כמו שהבטחתי...

gaichuk

New member
עוד תמונות

סינלואה . זכר חרמן שלא היה אכפת לו אם הנקבה היא פלורידנה או כרכנית...

תשובות 2

לגבי הנחשים שהוא טען שהוא הרבה זה כלל פחות או יותר את כל המינים שהיו לו. קראתי את הכתבה על הגרופיס שלו, בסך הכל הוסיפו עוד קצת שטויות למיתוס. בנוגע לאיך הצליחה הרשות לאבד כל כך הרבה נחשים זה לא מסובך במיוחד. הנחשים שהוחרמו הועברו תחילה לגן החיות החי כיף בראשון לציון. לאחר שהיו מספר פריצות לחדר בו הם הוחזקו הוחלט להעבירם לגן החיות בפתח תקווה ושם היו מספר נחשים תחת טיפולו של רפאל יפרח במשך מספר שנים, חלק מהנחשים שהגיעו לפתח תקווה היו במצב ממש לא טוב ומתו זמן קצר לאחר מכן. חשוב לזכור שגם הנחשים שהוחרמו הוחרמו ממספר מגדלים ובמשך זמן מה וכשהם הוחרמו לא כולם היו במצב הכי טוב ואפשר להיות בטוחים שלרשות שמורות הטבע לא היה שום אינטרס לנסות לשפר את מצבם, מבחינתם אם כל הנחשים היו מתים מיד זה היה פותר הרבה בעיות בעתיד. בכל מקרה כרגע רוב הנחשים שנשארו בחיים נמצאים בחי פארק בקריית מוצקין. סתם מתוך עניין את מי מהשמות בכתבה יצא לך להכיר באופן אישי?

Liron Samuels

New member
נפיחות ללא ארס

"כי אם איני טועה גם כשהן מנותחות הן עדיין יכולות לנפח יד בצורה די מרשימה." זה בגלל שכשאר הן נותנות ביס, למרות שאין להן ארס יותר, פגיעה ישירה בוריד, למשל, תגרום להתנפחות של היד רק בגלל השן שחדרה.

אני לא חושב שאנחנו מדברים על אותו

הדבר. אחרי הכל עשו לי כבר לא מעט בדיקות דם שחדרו לוריד ואף פעם לא התנפחה לי היד. אני מדבר על התנפחות עם כאבים רק מעצם הנשיכה וגם לא של כל הסוגים של נחשים מנותחים. לכן אני לא חושב שיש קשר במקרה הזה.

gaichuk

New member
עכשיו יש לי שלושה.

כרכן תירס אלבינו ומילק פואבלן שפירסמתי תמונות שלהם. וכרכנית צהובה שאני מקווה לצלם בקרוב.

gaichuk

New member
לא מדוייק...

אני יודע בוודאות שהעכסן וקאלימה והבת שלה לא היו מנותחים. היות והניתוחים להסרת הבלוטות נעשו ע"י יעקב,והעובדה שרובם ככולם הוברחו בתור 'בייביס' (שזה לא השלב המתאים לניתוח),אי אפשר היה לדעת מה בדיוק הלך שם... כל כמה ימים הייתי צריך לבדוק עם עכברים חיים בכדי לראות אם יש או אין ארס. חוסר הסימפטיה שלו לרשויות (או ה'רשעות',כמו שקרא להם),גרם לו לתהות ולקוות שמי מהם שישתתף בהחרמות-יחטוף נכישה. גם הוא קיבל נכישות מה'זרים'. כמה אצבעות שלו כבר היו מעוותות וקשות. היו גם מקרים שהוא שכב בבית והתהפך בהזיות ונלחם בארס ללא טיפול-מסיבות ברורות... עם הכשות של צפעים כבר לא היתה לו בעיה בדר"כ...

naja

New member
לא ממש הבנתי.

הם לא היו מנותחים או שהם כן היו אבל היה ספק בקשר לאיכות הניתוח?

gaichuk

New member
הבהרה.

היו מנותחים והיו גם לא. אלו שהיו מנותחים, נותחו ע"י יעקב. הבעיה היתה שהנסיון שלו היה בעיקר עם צפעים .פתנים קצת שונים. הפרטים מחו"ל שנותחו,הגיעו לארץ בתור 'בייביס'.כמו שציינתי,זה לא השלב המתאים לניתוח .בכל התקופת הגדילה עד השלב שבו נותחו (אם בכלל) הם היו עם ארס. וכמו שיש ניתוחים לא מוצלחים אצל בני אדם (לצערינו), גם עם נחשים יש 'פאשלות' . קורה שלא מסלקים את כל הבלוטה עד התא האחרון,ואחרי תקופה מסוימת ה'הכשות בדיקה' מתחילות לעלות לעכברים בחייהם... אני מניח שהתשובה שאתה מחפש היא-"הם כן היו אבל היה ספק בקשר לאיכות הניתוח".

o r i 6 6 6

New member
רגע רגע

אתה רוצה להגיד לי שהוא ניסה לחסן את עצמו לארס של צפעים? והצליח? או שאולי הוא לקח נוגדנים והפחית את הכמות כל פעם עד שהגוף שלו היתחסן....

naja

New member
לא מזריקים נוגדנים.

אם אתה מזריק נוגדנים הגוף מגיב נגדם ולא נוצר זיכרון חיסוני. השיטה היא להזריק כמות קטנה מאוד של ארס מהול ולתת לגוף לייצר בעצמו את הנוגדנים. אח"כ ניתן להעלות בהדרגה את הכמות של הארס ולהזריק מידיי פעם כדי לשמר את הזיכרון החיסוני. כמובן שכל העסק הזה לא כ"כ מומלץ.

שובל09

New member
קוראים לזה...

חיסון פעיל, זה מצב שמזריקים לגוף חיידק מוחלש של אותה מחלה (במקרה זה הכשה), והגוף מייצר נוגדנים נגדה, ובשביל שהגוף יוכל לייצר נוגדנים, הוא צריך "לזהות" את הנגיף... מה שגורם לו אחר כך לזכור אתו... וככה בהכשה הבאה לגוף תהייה תרופה

obb

New member
אני מכיר מישהו...

אני מכיר מישהו שעושה את זה אם צפעים.הוא הוכש כבר שש פעמים בכוונה ולא הלך לבית חולים אף פעם.יש לו שתי אצבעות שבקצה שלהם אין לו תחושה.נראה לי דיי מיותר אבל כל אחד שיעשה מה בראש שלו..

naja

New member
זה ממש לא חכם.

הוא חייב ללכת לבית חולים. אף אחד לא יכריח אותו לקבל נסיוב אבל רצוי שהוא יהיה בהשגחה למקרה שמצבו ידרדר ורצוי מאוד לקבל זריקות לדילול הדם כדי שלא יווצר קריש דם שעשוי לגרום לפגיעה מאוד חמורה ואפילו למוות.

למעלה