כמו שהבטחתי- סיפור על האח שלי

blck angel1

New member
כמו שהבטחתי- סיפור על האח שלי

טוב, אז הינה כמו שאמרתי בכותרת אתם תיהיו עדים לסיפור חולני, חולני עד כאב אבל אמיתי, אני יודעת שכל אחד עובר את חלקית או בכלל עשירית ממה שאנחנו עוברים, גם בתור עצמכם וגם בתור צופים מין הצד על אחד מחברי משפחתכם או חברים שלכם (לרוב משפחה). אז אני פה אשפוך טלנבולה אחת שלמה ותקראו את הכל , תראו שבסוף הכל יתחבר לכם, הסיפור חולני, ואתכם אני מבקשת כעדים כי בתור אחות אני מרגישה מה יקרה אני מרגישה שמשהו לא טוב עומד לקרות, בעקבות הסיפור הזה , אז לא אזבל לכם את השכל ואני אתחיל בסיפור , קראו הכל! הכל אתחיל בהחברה הקודמת של אחי, היא הייתה בואו נגיד ככה, "צופה מין הצד" , כלומר מה שזה אומר שהיא לא עזרה לאחי במטבח וכו' בדברם הקטנים , כגון: הוא הציע להכין תה , אז היא רק ישבה ולא עזרה לו, מה שבדרך כלל מנומס לעשות זה לקום ולהציע עזרה גם אם לא צריך אותה כל כך, לא? ולאחי זה הפריע , ואחי בצבא בקורס קצינים אי שם במדבר והייתה רק בחורה אחת , והיא בשבילו הייתה יפה, מבינים את ההמשך נכון? אבל אחי לא הלך אליה, הוא אמר לעצמו שיש לו חברה והוא לא יעשה טעות, למרות שהוא בגד בשתי החברות הקודמות שלו שגם זה סיפור חולני אבל אחר לגמרי. אותו ילדה הזו , את שמה לא אגיד , היא בת לאמא אמריקאית ולאבא יפני , או הו ! הגנים.. היפנים תופסים חזק בביצים ולא עוזבים! צרה ! היא התאהבה בו וגרמה לו לבגוד ... ואני מדברת על זה שהיא גרמה, היא גנבה את הטלפון של אחי ושלחה SMS לחברה הנוכחית באותו הזמן ושלחה בשמו של אחי שהוא רוצה להיפרד ממנה , הילדה האקסית הייתה ממש ילדה טובה , היא למדה ביוטכנולוגיה והכל אצלה 100 , היא חכמה ומקסימה וממש הייתה נחמדה אליי, קיבלה את זה די בשוק שככה "הוא" נפרד ממנה דרך SMS. אחי שהיה שקוע בקסמיה של הביצ'ית הזאת הלך אחריה לכל מקום עם לשון בחוץ ועשה כל מה שהיא אמרה לו, ואכן הוא נפרד מחברתו הקודמת וככה התחילה מערכת היחסים.. זאת רק קצה החולניות .. הטיפ טיפ הקטן שבחולניות זה עוד "נורמלי" מהמשך הסיפור הזה. טוב, אז מה לעשות נקבל את החברה הבאה, היא עושה לאחי טוב? אדרבה , מה אכפת לנו. אז בואו אני אסביר משהו לפני כן, אבא שלי בנה במשך 3 שנים 2 בתים מאחורי הבית שלנו מעיין צימרים של כמה חדרים, לבד לבד הוא בנה ללא עוזרים ככה מבוקר עד ערב הוא בנה את זה לאחי ,לאחותי ולי נשארה הקומה למעלה, ומחצית מהבית של ההורים. החברה שלו החדשה גורמת לו לפינוקים ולטיפוח האגו, מבשלת לו , מנקה לו מביאה לו את האוכל עד המיטה , סקס ,קונה לו מתנות, אדרבה אחלה! אני שמחה שיש לו ככה... אז אחי מסתגר איתה ימים שלמים שם כל פעם שהוא חוזר 21, 30 יום הוא מסתגר שם בביתו איתה (קראנו לה קאמיקאזה בהמשך הזמן). טוב עד פה זה לגיטימי , כשיש חברה ככה מתנהגים, מוחקים את המשפחה , היינו בסרט ההזה עשרות פעמים, או ככה חשבנו, מסרט רגיל זה הפך לסרט אימה... לאחותי הייתה אינטואיציה רצחנית, היא מהתחלה אמרה שמשהו לא מריח טוב, ההורים שלי , ובמיוחד אבא שלי כעסו אליה מאד על כך שהיא מתערבת, לאט לאט הגיעו עוד הוכחות למה שאחותי תמיד דבקה בו: היא מרחיקה את אחי מהבית. אבל ההורים האטומים לא רצו לשמוע , זה התחיל בזה שדעותיו הפולטיות של אחי השתנו, אז הנחנו שזה בגלל הטראומה של אחי מהפינוי שהוא עשה למתנחלים , הוא הפך לשמולאני , לא שאני מגנה

