כמו שהבטחתי למיסטר גוברנור להלן

כמו שהבטחתי למיסטר גוברנור להלן

רשימה של מעשי רצח שבוצעו ע"י חילונים. אני ממתין לשוא למעשה רצח אחד ע"י חרדי שהוא יביא לי. זה בא להראות לו ולשכמותו שמעלילים עלילות דם ולא מסתכלים על הדבשת סליחה הר שיש להם מאחורה. רציתי לתת קישור לכל כתבה אבל אני מוגבל במספר הלינקים בבקשה : 1. אלי פימשטיין רצח את בתו הודיה קדם ז"ל 2. גדי פרץ רצח את חברתו אילנה לוי והתאבד 3. קטינים מתחת לגיל 18 רצחו את מורן עמית 4. עובד אחזקה באשקלון רצח שומר באולם אירועים 5. חייל נרצח במהלך קטטה בנתניה 6. איש נדקר בקרית גת ע"י אלמונים 7. המאהב רצח את הבעל 8. איים על אביו ברצח ארנבת - תראו לאן הגעתם. 9. מאסר עולם לרצח שהזמינה המאהבת 10. רצח את חבירו בגלל ויכוח על כוס וודקה 11. חייל רצח את הוריו ואחיו 12. תושב נתיבות רצח את אשתו בדקירות סכין 13. גבר נדקר למוות על רקע חוב כספי 14. אסף שטירמן שנרצח (בשביל הכיף) ע"י רעי חורב וחברותיו 15. נער שני נרצח באילת תוך שבועיים 16. רצח כפול בצפון שני תושבי קריות נורו למוות ליד קיבוץ כפר מסריק 17. רצח אכזרי של קשישה ברמלה חנה פרישמן ז"ל נשדדה והוכתה למוות המניע - כסף ותכשיטים 18. קרית חיים: בת 70 חשודה ברצח בן 91 19. שמעון שר הורשע ברצח אחותו, גיסו ואחייניתו 20. כתב אישום נגד בעל שרצח אשתו במכות פטיש יחזקאל יאיר מגבעתיים, מואשם כי היכה את אשתו, הרצליה 21. החשוד סחט, רצח והטמין מטען - על רקע עסקי קרקעות בתום 8 חודשי חקירה סמויה נעצר אתמול יהודה קקון, תושב גני תקווה, החשוד במעורבות ברצח בשנת 2001, על רקע סכסוך כספי; חשוד גם בסחיטת עורך דינו ובמכירת קרקעות שלא בבעלותו

G o v er n o r

New member
OK, אין לי מידע הסטורי, אולם התחלתי

לאסוף סטטיסטיקת פשיעה חרדית. ואני מבין שהדיון הוסט לפשיעה לאחר שכל "מופתיך" רוסקו. היכן הראיות לקיום אלהים? היכן הראיות לאמיתות התורה? היכן ההצדקה לשעבוד הטוטאלי להזיה המצויה בין אזניך ואזני המאמינים בלבד?

מעניין שאתה אפילו רוצח אחד חרדי לא

מצליח למצוא כבר יומיים ואני מצאתי עשרים תוך כמה דקות. עברתי לדיון בנושא הזה כי נמאס לי שאני מסביר לך משהו ובמקום לענות לענין אתה חוזר שוב ושוב על דבריך ואח"כ עוד מתגאה שלא הצליחו לשכנע אותך. כמו במשל החמור המפורסם.

רון סי

New member
אין רוצחים חרדים

ויש גם מיעוט של פושעים פליליים חרדים, משום שהחרדים, בשל המסגרת הנוקשה שבה הם חיים, גדלים להיות בני אדם פחדנים במיוחד, ובנוסף נטולי מיומנות פיזית. רוצח צריך קודם כל אומץ. חוץ מזה הוא צריך להיות בעל יכולת פיזית מיוחדת. לרצוח אדם זה לא ענין של מה-בכך. בין החרדים אין מי שמסוגלים לזה. אפשר למעשה להגיד שהגברים החרדים אינם גברים, אלא נמושות ועלובי נפש.

רון סי

New member
ואם איזה חרדי כבר עושה פשע פלילי

זה מסוג פשעי המין, שהם הפשעים הכי נחותים שיש. אפילו קהילת הפשע מגנה עבריין מין. אם רוצח נמצא בראש היררכיית הפושעים, וזוכה לכבוד רב, הרי פושע המין נמצא בתחתית ההיררכיה וזוכה ליחס משפיל מחבריו. הפושע החרדי חכם על חלשים, על נשים, ילדים.

