כמיקל רומנס, אותו שטיק כמו HIM?

קרניjack

New member
לדעתי HIM מדברים על אהבה

לו אהבה בסיגנון של או תעשה לי ילדה אני אוהבת אותך בלה בלה בלה, אבל על אהבה.

SnipeR3

New member
HIM

לדעתי הים לא מאד מתוחכמים במוסיקה שלהם, אבל על סמך שיר אחד (הלנה) עושה רושם שגם לא כמיקל רומנס. בקשר לאימו, זה נראה לי קצת יומרה לקרוא לעצמם ככה... אני אדבוק בפופ האלים...

EnchantedS

New member
אתה צוחק?.... על שיר אחד אתה מחליט?

נסה לשמוע שירים אחרים, כל השירים שונים נורא.... אני ממליצה גם על To the end
זה כמו האלו ששמעו רק את איימ נוט אוקיי, ובשנייה מחליטים שהם סתם להקת רדיו שלא מחדשת כלום. בשביל להחליט צריך לשמוע יותר משיר אחד....

SnipeR3

New member
להקות מתוחכמות:

וסליחה שרק עכשיו אני מגיב ומעיר שרשור רדום משהו... אז ככה: alice in chains incubus faith no more a perfect circle זה מה שעולה בדעתי כרגע. יש עוד המון להקות מתוחכמות, אבל אלו האהובות עליי...:)

קרניjack

New member
אוקיי

בוא תגיד לי על מה השיר הלנה מדבר, אחרי שקראת את השיר ושמעת. נכון הוא לא בין ההכי מתוחכמים(ואני מדברת על המילים), אבל לךם תשמע את jetset ותגיד לי שהוא לא מתוחכם?

EnchantedS

New member
כן.......... --->>

אני שמעתי את השיר כל כך הרבה פעמים ואני עדיין לא מבינה על מה הוא מדבר.... איך הדברים מתקשרים להלנה האמיתית.... (חוץ מה-"סואו לונג אנד גוד נייט). אני מחכה שהוא יהיה על שולחן הניתוחים:)

אני חייבת להגיד את מה שאני חושבת

על הליינה לפני שזה יברח... לדעתי ב"Can you hear me Are you near me Can we pretend to leave and then We’ll meet again, when both our cars collide" הוא כאילו שואל את סבתא שלו אם היא יכולה לשמוע אותו משם ואם היא לידו ואיתו גם אחרי המוות. ואח"כ הוא שואל אותה האם אנחנו יכולים להתרחק ואז להפגש שוב גשהמכוניות יתנגשו/כשמשהו יקרה (והמכוניות שמתנגשות זה אולי גורם למוות). זה מה שאני חושבת על הקטע הזה...

חחחחחחחח......

על סמך שיר אחד???. תשמע עוד שירים ואז תראה שזה ממש לא אותו דבר.... אני מאוד אוהבת את מיי כימקל רומנס ואף פעם לא חשבתי שהם דומים לHIM לפי דעתי זה ממש לא אותו סוג מוסיקה בכלל..... ואני לא חושבת שאפשר לשפוט לפי שיר אחד שלהם...

love mcr

New member
אמ...כמה דברים..

רוב הלהקות רוק שרות על אהבה ומוות... אבל mcr שרים על יותר דברים שקשורים באובדן.. אני לא חושבת שיש דמיון..אפילו לא קטן.. נסה לשמוע ואז תדע..

האמפ לאנראלי

HIM וMCR [העצלנות מה לעשות שתיהם ארוכים] לדעתי לא דומים במוזיקה נכון שבשתיהם יש אהבה ומוות אבל זה נושא שיש בהמון להקות רוק יש להם כיוון מוזיקלי שונה HIM יותר לכיוון גות' השירים שלהם לא ממש מסובכים וניתן להבין אותם במהרה וגם תמיד שם השיר מושמע פעמים די רבות בשיר וMCR הם מין תערובת של סגנונות מוזיקה הם יותר מתוחכמים במוזיקה שלהם כמעט אף פעם לא מושמע שם השיר בתוך השיר ואם כן לא פעמים רבות [חוץ מב- IM NOT OK] בקיצור הם שונים

למעלה