blck angel1

New member
המשך1

שומלאנים חלילה , אבל אחי ואנחנו היינו מרבים לדבר פוליטיקה ביחד ומאד נהנו מדעותיו הלא שמולאניות, פתאום שינוי חד של דעות.. אחר כך זה הפך לזה שכל הצחוקים שלנו בשולחן הפכו בעיניו לדוחות, שאחי יגיד דבר כזה?! הוא היה צוחק כמו מטורף מהבדיחות של אחותי ומשלי , עכשיו הוא מעקם אף? ואנחנו כל הזמן הזה היינו נחמדים לחברה שלו! קנינו לה מתנות ממש יקרות (אני קניתי לה לחג חולצה שעלתה לי 150 ואיזו כרית ממש חמודה ב 30 שקל... שקל לכלבה הזאת)... אחר זה המשיך לזה שהוא לא הופיע לארוחות, שאמא שלי שהיא לא צעירה (בת 49 וחצי) קמה אחרי שבוע משמרות בבית החולים משש בבוקר עד 12 בלילה ,קמה ביום שבת לבשל לאחי ארוחות נהדרות , ומזמינה את כל המשפחה ואנחנו משפחה מאד מלוכדת ואוהבים את אחי , מאד אוהבים אותו! אני מסוגלת לרצוח בשבילו...כמובן שאני לא אעשה את זה יש לי כבוד -.-; אז הוא לא הופיע , אמא שלי ממש נעלבה , והיא גם התחילה לקלוט שמשהו לא בסדר.. אני כל הזמן מין הצד שתקתי , שמתי לב לזה שכל פעם שהיינו איתו חמש דקות כולה היא לקחה אותו, כל הזמן תפסה את הזרוע שלו בחוזקה , דיברתי איתו בסלון סתם וצחקתי איתו, הגעתי סוף סוף לאחי האמיתי ולא לאיזה רובוט שפוט, אז היא קמה בעצבנות מהסלון ואוטטה לו ללכת אחריה , ומאז הוא לא חזר הבייתה באותו סופשבוע. באחד ימי השישי קניתי לאחי מהום סנטר או אופיס דיפו את הסרט מבצע סבתא שאחי כל כך אוהב, וביום שבת שהוא הסכים להופיע לארוחה אמרתי לו שקניתי לו את הסרט ואני אשמח לצפות איתו עם המשפחה, כולם הביאו שמיכות , פופקורן ואת הסרט לסלון הוא ישר קפץ מרוב אושר ורצה מהר לראות את הסרט כי ממש רוצה להעביר צחוקים, שמחתי זה אחי האמיתי חוזר! זה לא היה למשך זה רב, או בכלל זה נמשך רק דקה אחת... החברה שלו קמה , " עידן! אני רוצה להיות איתך לבד! בואו עכשיו איתי!" כולנו היינו בשוק, אחותי כמובן דפקה מבטים לאמא שלי שהייתה עם פה פעור , אחי הסתכל אליה , ואז קם והלך איתה לכיוון המדרגות, אחותי סיננה לדודה שלי (שהיא השליטה במשפחה , אסור להמרות את פיה!) לעצור אותו ושישב לראות סרט איתנו כי אנחנו מתגעגעים ולא ראינו אותו כבר 3 חודשים (ולא שהוא לא היה בבית ב-3 חודשים האלו היו לו סופי שבוע ושתי רגילות של שבוע ) אז דודה שלי קראה לו בחום ואמרה לו לבוא לשבת, ואז קרה את תחילת החולניות , אבא אגב לא ראה את זה ולא מאמין לנו (והיו כ-12 עדים) שזה קרה , היא התחילה לבכות ולרקוע ברגלים ולצרוח "אוף פוף" כמו ילדה חולת נפש או בכלל ילדה קטנה, אני לא צוחקת , היא צרחה אוף פוף ורקעה ברגלים עם ידיים שלובות וגם מידי פעם הרימה את הידיים כלפי מעלה אשכרה כמו ילדה בגן שלא מקבלת שוקולד... , וצרחה על אחי מול כל המשפחה שהיא רוצה ללכת ולהיות איתו לבד . אחי מרוב בושה הלך איתה, שוב היא ניצחה, אבל זה עוד לגיטימי. ככה חלפו השבועות בקושי ראינו את אחי, אחי קיבל עוד רגילה, עד שראיתי אותו הושבתי אותו במרפסת ודיברתי איתו שאני מתגעגת אליו , ושפעם היינו צמד חמד ושאני מבינה שיש לו חברה אבל המשפחה רוצה להיות איתך והיא לא צריכה להפריד בינינו, אז היא נכנסה למרפסת והתיישבה אז שיניתי נושא , ושאלתי אותו אם הוא יכול להוציא אותי לסרט כי אני רוצה לראות איתו "הטירה הנעה" אז אחי בא להגיד כן או לא, ואז היא נכנסת