בקרוב מאוד אכניס פה רשימה של פושעי

מין חילוניים רק שתראי מי באמת הם פושעי המין, ויש גם סיטונאים אצלכם שעושים אונס קבוצתי ועוד המצאות דומות

רון סי

New member
איש לא מכחיש שיש פשיעה בחברה

החילונית. את הרשימות המטופשות שלך אנחנו יכולים לקרוא בעיתון. אתה יכול להביא כמה רשימות שאתה רוצה. לא תציג בזה שום נקודה חדשה.

השרלטן שקורא לעצמו גוברנור סבור

שאצל החרדים יש יותר פשיעה מאצל החילונים באופן יחסי

רון סי

New member
זו תוצאה שעולה ממחקרים מסויימים

אם כי הפשיעה הפלילית אצל החרדים מתרכזת בפשיעה מינית, אלימות במשפחה, ובפשיעה על רקע אידאולוגי (גרימת נזק בתואנות דתיות). יש להניח שהפשיעה הטכנית ("צוארון לבן") אף היא לא נמוכה מזו שבחברה החילונית.

G o v er n o r

New member
האם אתה יודע בכלל מה משמעות המלה

charlatan? מדוע אתה סבור שאני מתחזה? מתחזה למה בדיוק? אני גלוי וישיר באמרי כי אין אלוהים, לא ניתנה תורה בסיני, וכי אנו כנראה קבוצה פורשת מן העמים בכנען על רקע חברתי. לא הצלחת להציג טענה בודדת אחת ששרדה את הפרכותי, ואינך אלא penile supportive tissue, או הרקמה תומכת המה-שמו, ולהלן - PST...

פושעי מין חילוניים:

פושעי מין חילוניים : 1. נער מואשם בביצוע עבירות מין ב-5 ילדות 2. חייל מואשם באונס אחותו מאז שהיתה בת 8 3. נעצר חשוד במקרי אונס סדרתיים 4. 14 שנות מאסר לגבר שאנס את אימו בת ה-72 5. 20 שנות מאסר לגבר שאנס את בנותיו 6. נהג מונית החשוד באונס הסגיר עצמו לידי המשטרה 7. נעצר האנס על הקטנוע - הודה באונס נוסף 8. בן 17 מירושלים פיתה ילדים בממתקים ואנס אותם 9. בן 14 חשוד באונס בת 3 וחצי 10. בת 19 נאנסה באכזריות ע"י נהג שלקח אותה טרמפ 11. 5 שנות מאסר לגבר שאנס את אחותו המפגרת 12. ביצע מעשה סדום בבת 13 ונידון ל-3.5 שנות מאסר 13. עכו: בן 16 נעצר בחשד שעשה מעשה סדום בכפיה בקרוב משפחתו בן ה-13 14. תושב ת"א חשוד באונס צער שפגש בגן החשמל 15. קשיש מנתניה חשוד באונס קרובת משפחתו בת ה-14 16. צעירה נאנסה בסדום, מעשה מגונה בוצע בחברתה 17. שני תאומים מואשמים באונס צעירה בתוך בי"ס בחולון 18. 6 שנות מאסר לפסיכיאטר שאנס צעירה שעבדה בביתו 19. ההכירות ברשת נגמרה במעשה סדום 20. האנס הסדרתי בני סלע הואשם בביצוע 13 עבירות מין

אני אומר שהחילונים הם הפושעים

העיקריים וכשמוצאים פעם בכמה זמן חרדי אחד שיש חשד שעשה משהו (ובסוף מסתבר שהוא גם לא כל כך חרדי אז כל התקשורת קופצת וכולכם עדר הכבשים שלה בטוחים שכל החרדים פושעים ושאתם צדיקים תמימים החילונים הצדיקים והחרדים הפושעים כשהמצב בדיוק הפוך ------------------------ על כל עבריין חרדי שתביא לי יש עשרים חילונים כאלו לפחות. הסיבה שבחרתי דוקא את היחס 1 ל-20 זה בגלל גוברנור הכב"ט הקשקשן שטען שזה יחסי לאוכלוסיה ושהחרדים הם 10 אחוז מהאוכלוסיה לכן הבאתי לו ביחס של 1:20 כדי להראות לו כמה הוא מקשקש

