כמו שהבטחתי, סקיצות נוספות לקומיקס

Scum Bunny

New member
לא לא

מדע בדיוני קשה אני אומר לך. זאת אומרת שכשאתה מצייר משהו, תחשוב על משהו שיכול באמת לעבוד, שיש סיכוי שתראה במציאות בעוד X שנים. זאת אומרת, למשל, שיותר סביר שלמדים של חייל יהיה צבע כהה והרבה כיסים, מאשר שריון לוחות בצבע אדום וצהוב. אתה מבין את כוון המחשבה? בקשר לסגנון (רטרו, חללי, אנימה, גותי)- חופשי. מה שבא לך. השראה זה טוב.

HackMachine

New member
אה סטאר טרק

כמו שאתה כל כך אוהב
חחח...

comicsgirl

New member
אהמ... רעיון קטן:

אז ככה: השנה:2070 תקופת אחרי המלחמה הקשה עם הערבים. לאחר מלחמה קשה ועקובה מדם נצחנו את כל מדינות ערב והם החליטו להתקפל (אח, הלוואי...). הכלכלה פורחת, יש עבודה ובקיצור-הכל טוב. הבעיה היא, איך להגיד את זה? לאנשים פשוט משעמם! אין מלחמה=אין מה לראות בחדשות! אנשים מחליטים לצאת למלחמות קטנות בינם לבין עצמם. התופעה הזאת מתפתחת לכל המדינה-אנשים מרכיבים לעצמם צבאות קטנים ומתחילים הימורים לא חוקיים על מי ינצח בקרב הבא. כשהמשטרה מנסה לעלות על האנשים שיוזמים את כל הדבר הזה היא נתקלת ברשת של אליבים (לא יודעת אם זה באמת הרבים של אליבי...)-אחד תומך בשני ואף אחד לא מוכן באמת לגלות את האמת. המשטרה מחליטה להכניס קבוצת לוחמים סמוייה מטעמה שתרגל אחר כל המארגנים של המלחמות האלה. הבעיה היחידה היא: הקבוצה הקטנה הזאת מתחילה באמת להנות מחיי המלחמה! (כמובן שהם מנצחים ברוב הקרבות שבהם הם משתתפים...). זהו, אני את הרקע נתתי-את ההמשך תמציאו אתם! אבל מה אתם אומרים? טוב?

Scum Bunny

New member
עופר: עוד משהו במחלקה שלך

נשמע כמו רעיון למשחק מכות, האמת. Mortal Comics? אהם. בכל אופן, כמו שאמרתי העברתי את עיקרי הרעיון שחשבתי עליו לעופר לפיתוח לכדי עלילה מפורטת. אם מה שאתם מציעים יעזור לו כמו שאני מקווה שהצעות הארט שלכם יעזרו לי- אחלה ובחלה. אם לא- אז כבר יש לנו רעיון לעוד קומיקס ישראלי. עם כמות הכשרון שמסתובבת פה לא צריך להיות כזה מסובך לארגן שני קומיקסים, לא?

ננסק

New member
טוב, אני מצטרף לתהליך הקריאטיבי,

אבל דווקא לא בקונספט ארט אלא ברעיונות נטו. ננסה ליצור עולם עתידני ישראלי אפל, ונראה מה קורה. הרובוטים הם ייצור של צה"ל, או משהו מרדני? אולי בכלל כדאי להניח שצה"ל קרס כבר, והרובוטים האלה שייכים לארגון החדש שהקימה הממשלה, שיחליף אותו.

Scum Bunny

New member
חכה עם זה

כמו שכבר אמרתי, ביקשתי מעופר לעבוד על הסיפור, ואני מחכה לראות מה יצא לו. כמו עם האומנות, אתה מוזמן להציע רעיונות. אבל בניגוד לאומנות אני לא יכול להתחייב שזה יילקח בחשבון. כי זה תלוי בעופר.

למעלה