blck angel1

New member
המשך2

לדבריו ואומרת , " עידן הבטחת לי סרט מדאגסטר " (או איך שלא כותבים את זה) הייתי בשוק , סליחה מה היא מתערבת?! זה שיחה ביני לבין אחי, אני רוצה שיוציא אותי לסרט! אז אחי מסתכל על חברתו ואומר לה:" מאמי אבל אחותי רוצה שאני הוציא אותה ל"טירה " הזאת שלה , אולי אחר כך אני אקח אותך", היא רתחה ותרקה את הדלת של הבית שלי! איזו חוצפה! אפה היא חושבת שהיא נמצאת?! בבית שלך טרקי דלות כמה שאת רוצה ! בבית שלי לא! פה יש אנשים מתורבתים! אחי רץ אחריה ואתם כבר מבינים מה ההמשך נכון? את מי הוא בחר? אותה, היא עשתה לי חיוך זדוני וניפנפה לי מתי שהיא הלכה איתו לאוטו לצאת לסרט. מה היא ילדה קטנה?! מה היא רבה איתי?! אני אחותו ,כולה בת 15 ! במקום לעשות לו סרטים לקחת אותי היא עושה לו סרטים לא לקחת אותי??? אמרתי את זה לאבא שלי והוא התעצבן אליי, ואמר לי למצוא חבר שיקח אותי ולא להתעלק על אחי, להתעלק?! להיות עם אחי פעם בחמישה חודשים זה להתעלק??? תהרגו אותי אם זה ככה. אמא שלי כבר בצד שלי ושל אחותי וככה גם כל המשפחה רק אבא שלי לא. עוד מקרא של חולניות, הדודה שאין להמרות את פיה קנתה לקאמיקאזה מתנה בערב ראש השנה ובאה להתקדם לדבר עם הקאמיקאזה ולשאול אותה מה שלומה, 4 פעמים היא ניסתה והגבברת סובבה לה את הגב... למה מי היא שתסובב למישהי יותר מבוגרת ממנה, ומה היה הקטע!? היא קנתה לה מתנה! חוצפנית חולת נפש... ובואותה הארוחה התארח אצלנו בן דוד שלי שמגיע פעם בשנה מארצות אברית וכולם מכחים לו, הקאמיקאזה הזאת גרמה גם פה להפרדה, באמצע הארוחה : "עידן, אני צריכה ממחר בבוקר ללכת לחיפה .." " טוב מאמי עוד מעט" " אבל אני רוצה עכשיו!" "אבל אני מדבר פה עם המשפחה שלי" פה היא עשתה לו ריגשי מול כל המשפחה " אז אני הלך מחר לבד לבד " בקול בכייני אז אחי כמו שפוט קם והלך ולא חזר, עכשיו כל הקטע שהיא רוצה להיות בבוקר בחיפה שיקרי ולמה? היא שמעה בשולחן שלמחרת היום אנחנו יוצאים כל המשפחה לטיול ואנחנו רוצים שעידן יבוא איתנו ושאנחנו יוצאים בשעה 8 בבוקר... בקצור הבלגנו וכשחזרנו התברר שהזוג הזה היה צריך לצאת רק בערב, אמא שלי כעסה ורתחה בלב , ראו את זה... עוד מקרא של הפרדה מהמשפחה.. בקיצור החולניות ממשיכה , ערב חג סוכות אמא שלי קרעה את עצמה משש בבוקר אחרי שבוע משמרות 6 בבוקר עד 12 בלילה , היא קמה בערב חג סחוטה כולה להכין את ארוחת החג לבד, היא הכינה את האוכל (איכות האוכל שלה די ירדה , אולי בגלל הדיכאון או שהזיקנה הגיעה?)... בקיצור היא בישלה ואפתה מטעמים , כולם (כל המשפחה המורחבת) התקבצה , שזאת בשבילנו מסייבה למסיבה , צחוקים עד אין סוף דמעות, ואחי מגיע עם הקאמיקאזה שלו ויושבים זעופים מול צלחות ריקות והא מגלגלת עניים ואחי עצבן, אמא שלי מסתכלת אליהם בשוק, ושואלת אותם למה הם לא אוכלים , אז היא עונה במקום אחי שהם אכלו כבר ארוחה גדולה שהיא בישלה , אז אמא שלי הסתכלה על אחי, ושאלה אותו למה הם אכלו אם הם ידעו שיש ארוחה גדולה? שהיא טרחה להכין, אז שוב היא קטעה את אחי מהדיבור , ואמרה שככה הם לא רעבים אז ככה , ובמשך כל ארוחה היא בעטה לו ברגל לסימן תזוזה ואיך אני יודעת את זה? כי אני ישבתי לידם והרגשתי כל בעיטה, והיא המשיכה לגלגל עניים ולשלב ידיים בעצבנות, אחי אותו דבר, אחי!? שיעשה דבר כזה, אחותי ניסתה להצחיק אותו כמו תמיד והיא תמיד מצליחה , הפעם לא הצליחה , ניסיתי שוב את עניין הסרט (עברו 3 חודשים מאז בקשתי הראשונה לסרט) ואז היא קטעה אותו שוב ודובבה אותו , "אותי הוא לא מוציא אז אותך?!" אני: " סליחה הוא אחי , הוא יוציא אותי, ואותך הוא מוציא כל הזמן" – אתם קולטים שהיא בת 20 והיא רבה כמו ילדה קטנה עם ילדה בת 15 נכון? היא:" את רוצה לעבור את הקורס קצינים במקומו?!" בשלב זה היא צרחה אליי , וכולם הסתכלו אליה זה היה בשולחן אז עניתי לה שלפני אחי היו קצינים שלקחו את האחיות שלהם לסרט גם עם מחר יש להם בוחן! עדיין עניתי לה בשלווה , אבא שלי אמר בקול רם ועם טון תקיף " נעם (זאת אני) תירגעי עכשיו ומיד! כשלך יהיה חבר הוא יוציא ואותך!" כוסעומו! שוב הוא והמשפט הזה?! קמתי מהשולחן ובדרך אמרתי לו שכבר השנה אני מציבה לו פה חבר ודקה אני לא אשאר פה. וזה משפט קשה אצלנו במשפחה כי אצלנו חונכנו שבגיל 19-20 יוצאים ויש חבר, פאק נכון? אבלל ככה . כלומר רק לבנות .... באותו הערב היא הוציאה אותו לסרט! באותו הרגע היא נמחקה עבורי! היא הוציאה אותו לסרט אחרי שאני ביקשתי שיוציא אותי?! זה היה מכוון ! מילא היו יוצאים למקום אחר ...וזאת הפעם השנייה!!!!! בסביבות אחת בלילה הם חוזרים אחותי תפסה את אחי דרך החלון והקאמיקזה הייתה בבית של אחי, והינה השיחה: אחותי:" עידן מאמי, אפה אתה היית?" אחי: "צאנו לסרט" אחותי:" יצאת מתוק אחרי שאחותך נעם רצתה לצאת איתך, באותו היום לסרט? לא יפה " אחי: " כן, אבל........" פה נשמעה צעקה מהבית שלו " תגיד לה שאני הוצאתי אותך! טוב?!" בקול כועס ומתנשא.. אחותי הייתה בשוק, מה היא מצוטטת ומתערבת לשיחה, אחותי בת 26 ... " עידן אכלת?" אחותי שואלת אותו.. " לא..." באותה השנייה החבר של אחי קם מהמיטה וטס לעבר מהטבח והחל להכין לאחי אוכל , "עידן בוא כנס הבייתה לא נדבר דרך חלון" אחותי אמרה לו והם נכנסו..

