבל אני מרגיש כאילו אני לומד שבוע שלם ובכלל עם תחלתה של עבודה חדשה אני מתרגש נורא ומכין את עצמי שלא יהיה לי זמן לחיות (נשמע נורא כן יודוע :( בכל אופן הוא כאן הצרפתי הקטן....

ooommmr

New member
איזה יופי!

כל הכבוד מאור! יש עתיד....p= חחחח.. עומרי

איזה יופיייייייייייייי אקסטרה אורדינר!

ואכן יצא לך כמו שדמיינת וציירת בסקיצות שהראת לנו. יאלל'ה לעבודה,עכשיו אחרי שראינו ואהבנו,רוצים עוווווווווווווווווווווווווד אהבתי מאוד גם את המכשפה שמע בחור,אתה מוכשר

maorkad

New member
ווואי תודה דודי איזו תגובות מהירות חברה

זה נראה כאילו רק המתנתם לי חחחחח אני יודע חיי בסרט אני יודע ....חחח

הוא נראה חורש מזימות../images/Emo6.gif

נראה כאילו הוא מתכנן משהו
והמבטא הצרפתי פשוט מתגלגל לו בדממה. הבובה כל כך מדברת בלי לומר מילה

maorkad

New member
חחח הוא תלוי בחדר העבודה שלי....

וכשאני נכנס ומביט בו אני אני מחייך אליו חזרה הוא מצחיק אותי

גליתוי

New member
איזה בובה נהדרת!

היא מקורית ומאוד דומה לסקיצות שגם הן היו יפות בפני עצמן! גם המכשפה מקסימה ואשמח לראות את התוצאות בהמשך... כל הכבוד! גלית

צריך רק להביט וגם את תוכלי לראות.....

התמונות נשארות פה רק מחליפות מיקום בהתאם להודעות שמוסיפים להן המגיבים.... לא נורא מאמי,אני אוהב אותך למרות כל הבושות והצרות שאת עושה לי
אני יוצא להצגת "הקוסם מארץ עוץ" בהיכל התרבות כפר-סבא אבל כשאחזור אשמח מאוד אם תספרי לי איך עברו הצגות "על דרקון אחד וחברים הרבה" שהיו שילשום בתל השומר ואמש בכפר יונה??? בשל העומס לא יוצא לנו לדבר אז ספרי...

maorkad

New member
דודי אתה עדיין מופיע בהצגה הזו????

זה כבר המון שנים או שאני מדמיין....?

אתה ממש לא מדמיין!!! מגיע לי שיא גינס!!!

את הדחליל אני מגלם מגיל 16 וחצי..... בסה"כ ענין של... 22 שנים!!!!!!! כמעט ברציפות (למעט הפסקות קצרצרות) שחקנים באו והלכו,היו לצידי לא מעט "דורותיות" (בינהן אפרת בויימוולד שאין צורך להציג אותה והדס קלדרון-היום שחקנית ראשית בהפקות רבות של בית לסין ועוד רבות וטובות) כולם התחלפו...אני נשארתי ואני יכול לספר שאני נהנה מתפקיד זה עד היום וזאת למרות העבודה הקשה,הפיסיות והאנרגיה שהתפקיד הזה דורש. בחנוכה לפני 3 שנים יצאה ההצגה עם צוות שחקנים חדש והציגה למעלה מ30 הצגות בשבוע החג!!! מאז היא רצה בהצלחה רבה בחגים,שבתות ובכל ימי השנה. הצוות הנוכחי כולל את: מיכל אמדורסקי- בתפקיד דורותי,ניר (נירו) לוי-בתפקיד האריה הפחדן,זהר כץ הוא איש הפח, מאיר סוויסה מגלם את הקוסם המטורלל ,עזריאל אשרוב-מכשפה ,חלי חזן- הפייה הטובה, שיראל בתפקידים דודה אמילי, את טוטו הכלב מגלם...הכלב טוטו (משוגע עליו) ואת הדחליל אתם כבר מכירים אז פייר, לא מגיע לי שיא גינס???????????????????????????

למעלה