כמיקל רומנס, אותו שטיק כמו HIM?

SnipeR3

New member
כמיקל רומנס, אותו שטיק כמו HIM?

אי אפשר שלא להבחין בדמיון, להקת רוק, ששרה שירי אהבה ומוות. אם אני טועה, אשמח לדעת מה הקטע שלהם, איזה סגנונות הם מנגנים וממי הם מושפעים? זה שהם חתיכים כאלו, אגב, לא מעניין אותי :)

EnchantedS

New member
המממ

לדעתי הם ממש לא דומים להימ... המילים לא דומות, המנגינות לא דומות, והקולות לא דומים.... והשירים של MCR יותר מהירים... איזה סיגנון?... הממ יש כאלה שאומרים שהם אימו, אפילו שאני עדיין לא מבינה למה!! זה נשמע לי כמו פאנק רוק או משו כזה.... וג'רארד אמר שהם לא אימו. קיטלוג זה רע! ואתה עושה אותנו מאוד שיטחיים

סליחה על הבורות...

אבל מישו מוכן להסביר לי מזה אימו וכימו וכל הדברים האלה???
*מתכוננת לסקילות
*

EnchantedS

New member
המממ אמוציונלי או משו כזה

שהשירים בכייניים ניראה לי... והרבה רגשות...

GUILTY

New member
אין להם שום קטע :/

הם שרים מה שהם אוהבים ומה שהם מרגישים. אני אוהבת גם את HIM וגם את MCR והמוזיקה שלהם ממש אבל ממש לא דומה. ואולי את חושבת שהמוזיקה שלהם זה "שייט" אבל אחרים לא חושבים שהם שייט!(פשוט אל תשמעי אותם). ובכלל אין שום להקה שדומה לשניה (עם כל מה שכולם אומרים) לכל אחד יש את הסגנון שלו. זה נכון שהשירים של MCR נשמעים כמו שירי אהבה ומוות אבל המסר שמאחורי השירים (מה שהרבה לא מבינים) הוא שונה ובכלל לא מדבר על הקטע של אהבה ומוות. ובקשר לשאלה שלך, להקות שהשפיעו עליהם היו אירון מאידן, סמאשין פאמפקינז, גרין דיי, טארסדאי, בלאק פלאג ועוד כמה.....

קרניjack

New member
כשאתה כותב

"אהבה ומוות" זה נשמע אותו הדבר, אבל השירים של הים מדברים יותר על אהבה, וכמה שהאהבה יפה במוות ולהפך וכו', התמקדות יותר באהבה. בשירים של כמיקל יש אהבה אבל זה לא במרכז, המרכז לדעתי זה הנקמה, והעצבנות והכאב, והשירים שלהכם יותר מתוכחמים. יש שירים שקשה להבין במה מדובר, בכוונה של ג'רארד שהוא כתב את זה, לעומת הים שזה דיי ברור. הים וכמיקל מציגים את זה בצורה שונה. והמוזיקה של הים היא יותר לכיוון גותי, כמיקל זה לא סיגנון כל כך ברור, הם קוראים לעצמם פופ אלים
אבל אני חושבת שמגידרים אותם כאימו, אם זה כזה מעניין. תשמע בעצמך, תקרא את הליריקה ותיראה

EnchantedS

New member
חחח הם קוראים לעצמם פופ אלים?

חחח טווווב.... אנחנו שומעים פופ אלים? חח שיהיה

קרניjack

New member
זה מה שג'רארד ענה

בהרבה ראיונות ששאלו אותו איזה סיגנון מוזיקה הם. הנוא אמר שהוא לא מתכוון לסיגנון פופ, אלא לפופ פופלארי. יש לי ראיון שהוא אומר בדיוק את זה. הוא אומר שהם שילוב של סיגנונות, מטאל , פאנק (לא יודעת אם הוא גם אמר אימו). אבל זה שילוב. לפיהו.

GUILTY

New member
ג'רארד גם אמר פעם אחת שהם רוק...

ומה זה לעזאזל שטיק? ומצטערת לא ראיתי שזה "הוא".

GUILTY

New member
השירים של HIM לא ממש מתחברים

לאהבה..........רובם. לדעתי. וגם של MCRלא בגלל זה אמרתי שזה תלוי באיך כל אחד מתחבר לשיר ואיך כל אחד רואה ומבין את המילים והמשמעות שמאחורי המילים.

RozeMary

New member
HIM יותר גותיים מ

וMCR הם פחות אהבה ומוות ובהחלט יותר אימו בדיוק כמו דה יוזד. כן הם מושפעים מגרין דיי.

kati666

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אל תגידי סתם דברים. הם לא מושפעים מגרין דיי הם להקה בפני עצמה ובכלל לא כמו גרין דיי. אני חולקת עלייך,ובפעם הבאה שאת כותבת משהו כזה אז אל תרשמי את זה כעובדה.זו דעתך.

GUILTY

New member
הם אמרו שגרין דיי השפיעו עליהם!

והם אמרו את זה איזה 10000000000 פעם.....אבל בלי קשר, המוזיקה שלהם שונה מאוד משלגרין דיי.

EnchantedS

New member
כל להקה שהם אוהבים השפיעה עליהם...

גם אם לי הייתה להקה, אפילו להקת פאוור מטאל, הייתי אומרת שגרין דיי השפיעו עליי גם....

למעלה