כמו שהבטחתי, סקיצות נוספות לקומיקס

Scum Bunny

New member
כמו שהבטחתי, סקיצות נוספות לקומיקס

שקיים כרגע רק בראש שלי. (עופר- אל יאוש. אני אצור איתך קשר בקרוב בנושא. עומס יתר של שיעורי בית, אתה יודע...)

*GormE*

New member
זה מאוד מזכיר לי (עוד מהפעם הקודמת)

את הרובוט של דקסטר רק עם משהו משונה על הגב אבל אם רובוט, רק הרובוט של דקסטר!!!!

Scum Bunny

New member
הרובוט של דקסטר, כמו רוב הפרקים...

שבהם הוא מופיע (כולל הפרק הקלאסי ביפן, שבו על משפחתו ללמוד לשתף פעולה כדי להביס את המפלצת מהר פוג´י), הם מחווה לסדרות היפניות הישנות שבהם כיכבו רובוטים צבעוננים ואנשים בתלבושות גוף מביכות שנלחמו במפלצות. קצת כמו הפאואר ריינג´רס (שהם סתם העתקה של הז´אנר הנ"ל). הרובוטים בקומיקס שלי מכוונים להיות דומים יותר דווקא לסדרות יפניות מודרניות יותר (כמו Nadesicoו- Gasaraki) ול- Mechwarrior האמריקאי, בהן רובוטי לחימה הם מכונות צבאיות ריאליסטיות, מלוכלכות ומזכירות יותר טנקים מודרניים מצעצועים גדולים במיוחד.

HackMachine

New member
אתה צופה

ביותר מדי מנגה..
האמת שלא רע בכלל. אני יותר אוהב את הציורים שלך כשהם לא עוברים את The ultimate machine of drawing´s doom.... או כמו שאתה מכנה את זה - עט פילוט.

Scum Bunny

New member
כן, אבל אני מוחק די הרבה

ככה שרוב עבודות העפרון שלי במצבן הגמור לא יכולות לעבור סריקה בלי לאבד בערך 50%.מריחות וסריטות בדף, אתה יודע. אני צריך אינקר.

Scum Bunny

New member
כרגע אני עוד בשלב הרעיונות

אם זה אי פעם יתקרב לשלב ההוצאה לפועל אני אחשוב עליך...

Scum Bunny

New member
שלחתי לעופר רעיונות

אולי הוא יוכל לפתח מהם עלילה ששווה משהו. ואז, אם אי פעם יהיה לי זמן, אולי נוכל כולנו להרים פרוייקט רציני. עם אינקינג, צביעה, cover art ואם זה יהיה טוב מספיק אולי אפילו ליצור קשר עם כמה מחברינו בעלי יכולת ההוצאה לאור? אבל בינתיים זה בעיקר חלומות באספמיה. על תבנה על שום דבר בטווח הקרוב.

Scum Bunny

New member
אגב, טיזר:

כי ראיתי שהזכירו את הנושא בפתיל אחר. זה בתיאוריה קומיקס פוליטי צבאי שמתרחש בארץ. עתידני אמנם, אך עוסק בנושאים מוכרים. מיותר לציין שזה לא מנקודת המבט המקובלת בקומיקס המחתרתי של "מלחמה זה רע". מלחמה זה טוב, כי דברים מתפוצצים ואנשים נהרגים. ויש המון חומרה צבאית מגניבה לאללה. בקומיקס, זאת אומרת. מציאות זה משהו אחר לגמרי.

HackMachine

New member
כמו שצריך!

וואי זה יהיה ממש מגניב לעבוד על משהו כזה. אני יכול גם לעשות צביעה במחשב. Power to the people!... Err.. Power to the big heavy machines that blow up people!

Scum Bunny

New member
לך על זה

כרגע אני צריך בעיקר רעיונות לדמויות (דגש על מדים וציוד אישי אם אפשר) ולעיצוב כלי רכב וחומרה עתידנית. נסה לשמור על מראה ריאליסטי עד כמה שאפשר (כלומר בלי חרבות, גלימות וטייטסים, או דמויות עם עיניים זוהרות וידיים בוערות). ותודה.

HackMachine

New member
אם לא ידיים בוערות...

אז מה בקשר לאנשים שעולים באש?
אני אנסה משהו...

The Crusader

New member
היי...

תגיד..אפשר גם לעזור בתהליך היצריתי (או במילים אחרות קונספט ארט ואם תרצה אז גם לקחת חלק מהיצירה...) הרעיון שלך נשמע אחלה^_^ ...ותמיד ניתן להוסיף סצינה שמק דורך על אדם...just for the heck of it....^_^

Scum Bunny

New member
אני אומר לך מה שאמרתי להאק:

לך על זה. כל רעיון, קונספט ושאר ירקות יתקבלו בברכה. שרשר את זה לפתיל הזה אם יוצא לך משהו מעניין.

The Crusader

New member
סבבה..

נעשה לך mech כחול לבן ^_^....אולי נוסיף לו איזה תלית או כיפה.... חחחחחח אגב שאלה... הדמויות (לא כולל את המקים ושאר הכלים....) הם אנושיות? או דמויות באני? או כל דבר אחר...?

HackMachine

New member
אני הבנתי

שהוא רוצה דברים עתידניים אבל ריאליסטים.. משהו סגנון Star Wars רק בלי כוחות ג´דיי.

Scum Bunny

New member
Star Wars זה לא ריאליסטי

חרבות אור? הכח? חלליות שטסות כמו מטוסים ממלחמת העולם השניה? אם כבר, תחשוב מדע בדיוני קשה: בבילון 5, Space:Above and Beyond והנוסע השמיני.

HackMachine

New member
האמת התכוונתי

מבחינת הטכנולוגיה.. סגנון רטרו כזה.. זה לא מה שהתכוונת?

למעלה