blck angel1

New member
המשך 3

אחרי דקה שאחי ואחותי משוחחים קאמיקאזה צורחת " עידן!!!! בוא מהר!! עכשיו.!!!" "רגע מאמי אני תכף בא!" אחי התחיל להילחץ, אחותי שאלה אותו מה קורה ולמה הוא חיוור , אחי החל לבכות בפעם הראשונה , ואז הוא אמר משפט שבכלל לא מתאים לו להגיד ובכלל שיקרי , " אמא לא אוהבת אותי ולא אכפת לה ממני , ולאף אחד ממכם לא! ובכלל כל הארוחות שלכם זה ממש חולני!!" – אז בואו אני אסביר לכם משהו...הארוחות האלה אצלנו מסורת של שנים ואף אחד לא פיספס ארוחה אחת, כולם ציפו לה, זה מפגש שמסכם שבוע בכיף... אחותי הייתה בשוק , שוק טוטאלי אבל מהר חזרה לעצמה, " עידן מאמי? איך אתה מדבר? אמא לא ישנה בלילות ! היא דואגת לך! רק לך! היא כל הזמן מדברת רק אלייך ! מתפארת בזה שיש לה בן לתפארת , איזה מין שטויות אתה מוציא מפה?" היא הסבירה לו. פתאום דפיקות בדלת שחבל לכם על הזמן זה העיר את כל השכונה, ולא רק זה גם העקם גם את המשקוף , " עידן צא משם מיד!!!!!" צרחה כמו מטורפת... החבר של אחותי הגיש לאחי את האוכל, " מה זה?!" אחותי קמה בבהלה , ואחי הושיב אותה בחזרה. " זה רק משיכת צומת לב תתעלמי" הוא הפציר בה . משיכת צומת לב?! מי היא שתעקם פה משקופים ותצעק! ראיתם את התגובה שלה?! רק בגלל שהוא מדבר עם אחותי כחמש דקות?! איזו ראייה מעוותת... "לא רוצה לאכול זה לא יפה גם היא צריכה לאכול" הוא דחה את המגש שחבר של אחותי הכין לו. אחותי הסתכלה ונראתה כאילו היא בלעה כמות של מיץ לימון ישר לתוך הגרון, ואז אמרה: "שתבוא לאכול גם .. יש מספיק לא?" אחי יצא החוצה והציעה לה גם לאכול והיא זרקה את הצלחת על הריצפה והתנפצה , " אפה היית!? אפה?!?! אי חיפשתי אותך! אתה לא עונה לי! לא עונה!" המשקוף של הדלת הייתה כבר עקומה ... " עניתי מאמי.." הוא ענה במהרה " לא ענית!!! לא ענית!!" היא צווחה כמו מטורפת מעניין זה שהוא ענה לה והיא לא שמעה והיא ידעה שהוא מדבר עם אחותי, והיא גם התערבה מהמטבח שזה רחוק יותר מהחלון ושמעה יופי וכשאחי מדבר איתה ואומר לה שנייה שתחכה דרך החלון והיא ליד החלון ...היא לא שומעת. היא תרקה את הדלת (בבית שאבא שלי בנה במשך שלוש שנים לבד לבד! וקרע את עצמו עד סף התמוטטות) תרקה ותרקה ואחי החוויר יותר ויותר , וניסה להרגיע אותה, אחותי ישבה בבית שלה ושמעה הכל, עד שהיא שמעה , וגם אני שמעתי ... את זה : " אל תיכנע להם!! אמרתי לך!!! הם שונאים אותך!!! אל תיכנע !!!!! הם רוצים רק את רעתך! תתרחק מהם!! אל תיכנעעעעעעעעע " בצרחות כאלה חזקות שזה הקפיץ את כל השכונה , אל תיכנע?! מה אנחנו אוייבים שלו? מה אנחנו באים לרעתו? להפך אנחנו פה בשבילו ותמיד הראנו את זה לו. באותו הרגע אני קפצתי מהעץ ( ישבתי שם וקראתי ספר ומשם ראיתי הכל ) ואחותי יצאה מהבית שלה ויצאנו לכיוון הבית שלו , ופתחנו את הדלת.. ועמדנו מולה , היא הייתה אדומה השטן הזאת! אז אחי העיף אותנו מהבית , ואמר לנו שהוא