כמו שהבטחתי- סיפור על האח שלי

טוב..אני יודעת שאני לא קשורה לפה...

אבל אחרי שקראתי הכל...... זה פשוט נורא!!!! איזו כלבה בת זונה!!! (סליחה X: אני לא נוהגת לקלל X:) מה היא חושבת ת'צמה?! גאד.....איך את מתאפקת לא להחטיף לה? איך?! לפי דעתי, גם אח שלך די מסכן, אבל הוא רק מבולבל מעט. הוא יודע שהוא צריך אותכם והוא באמת אוהב אותכם וזה לא ישתנה. אך עדיין, אסור לוותר לו! צריך להמשיך לדבר איתו. אל תתפלאי, אבל נראה לי שהוא באמת הולך לעשות צעד חכם ולהעיף אותה לכל הרוחות. תאמיני, וזה יקרה.
ואל תתני לה לדכא אותך אומשו, כי אני בטוחה שהכל יהיה טוב. שהכל יסתדר! ^__^

MichelleLev

New member
כבר אמרתי לך מה דעתי על זה..

כלבה קטנה... כוסאימאמא שלה (מעתיקנית אני ^^)

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif זה באמת חולני

אבל גם אני חושבת שאת לא צריכה להתערב.. לא שאני מבינה מזה אבל נירא לי שמדברים כאלה רק אפשר לצאת לבד.. מקווה שזה יסתדר לכם

blck angel1

New member
אני חושבת שאתם טועים.. אני אתערב

כי הוא אחי! והוא שקוע בבוץ! אחי הוציא אותי ממצבים קשים לי! הוא היה בא לילדים שהיו זורקים אליי בילדותי אבנים והיה מאיים אליהם.. אז אני אגן אליו גם! אני אחותו וזאת זכותי!

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif בהצלחה

רק אל תתעצבני אלי, אני מבינה אותך ולא באתי נגדך

eris1515

New member
חחחחחח איזה חמודה ../images/Emo6.gif

את מזכירה לי את הגננות בגן שאני מתנדבת בו-לא לא... אודיה מותקקק אושדיה מותתקקק שליי... חחחחחחחחחחחחחח

blck angel1

New member
חח, גננת, ואי יעוד! למרות שאני אהיה

עורכת דין באיטליה X.X יש את השפה כבר שוטפת, יש את הכסף, ויש מעונות סטודנטים. חלומי! `רצה בהתרגשות ברחבי הבית ונתקעת בקירות`

jKiTTiE

New member
אני יגיד לך תאמת מה אני הייתי עושה

הייתי מדברת עם אח ואומרת לו שזה פוגע בי וזה אם הוא לא היה שם על זה אז פסדר יש עוד איכשו סיבה אבל ברגע המפגרת הזאת תצעק עלי או משו נשבעת לך הייתי מתנפלת עליה...וזה כולל מכות וקללות והכל דבר ראשון מי היא תככה תדרדר את האח שלך!? דבר שני מי היא שתפגע בי!? תאמת גם לי זה כמעט קרה היה לי חבר שניסה להשפיע עלי בכך שהוא היה מרביץ לי וכאלה סתומרת זה היה מתחיל בצחוק ואז שהייתי אומרת לו שהוא היה מכאיב לי אז הוא היה אומר יופי ככה אני מחנך אותך...ישר העפתי אותו... ואהבתי תרעיון שלמצוא מישי כוסית עולם חחח אבל אנלא מאמינה שתצליחי...=\ סתומרת מה תבואי למישי באמצע הרחוב ותתחילי לספר לה את זה?!

blck angel1

New member
חח.

מצוין שהעפת את החרא הזה! תאמת אני מתכננת לקחת את אחי לקניון. אחי יפיוף על! שחום עניים אפורות מסוקס וחתיך ,כולן יוציאו את הפנקס ויביאו לו מספרים ככה היצר השרלילי יחזור אליו.

jKiTTiE

New member
סדרי לי אותו! חח סתם ;]

השאלה עם היא תתן לך לצאת איתו!? חחחח והבעיה שאם יראו אותך איתו לא יתחילו איתו כי הם יחשבו שאתם ביחד

jKiTTiE

New member
חשבתי על זה עכשיו...

לא נראלי שתיהיה לו רישמה של בנות ברגע שיאלו אותו אם הוא בגד אי פעם... דוגרי לא הייתי יוצאת עם מישו שבגד...כי לכי תדעי אם הוא יבגוד גם בך

jKiTTiE

New member
אבל באיזשהו שלב זה יתגלה...

חח נו טוףף שיעשה מה שהוא רוצה =] העיקר שיהנה =]

למעלה