amirjak

New member
תראה

החרדים לא מהווים את ההוכחה לאמיתות התורה וליופי שבה. יש הרבה דברים רעים שאפשר לומר עליהם, ורובם נכונים. הטעות של החרדים נובעת מהמחשבה כי רק על ידי לימוד תורה הם יתקנו את עצמם, אולם בלי יישום של הלימוד, אותם חרדים דומים לפרי שיש לו ריח אבל אין לו טעם. בנוסף החברה החרדית סובלת מכפייה דתית נוראית, אילו הדתיים היו מאפשרים לבניהם קצת חופש בחירה אותם דתיים צעירים לא היו סובלים מכל מיני בעיות נפשיות הנגררות מאותה כפייה. עוד חסרון בחברה החרדית הוא הפיכת הרב לדיקטטור. הרב בקהילה החרדית אמור להיות סמכות מייעצת בנוגע לקהילה ולחברים בה אולם במציאות הרב משמש ממש כדיקטטור ומי שלא מציית לו מסולק מן הקהילה - דבר שקשה לשמוע אותו, הכפייה מגיע לרמה כזו שהרב מחליט בשביל חברי הקהילה לאיזו מפלגה להצביע. דבר שלא היה נדרש אילו אותם חברי קהילה היו מאמינים כי המפלגה תייצג אותם כראוי - כל שדרוש הוא להציג את מטרות המפלגה. חוץ מזה על החרדים להתחיל ולעזור למדינת ישראל, עליהם לצאת מן הכוך שלהם ולהתחיל להתערות בחברה היהודית, אין להם עוד סיבה להתבדל כמו שהם התבדלו בקרב הגויים מאחר וחברה זו מורכבת מרוב של יהודים ולכן אין להם ממה לפחד. להפך ע"י התקרבות לחברה החילונית תיהיה באמצעותם יכולת רבה יותר להכניס ערכים יהודיים לחברה הישראלית ולהפסיק את תהליך הגלובליזציה והאמריקניזציה הנורא שמתרחש בארץ ולהפוך את החברה המורכבת מיהודים לחברה יהודית. פרט לזאת החרדים צריכים להתחיל לרכוש השכלה בנושאים שהם לאו דווקא יהודיים, אלא נושאים שיותר קשורים בהשכלה כללית. ועליהם לרכוש השכלה נרחבת כדי שיוכלו לעבוד. הרי "בלי לחם אין תורה" עליהם להפסיק לשבת וללמוד על חשבון המדינה כעלוקות, למצוא עבודה כדי לעזור למדינה, מדינה שבזכותה הם יושבים בארץ הקודש, בציון, ושבזכותה הם זכו לקיים את המצווה של "בשנה הבאה בירושלים". מדוע בארץ הם לא עובדים ולא מתגייסים לצבא, עליהם להכיר תודה למדינה שמעניקה להם חיים, מדוע אני צריך להגן על אדם שלא יגן עליי. לא פלא שהחברה החילונית סולדת מדתיים אם זו הכרת התודה של החברה הדתית לחילונית. פשוט נורא... למזלי אני מצאתי את ההבדל בין הדת לאלא החושבים שיש להם את הריבונות המוחלטת עליה. (לא אמרתי שאין להם סוג של ריבונות עליה - לפני שתחלו לצעוק עלי בפורום) רציתי גם לציין כי בארה"ב לדוגמה החרדים כן עובדים!! אם כן ראוי שפה הם הם גם יעבדו