עוד מעט בא ואז הוא נכנס לשירותים (שמענו את הכפכפים ואת הדלת ) ואז אחותי צילצה לפלאפון של אחי, ואז מישהו ענה וניתק מהר, מה שאחי לא יעשה בחיים דקה אחרי אחי יצא מהשירותים, אתם מבינים שהיא עשתה את זה , כי הפלאפון לא נכנס איתו לשירותים ... היו צרחות וכולם היו ערים , רק אבא ישן ולא שמע כלום שוב.. בבוקר אחותי באה לאחי וחיבקה אותו ונשקה לו ואמרה לו ללכת להביא את העבודה שלו כי הוא שכח אותה ואחי היה בפיזור נפש שלם, החברה שלו עדיין צמודה לו לורידים.. אבא של הסיע אותם, אחרי שאבא חזר ניסינו להסביר לו מה קרה הוא התעצבן כל כך , והוא עשה מה שבחיים לא ראיתי אותו עושה הוא זרק את ספל הקפה על הריצפה ויצא בעצבנות והעיף בדרך את הפסלים ... וככה סיפרנו לכולם מה קרה וידענו שזהו היא חשפה את פרצופה האמיתי, זה קרה אתמול והיום אני ממשיכה לעדכן... אחי השאיר את הפלאפונים שלו ולא חזר הבייתה (זה תוכנן לחזור הבייתה בשעה שתיים) והוא חזר בשעה שש , ואז הוא בא אליי ושאל אותי אם אני רוצה לצאת איתו לסרט , אז הסכמתי ... אבל אז אמא התקשרה ואמרה לו לחכות עד 12 שהיא תחזור והיא רוצה לדבר איתו.. אז נראה מה הולך לקרות... יש לי הרגשה שאם אחי יפרד ממנה אז היא תלך למשטרה ותפברק איזה סיפור אונס... יש לי הרגשה חזקה, היא מסוג הנשים הפרחות האלה שמוכנות לעשות הכל... הבעיה היא לא לצאת מתביעה זה קל , נשיא בית המשפט השלום הוא קרוב משפחה שלי וכל הדודים שלי עורכי דין בכירים... אבל הכתם ההזה שישאר לאחי לא יצא לו... בקיצור עכשיו יש שיחה ביננינו לבין אחי, מה שהוא אומר, זה כאילו מישהו אחר מדובב אותו, ונחשו מי? הקאמיקאזה הזאת... " אתם פוגעים בי!!, בבוקר את אמא באה ומציקה לי למה אני לא שם את הסיכות שלי במדים!" האטימות...אמא שלי דאגה לו, למה אחרי כל הקורסים שבו הבן שלה קרע את התחת שלו לסיכות האלה , כמפץ, סיכת לוטר וכו' וכו' וכו' ... למה הוא לא שם אותם.... אחרי ריב בבירור הוא קלט שהוא טעה, הוא אודה שהוא איבד את הסיכה , ואמא ידעה את זה והיא כל הזמן ניסתה להגיד לו שהיא תלך ותקנה לו.. והיא שאלה למה הוא לא תפר את הרקע לסיכות, אז הוא אמר שזה מטונף, אז אמא שלי הציע ישר בחום לכבס לו ולתפור לו, זה מה שהיא ניסתה להגיד כל החודשים, העיקר הוא חשב שאנחנו תוקפים אותו.. תיראו איך הקאמיקאזה מטפטפת לו לאט לאט ...ערס אלינו... תגידו לי זה נורמלי שחייל מקבל צימר (מטבח ,שירותים,הכל מרוהט עם גינה רחוות ידים + מרפסת ומכונות כביסה טלוויזיה וכו') ורכב רנו מגאן? זה נראה לכם נורמלי? אמא שלי ואבא שלי תנו לו הכל! דואגים לו, והיא?! הקאמיקאזה הזאת תטרוק דלות בצימר שאבא שלי בנה במשך 3 שנים לבד?! היא תטרוק בבית שלי?! תעשה סרטים לאחי על זה שהוא דיבר עם אחותי?! על זה שהוא רצה לקחת אותי לסרט?! ובסוף במכוונה כמו ילדה קטנה תקח אותו לסרט באותו היום מול העניים שלי לאותו סרט שרציתי ולא תזמין אותי?!

