כמו שהבטחתי לכם, וכן באיחור.. זאק פאפטור!!

ooommmr

New member
אה...ו...אגב, ב93' הועלתה

גירסא עם מיכל ינאי ואיתי שגב, אתה היית שם? חרשתי על הקלטות שהייתי קטן..

עומרי אתה מדבר על הפקות של ירון כפכפי

ב-1994 היה עם מיכל ינאי ואדם ב-2000 היה עם אבי קושניר ואורלי ווינרמן ובאלפיים ומשהו היה עם רוני דואני ושלום אסייג וגיא אריאלי וכל השאר.. ההפקה בה דודי משתתף היא של עזריאל אשרוב (ספר הג'ונגל, מעשה בחמישה בלונים, חנה'לה ושמלת השבת וכו)

maorkad

New member
חח גם אני חרשתי זה עם אריק לביא אני חושב

ערב טוב קהל נכבד נעים מאוד נא לשבת אין שום צורך לעמוד..... חח ואת השאר אני לא זוכר

feyoula

New member
וואי וואי והכל היה ירוק שם מסביב

וההממשך זה משהו עם "קחו מספר תורכם יגיע עוד מעט..." יא אללה. שנים.

וואי איזמיר??? ממרוקאי גאה משני הצדדים????../images/Emo12.gif

ממך ציפית לאיזה: אההה ווואה וואה, אי וואי טרללי, איזה יאה וואלי "בובליני"... משהו.... סתתתתתתתתתם,צוחק,צוחק ואם מישהו נעלב אני מבהיר מראש שהכל נאמר בהומור ואהבה. ולעניין,אני יכול להגיד לך: כשאתה עוד היית בבטן של אמא שלך,אני כבר הייתי דחליל!!! או: יש לי דחליל בגילך....

עומרי,רועי ומאור יקירי

תודה לשלושתכן על התעניינות,מחמיא לדעת שאתם מבקשים לשמוע על עבודתי ואני נהנה לספר לכם על כך כפי שאני נהנה לקרוא את הודעותיכם השונות בפורום ובמקרה שלכם כיוצרי בובות,גם לראות את התמונות של עבודתיכם המועלות כאן!!! רועי- כל הכבוד על הידע המדוייק!!! וכמו שאמרת,יש "הקוסם" שהוא מחזמר מצליח מאוד מאת ובבימוי: אורי פסטר ויש: "הקוסם מארץ עוץ" מחזמר מצליח לא פחות מאת ובבימוי: עזריאל אשרוב שבה אני משתתף 22 שנים.... הצגתו של עזריאל אשרוב שעלתה כמה שנים לפני הפקתו של אורי פסטר והיתה נחשבת מבחינת גודלה,יותר גדולה מהצגות הילדים שהיו באותה תקופה ,רצה מאות פעמים וזכתה להצלחה בביקורות,בקופות הכרטיסים ואף אושרה והופיעה במסגרת אומנות לעם וסל תרבות,כשההצגה יצאה לכמה חודשי מנוחה וריענון החלו לעבוד ב"טלית הפקות" על הפקתו של פסטר שהיתה מושקעת מאווווווווד,מרשימה ומצויינת והיתה למחזמר הגדול ביותר מבחינת השקעה שהועלה עד אז לילדים!!!!! למרות ההצלחה העצומה שהיתה למחזמר "הקוסם" שעד היום הורים שהיו אז ילדים זוכרים ומספר ההצגות הרבות שהוא הופיע, המחזמר רץ רק כמה חודשים (כשלמלכתחילה יועד לחנוכה בלבד!!!!) בשל גודלו ומורכבות ההפקה וחוסר היכולת להכנס עם ההפקה לאולמות קטנים יותר מסינרמה (ז"ל) בת"א,תיאטרון ירושלים ואודיטוריום חיפה. כמה חודשים לאחר רדת ההפקה הזו ,שבנו אנחנו להופיע עם ההצגה שלנו במשך שנים ובגרסאות שונות לפני כ3 שנים חידש עזריאל את ההפקה ובזמן החזרות הגיעה אלינו השמועה על חידוש ההפקה של אורי פסטר (הפעם בעיבוד ובבימוי:עידן עמית) עם רוני סופרסטאר כדורותי,גיא אריאלי כפח-פח ושלום אסייג כדחליל... 2 ההפקות יצאו לדרך ביחד....אנחנו "הקטנים יותר מבחינת תפאורות וכ'ו נדהמנו מהצלחת ההצגה שלנו,לא האמנו שכל פעם מוסיפים מראש עוד ועוד הצגות לאותו יום ובסופו של דבר עשינו למעלה מ30 הצגות בשבוע ומופיעים איתה עד היום! לצערי,ההפקה השניה לא הצליחה לשחזר את ההצלחה,זכתה לביקורות לא טובות ובוטלו גם הופעות שהיו מתוכננות מראש וזה כאב לי מאוד כי אני יודע כמה מחשבה,רצון וכסף הושקעו שם,הבמאי עידן עמית הוא חבר טוב ומוכשר מאוד מאוד וחרה לי על המופיעים כי זו תחושה נוראית וגם על המפיקים.... הרבה פעמים שאלו אותי: למה? הרי הם "מתחרים" שלכם??? בעיניי במקצוע הזה אין מ ת ח ר י ם-יש רק קולגות ולכולנו יש מקום!!!! לידיעתכם!!!! בשבוע שעבר עלתה הצגת בובות "הקוסם מארץ עוץ" בביצוע תיאטרון הבובות של אריק סמית (מכירים? זוכרים?) שחוזר לפעילות אחרי שנים רבות אבל על כך בפעם אחרת....הסתיימה לי הפסקת הצהריים....חייב לשוב לעבודותי אז ביי

maorkad

New member
אבישג התמונות בשרשור קצת למטה זה נקרא....

המכשפה הכחולה

למעלה