כמו שהבטחתי למיסטר גוברנור להלן

אוקיי אז מדובר מקסימום בחילוני

ש"חזר בתשובה" אבל איזה חינוך הוא קיבל ? חילוני. זה הפאשלה של החינוך שלכם. אל תביא לי עבריינים שחזרו בתשובה כמוהו או כמו יריב ברוכים זה תוצאת החינוך שלכם לא שלנו. תן לי חרדי מבית חרדי עם חינוך חרדי ויש הרבה כאלו, אבל אף אחד לא רצח. אני הבאתי לך דוגמאות של חילונים מבית חילוני שקיבלו חינוך חילוני

ולגבי שאלתך מנין לנו שהם חילונים

מהתקשורת שתמיד דואגת לציין בענק חרדי עשה כך וכך וגם עבריין שלומד במוסד חרדי לשיקום אנשים מסוגו שעשה עבירה היא תקרא לו חרדי אז אם לא כתוב זה סימן שהוא חילוני

לפי שיטתך כב"ת אז אין חילוני אחד

שרצח כי אף פעם לא כתוב. תטמון את הראש עמוק בחול כמו בת יענה ותבין למה אני קורא לך כב"ת/ט

G o v er n o r

New member
PST יקירי, האתיקה העתונאית אינה

מעודדת ציון השתיכות, אם כי קיימים עתונאים המתעלמים מכך (למשל, על ידי ציון פרט כגון ´בן האדמו"ר´). במקרים בהם מצולם הנאשם, יש לעתים אפשרות להסיק על השתיכותו על פי קוד הלבוש וההופעה. זהו. אז, איה ההוכחות שהפושעים ברשימתך הם חלוניים? לא נעלם מעיני איש שאתה מנסה בהיסטריה להסיח הדעת מכשלונך הסיסטמטי בהוכחת טענות אמוניות...

G o v er n o r

New member
טעות, PST(*) יקירי, מיכל הלל היא זו

שהיתה חוזרת בתשובה. לא נאמר כלל שקהתי היה חוזר בתשובה... (*)Penile Supportive Tissue - PST

G o v er n o r

New member
מה עוד יותר טוב כאן, PST יקירי?

הרי מיכל אמנם השתתפה ברצח נהג מונית פלשתינאי שנבחר באקראי, אולם אחרי רצוי ענשה חזרה בתשובה. ומה עם האשה הראשונה שנרצחה והיתה חרדית מלידה? קהתי היה חרדי מלידה. מה "עוד יותר טוב", Penile Supportive Tissue? הכל רואים שהינך מנסה להסיח הדעת מכשלונך הסיסטמטי להוכיח טענות אמונה...

גם מר קהתי היה חילוני לשעבר שקיבל

חינוך חילוני שכן בד"כ חוזרים בתשובה מתחתנים עם חוזרות בתשובה.

G o v er n o r

New member
לא ירדת לסוף דעתי במלי "המין

המשוקץ", אלא שקפיצתך מעידה כי סברת שאתה כלול בקטגוריה זו, ומכיוון שכך, מי אני שאתווכח אתך. הלא סביר כי אתה מכיר את עצמך טוב ממני...

ואתה לא מצליח לרדת לסוף דעתי

שאיני רואה מקום לביטויים כאלו כלפי כל זרם שהוא.

G o v er n o r

New member
PST יקירי, לא נעלם מעיני איש שאתה

מנסה בהיסטריה להסיח הדעת מכשלונך הסיסטמטי בהוכחת טענות אמוניות...

G o v er n o r

New member
PST יקירי, לא נעלם מעיני איש שאתה

מנסה בהיסטריה להסיח הדעת מכשלונך הסיסטמטי בהוכחת טענות אמוניות...

עלה זית

New member
הדוגמאות מאלפות

המקרה הראשון של פושעת חילונית שרצחה בחילוניותה ו"חזרה" בתשובה. המקרה השני של נער מבולבל שחיפש לעשות סדר פרטי ורצח ארבע נערות "צדיקות". הדוגמאות הללו רק מחזקות את הרושם האומלל של החילוני שמחפש מתחת לשטיח חרדי דפוק ומוצא אחת ל 1000000 דוגמא רעה והופך אותה לסטיגמה. חבל עליכם. תחקרו איך הגעתם לתהום הנישה של רצח בסיטונות. כל יום יש בעיצתון רצח תורן. רצח הוא פשע שאין דומה לו. לאמר שבשל ה"כשרון " החילוני המהולל יש חריגות זה רצח אופי של הציבור החילוני. תוקיעו את מי שאומר כזה משפט . תחקרו טוב מה הסיבות . אני לדעתי יודע.

למעלה