כמו שהבטחתי...

gaichuk

New member
כמו שהבטחתי...

יצא לי לסרוק חלק מהתמונות הישנות שמצאתי. רובן מטושטשות מעט (וחלקן כבר 'גמורות')...בחרתי מתוכן את הסבירות ביותר. בזמן האחרון הייתי 'קבור' בעבודה (מצאת החמה עד צאת הנשמה...)ולא יצא לי כ"כ לבקר בפורום.כשכן יצא לי להכנס זה היה לכמה דקות קריאה וזהו. הנה כמה מהתמונות .לתשומת לבכם,הן מלפני 10-15 שנה.אף אחד מה'דוגמנים' אינו אצלי יותר.

gaichuk

New member
הנחשה המיובאת הראשונה שלי

פיתונת סלעים אפריקאית.ילידת בר עם אופי מחורבן. זו אחת התמונות היחידות שהיא מצולמת בלי שתופסים לה את הראש כמו לצפע...

gaichuk

New member
זו גרייס.

כרכנית אפורהXאלבינו. הנחשה היחידה שמתה לי בתרדמה אי פעם...

gaichuk

New member
זה ה'פאף' הזכר.

אחד הנחשים השקטים שהיו לי בחיי. וגם אחד המסוכנים... הוחרם.

gaichuk

New member
אבא שלי עם קרוקס.

כרכן צהוב ענק. כשלא היה עם מי לזווג-הוא תמיד 'התנדב'...

gaichuk

New member
זה גריי האבא של גרייס.

כרכן אפור. צולם בתערוכה .

gaichuk

New member
זו האיה.

קוברה מצרית.בשלב מסוים היא כבר לא התרגשה מאנשים והפסיקה לפתוח את ה'כיפה'.לא שהפתיחה היתה מרשימה במיוחד מלחתחילה...

gaichuk

New member
אחרון להיום- גיבס.

ביטיס גבוני. ב'תנוחתו הטבעית' (בליעה...) שקט ביותר ואם היה מותר להחזיק נחשים ארסיים,הייתי משיג לעצמי עוד אחד. הוחרם.

naja

New member
אחלה נחשים.

חבל שהם לא אצלך. הארסיים הם מהאוסף של יעקב או שזה לא לפרסום?

gaichuk

New member
איזור מפורז.

כל הארסיים היו של יעקב. ה'פאפים' וה'אטרוקס' היו אצלי ל'בייביסיטר' לתקופות קצרות. כמו כן גם הפיתונים כשהיו צריכים 'פיטום'. עבדתי בפינת החי של הקיבוץ והמזון היה זמין. הנה עוד כמה תמונות.

gaichuk

New member
'לימונית' ואחותה 'לבירינט'

תמונה מתצוגה בטבריה אם אני זוכר נכון.

אחלה נחשים

כשאתה מדבר על זה שלחלק מהנחשים היה ארס והיית צריך לבדוק את זה מדי פעם אתה מתכוון לNAJA NAJA? כי אם איני טועה גם כשהן מנותחות הן עדיין יכולות לנפח יד בצורה די מרשימה. אתה אומר שאת כל הנחשים שראינו בתמונות יעקב הבריח לארץ, אבל בכל זאת הוא פרסם שהוא הרבה אותם בחווה בעין חרוד. אני זוכר אפילו מין מאמר שהוא כתב על ההבדלים בהתנהגות בין גבונים שהחזיקו אותם הרבה על היד לכאלו שקיבלו מינמום יחס וכך גם עם מינים אחרים. הוא טען שכל הנחשים היו מריבוי שלו. היו אצלך עוד נחשים ארסיים במקור ששמרת עליהם ואינם מופיעים כאן בתמונות? חבל שהחרימו כל כך הרבה נחשים ומכולם נשארו כ7-10 פרטים שנמצאים בתצוגות. יש לי שאלה, הנחשים החורמו לאחר שיעקב נרצח? האם היו נסיונות להחרימם קודם לכן?

gaichuk

New member
תשובות.

'קאלימה' (ה-NAJA NAJA) לא עברה ניתוח למיטב ידיעתי.גם לא בתה. אלו שנבדקו (ע"י וע"י מגדלים אחרים) היו ה'פאפים',עכסנים אחרים מזה שבתמונה,הביטיסים,פתנים שחורים,וצפעים. צריך להבין שגם לנחש שעבר ניתוח מתייחסים כאל ארסי ובשביל ל'כסות תחת',הם מוזנים בעכברים וחולדות מומתים/קפואים ומדי שבוע הם נבדקים עם טרף חי. ההתייחסות שלי לנושא ההברחה הייתה כלפי הנחשים הארסיים. חוץ מאלו שמופיעים בתמונות,היו עוד כמה וכמה... לאלו נחשים אתה מתכוון? לגבי המאמר על ההבדלים בהתנהגות,אני לא יודע. אצלי עבר אחד בלבד. ולא נגעתי בו בכלל,למרות שהיה שקט ביותר. אגב,לא לכל הארסיים היו בני זוג למיטב ידיעתי. יעקב החזיק פרטים שונים אצל אנשים שונים ואי אפשר לדעת בודאות. הנחשים הלא ארסיים שהחזקתי בשבילו נשארו תקופות של כמה חודשים בהתאם למיקום התערוכה שהתקיימה באותו הזמן.את הארסיים החזקתי לימים או שבועות בודדים כי הם כל הזמן היו בתנועה.אף נחש מעולם לא הוחרם אצלי ולא באתי במגע עם הרשות.כל ההחרמות היו אצל יעקב ואחרים.לפני ואחרי שנרצח. כשיעקב נרצח ,כבר לא היינו בקשר כמה שנים ואפילו לא היו לי נחשים. הייתי בחו"ל לא מעט ואיבדתי קשר עם התחביב.פרט אולי למחלקת הזוחלים בגן החיות 'ארטיס' שבאמסטרדם לתקופה קצרצרה. זכורה לי כתבה על יעקב לפני שנה בערך שעסקה ב'מורשת' וה'גרופיס' שלו. מתוך כמה מרואיינים שאמרו שהם עדיין מחזיקים או שהחזיקו בעבר נחשים שלו, הכרתי שניים בלבד.אחד מהם,רק בשם. לגבי "חבל שהחרימו כל כך הרבה נחשים ומכולם נשארו כ7-10 פרטים שנמצאים בתצוגות", אני יכול רק לשאול: איך לעזעזל הצליחה הרשות לאבד כ"כ הרבה? לדעתי אחד משני הדברים הבאים קרה. או שהרשות לא טיפלה בנחשים המוחרמים עד שמתו (כמו שיעקב היה טוען ), או שהרשות הפקידה אותם בידי מגדלים שהיו מקורבים אליה או למוסדות כגון גני חיות . איך שלא מסתכלים על זה ,זה לא נראה טוב. מקווה שעניתי על כל התשובות...

למעלה