אוקיי אז המסר שלי הובן ואני רואה

שאין תשובות אז מסיטים את הדיון לנושאים אחרים. לענינך : אתה נשמע לי כמו מזרחניק. אבל זה לא משנה. החרדים זה לא התורה אלא החברה שהכי קרובה לקיומה. יישומה של תורה ? מי מיישם את התורה יותר מהחרדים. המזרחניקים שהולכים לקולנוע ולדיסקוטקים או שיש להם חברות והם נוגעים בהם ועוברים על איסודי יחוד ונגיעה בנידה ומי יודע מה עוד ? נכון שגם אצל החרדים יש שוליים כאלו אבל המצב יותר טוב. כפיה דתית נוראית ? לכפיה הזו קוראים חינוך בניגוד לחברה החילונית ששם אין חינוך בכלל ולכן יש את התוצאות שהראיתי לכם. איזה בעיות נפשיות יש לדתיים צעירים ? תן דוגמאות, יש יותר בעיות נפשיות לילד או ילדה שאבא שלה עשה בה מעשי סדום, וסתם כך מי שמסוגל לרצוח ועוד את אביו ואמו סובל מבעיה נפשית חמורה ילדים שחיים בחברה אלימה זה בודאי הרבה יותר גרוע. הרב כדיקטטור ? בא אגלה לך סוד אתה יכול להיות חרדי בלי שיהיה לך רב צמוד. אני אין לי רב צמוד אולם כשיש לי שאלה אני הולך לרב להתייעץ איתו. אם בא לי אני אצביע ליכוד ואף אחד לא יעשה לי כלום ויש גם חרדים שעושים את זה וחברי ליכוד אפילו. פשוט אנו שומעים לרבנינו כי הם יודעים יותר טוב מה הקב"ה רוצה מאיתנו כיון שהם יודעים תורה יותר מאיתנו. הסיבה שהחרדים מתבדלים היא כדי לשמור על המסגרת הרוחנית אם נפתח כל הזבל שאצל החילונים -והראתי לך רק דוגמאות מעטות- יכנס אלינו. חרדים רבים עובדים וכיום ישנה מגמה של מכללות לציבור החרדי בלבד במסגרת נאותה דבר שבעבר לא היה שייך והיום אברך שמחפש מקצוע מכובד יכול ללומדו במכללות אלו שהולכות ומתרבות. לטענתך, שאם נתערה בחברה תהיה יותר התקרבות לדת טעות בידך, תראה את המזרחניקים כל בוגר ישיבה תיכונית חמישי - חילוני. אני הכרתי בצבא מלא מזרחניקים לשעבר שהורידו את הכיפה בגלל הצבא. המדינה לא מעניקה לנו חיים אלא הקב"ה, את המדינה הקימו כופרים שמרדו בה´ אעפ"כ אנחנו לא מחרימים אותה אלא מתייחסים אליה דה פקטו. המדינה העבירה אלפים של ילדים על דתם וגנבה גם את חלקם (ילדי תימן). שמעת על דהאן ? שרצה לכונן שלום עם הערבים עוד בשנות השלושים ונרצח ע"י ההגנה ? למה כי הוא היה חרדי ?! וכמה אנשים אח"כ נהרגו בגלל זה ? עד היום ? אין לנו בעיה עקרונית עם הצבא כי תפקידו להגן על חיי יהודים אלא שישנם איתו בעיות אחרות שכבר דנתי בהם כגון פריצות, חילולי שבת, ועוד. לגבי ריבונות על היהדות, מה החילונים יודעים על היהדות שהם דורשים עליה בעלות ? יש להם פוטנציה של בעלות אם ילמדו לא יותר מזה.

כל מה שהבאת אינו ראוי לזכות בתשובות

1. כי אין סטאטיסטיקות על המגזר החרדי מהסיבה הפשוטה שמדינת ישראל מעניקה לכם מעין אוטונומיה שיפוטית. 2. קרבנות אצלכם ממעטים להתלונן מחשש שיבולע להם ע"י משמרות הצניעות. 3. כמה צעירים חרדים יש במדינה הזאת, אתה מכיר את כולם ? איך אתה יכול לקבוע בוודאות שאין להם בעיות נפשיות ? 4. כל מה שאתה אומר פה זה ממבו-ג´מבו דמגוגי, שבשבילו צריך נייר קרפ מיוחד. 5. את מי יעדיף המעסיק, את בוגר האוניברסיטה/טכניון או איזהשהו בוגר מכללה חרדית נחותה ? תנסו לשלוח אנשים פחות טפשים מג´ורג´ בוש כדי להציג טיעוניכם הנלוזים.

רון סי

New member
המסר שלך?

אין לך שום מסר. מה שהובן מהשרשור הזה, כמו מכל שרשור שעוסק ביומני פשיעה, זה שיש פשיעה אצל החרדים ממש כמו אצל החילונים. ההבדל היחיד הוא שהחילונים לא טוענים שאין אצלם פשיעה, בעוד שהחרדים כן טוענים את זה.

amirjak

New member
אני נראה לך מזרחניק?!?

מה זה הערה הזו????? אני רואה פה שמץ של גזענות.. וד"א אני אשכנזי.. אם זה משנה משהו

למעלה