blck angel1

New member
המשך 4

היא תזרוק צלחות ואוכל על הריצפה?! היא תעשה לאחי סרטים יום לפני הצבא שהיה לו למחרת קורס חשוב!? היא לא תתן לו להישאר בארוחות!? היא לא תתן לו לראות סרט איתנו!? היא?! הזעם שלי עולה ארקיע! ... בהמשך השיחה הוא סיפר שהפריע לו שאנחנו מתערבים לו בחיים, ריבנו של עולם! ככה אנחנו לכל אחד והוא כבר שנים אוכל את זה וצוחק מזה ולומד מזה, פתאום השתנו לו הדעות?! הוא הקשיב לכל מה שאמא שלי הייתה אומרת , חוכמת החיים שלה אף פעם לא טעתה או נכשלה... ומתערבים לו בחיים?! נעלם לנו מבלי להודיע לנו במשך יומים אמא דואגת, ובחדשות היו באותו הזמן ידיעות על חטיפת חיילים, הוא לא עונה לכל 4 הפלאפונים שלו, ועוד הוא בא וצורח אלינו שאנחנו מתערבים לו!? בקיצור אחד על אחד אנחנו מנסים לפתוח לו את העניים, הוא עדיין לא מבין שזה מתחיל ברקיעת רגליים בגלל שהוא רצה לראות עם המשפחה סרט, ממשיך בזה שבארוחות היא בועטת בו ומרחיקה אותו מהמשפחה, ממשיך בזה שהיא טורקת דלותות בבית שלא שלה! (שאגב אצלה בבית אסור שגבר ישן אצלה אז בכלל היא צריכה לנשק את המקום) זה בכלל לא תחילת הקשר , למה לא נדלקת לו נורה אדומה?! מאה כאלה!? למה!? סוף השיחה , כלום לא יצא הוא סגור בעניים שלו, אבל הבהרנו לו שאם עוד פעם אחת הוא מביא אותה לפה החדר הקטן שלו , של ילדותו מחכה לו, ולא יהיה רכב, תאמת קצת גזרה קשה אבל זה אולי יעיר אותו? חוצמזה הוא חייל , כל התחבורה הציבורית פתוחה בשבילו ובחינם שמצידי יסע ברכבת! אחי יצאה בזעם ואמר שהוא לא רוצה קשר יותר איתנו.. ככה כלבה בת 20 הרסה לנו את המשפחה.. כלבה אחת... היה איזה ערב אחד שצעקתי על אחי (לגיטימי למדי) בגלל שהוא החזיק את המחשב הניד כאילו זה פיתה , והמחשב מתנדנד אז אמרתי לו להחזיק את זה חזק ולא להחזיק את זה כמו פיתה X: אז אחי סיפר לאמא שלי.. כלומר פלט את זה שהחברה שלו אמרה שהיא רצתה לפוצץ לי את הצורה באותו הזמן שאני צעקתי עליו בעניין המחשב ומה היא אמרה לו: " עידנושון שלי מתוק שלי...זה כמו שתראה את הבוס שלי צורח אליי , לא תרצה לפוצץ אותו מכות?!" חולת נפש.. מה הקשר בכלל?! את תעיזי להגיד דבר כזה אליי?! אחי עזב את הבית בצורה מטורפת נסע כמו מופרע על הכביש.. אני רוצה להגיד לכם שדודה שלי אחות פסיכיאטרית והיא אמרה שאחי מתנהג לפי הספר כאישה מוכה ושחברתו מתנהגת כחולת נפש..לפי הספר.

blck angel1

New member
אחרון

אז אתם עדים לסיפור שלי.. ואם יקרה מצב כזה שהיא תלך למשטרה אתם רואים את התאריך? שיהיה ברור לכם שכתבתי את זה פה בצד... זהו ... לבנתיים הסיפור החולני... ואני מבטיחה לכם שאם רגל , לא , ציפורן שלה תדרוך בבית אני אגרום לה כאב מר! אגב עוד פרט אחד קטן.... כל הארון שלו 90% ממנו מלא בגדים שלה.. מקווה שאתם מבינים אותי ... ועדים לחולניות, אולי בכתב אתם לא קולטים אבל כשאני רואה את זה אני קולטת לאט לאט ומחברת אחד ועוד אחד וראה שבאמת כל מה שקרה ומה שהיא עשתה זה רק להרחיק אותו מאיתנו.. מה הקטע שלה?! מה הולך בראש החולני שלה, זה כבר לא מעניין אותי , אם אראה אותו בשטח שלי שלא תתפלא אם היא תחטוף כלב שזאב שירדוף אחריה .....X: תודה רבה שקראתם הכל ... מקווה להבנה.. מסויימת... לא נותר לי אלה רק לקלל אותה ושתחנק אמן אמן אמן אמן ושסבתא בשמיים תשמור אליו מהשטן הזה. סליחה מראש על הקללות , העצבים..

נטלי 100

New member
טוב אז ככה..

היא נשמעת כמו בחורה תינוקית אנוכית מפונקת ושתלטנית , אין לי מושג איך אחייך לא ניפנף אותה מזמן.. זה נראה כיאלו הוא מרחם עלייה והיא עושה לו מלא רגשי אשמה ויסורי מצפון.. אני חושבת שאת חייבת לקחת את אחייך לשיחה לדבר איתו ב4 עיינים להסביר לו את המצב.. או אפילו תראי לו אתה הודעות שלך פה.. ותסבירי לו איך את מרגישה שאת מתחרה על אחיך עם איזה פוסטמה.. ושיתחיל לגדל ביצים שיתמודד מולה.. ותפסיק לחלק לו פקודות.. כי משפחה זה הדבר הכי חשוב ואם הוא לא רואה את זה אז הוא בבעיה חמורה.. יומטוב ושבת שלום ~נטלי~ נ.ב אני אשמח לדעת מה הסתדר בסופו של דבר לא משנה מה תעשי אבל את חייבת להגיד ולדבר איתו..

E y e s

New member
בעייה חמורה..

דבר ראשון רציתי לאחל לך שתהיי חזקה.. את מתמודדת עם מצב מאוד קשה. מה גם, שאח שלך לא רואה את זה, הוא לא מבין את המצב (כנראה מסונוור מאהבה)... זוהי בעייה רצינית. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה זה ללכת לייעוץ משפחתי, בלי החברה, כדי שיבין מה זה עושה לכולכם.. אני מבינה שכרגע לא אפשרי כי הוא בקורס, אבל כשהוא יסיים, מומלץ לכולכם ללכת לייעוץ, אחרת הוא לא יבין וימשיך להיות איתה..

blck angel1

New member
יש עוד אפשרות אחת.

רק כשאבא לבד איתו אחי אמיתי. אבא לצידנו עכשיו,ומתי שאחי יחזור מצפה לו שיחה עם אבא. תודה רבה לך !

מבטיחה ליקרוא הכל ולהגיב, אני פשוט

יוצאת לחוג ואחזור מאוחר בלילה- אענה מחר במשך היום. לילה טוב.

וואו ../images/Emo70.gif

קראתי פעמיים את הכל, ואני עדיין לא קולטת. נתקעתם עם חברה שלו שהיא ייצור שתלטן, שחושב שמגיע לו הכל, ומשפיעה עליו כל כך לרעה. אני חושבת שאת לא צריכה להתערב בזה, אבל ההורים שלך חייבים לשתף פעולה ולהושיב אותו לשיחות על זה, אפילו להביא גורם מקצועי שיעזור לכם בזה.

blck angel1

New member
ניסינו כבר, לא הצליח.

ניתן לו לשקוע, שילמד בעצמו. ברגע שהוא קילל את אמא שלי הוא נמחק

eris1515

New member
יאב'להההההההההההההההההה../images/Emo12.gif

היא חולת נפשששששששששששששששששששששש אני לא הייתי עוברת על זה בשתיקההההה הייתי צורחת עלייהההההה מה זה החוצפה הזאת?????????? אם היא הייתה חברה של אחי-הייתי רוצחת אותהההההההההההה כוסאמאמאמאמאמא שלה למה מי היא שתבוא תאכל תשתה תחרבן ועוד תגיד לי מה לעשות בבית שלי?!??!?! זובי הייתי קונה לה מתנות אולי גם מגש עם כסף? תגידי אחיך עיוור או מה??? אני הייתי מגלגלת אותה במדרגות ממזמןןןןןןן
את יודעת מה? אני חושבת שהיא סוחטת אותו או משהו אני חושבת שהיא יודעת עליו משהו והיא אומרת לו אם לא תקשיב לי אני יעשה כך וכך... ואני יספר כך וכך.... אם הייתי במקומך וכף הרגל שלה הייתה דורכת בבית שלי עוד פעם 11111111111111111 אני לא יודעת מה הייתי עושה לה-כנראה היא לא הייתה חיה עכשיו.....

blck angel1

New member
זאת בדיוק התגובה שלי.

נראה לי שהיא סיממה אותו, או שהיא באמת נהדרת במיטה Oo ואו,היא חולת נפש רצחנית! ואני עוד הייתי נחמדה אליה.

eris1515

New member
איך לא שמתם לב שמשהו לא כשורה???

אני הייתי שמה מצלמה נסתרת!!!

blck angel1

New member
שמנו לב.

מההתחלה אחותי ואני. ההורים חשבו שאנחנו סתם מזבלות בסוף מסתבר שלא.

קראתי וקראתי וקראתי- אני מבינה

שכואב לך מאוד ואחיך חשוב לך ויקר לך ואת רוצה להגן עליו כמיטב יכולתך. לעיתים אני שואלת את עצמי- אולי זה מה שהוא רוצה? אולי הוא ראוה דברים אחרת מנקודה שבא הוא נימצא? שבו איתו לשיחה והראו לו את הצד שלכם, אל תישפטו אותו אלא הסבירו לו מה קורה לכם מאז קמיקאזה ניכנסה לחייכם- דרכו. אולי הוא יראה את הדברים מהצד שלכם וישנה את דעתו- ואולי לא. אני מקווה שתספרי לנו מה קורה איתכם ושתישארי איתנו בהמשך.

blck angel1

New member
כתבתי בסיפור כבר.

ישבנו כל המשפחה שתביני שאם 39 אנשים מספרים ועדים לכל זה וישבו ודיברו איתו, ויש לנו כישרון בשיחות רובנו במשפחה עורכי דין ושופטים ואכן הוא קילל את אמא ולקח את חפציו ונסע כמו מטורף.

כן, גם אם דיברתם והוא הגיב ככה,

אל תיתנו לדברים להישאר כפי שהם. אם הוא נסע ועזב הכל- הרי שהוא קשור אליה כרגע יותר ממה שהוא מוכן להקשיב לכם. לצערי אנני יועצת לענייני מיפשחה שיכולה לתת לך טיפ או עיצה או הדרכה- אני יכולה רק להיזדהות איתכם ומה שעובר עליכם כי גם לאחותי היה חבר שכולנו ראינו מה הוא עושה לה ואיך הוא מנצל אותה ומשפיע עליה לרעה ולא יכולנו לעשות דבר. לשמחתנו- זה ניגמר בנזקים לא כבדים לאחותי (כמובן שהוא זה שזרק אותה כשהבין שמעיין השפע הולך להיגמר)אבל היא עדיין מאוהבת בו ואם הוא יעשה פיפס לכיוון שלה- היא תתקפל אליו בחזרה.

blck angel1

New member
תארגני לאחותך גבר אחר

אני הוכת למצוא כוסית הכי יפה בארץ שתפתה את אחי! היצרים של אחי יתעוררו! היצרים הבוגדניים והשרלוליים שלו יתעוררו! וכך ננצח את המפלצת!

למעלה