טוב אבל עכשיו אתן מתעלמים מהשאלה ששאשלתי פה
F freakyelfgirl New member 6/9/08 #21 טוב אז שוב השאלה.. האם מישהי/ו פגשה את נועם או את צוות שלו להופעות באופן אישי..? אשמח לשמוע תגובות
נ נשברו לך הכנפיים New member 6/9/08 #27 קצת סטוקרי מצידך... אבל שיהיה, כל אחד וההנאות הקטנות שלו בחיים.
F freakyelfgirl New member 7/9/08 #31 את יודעת מה זה סטוקרי בכלל? כולה שאלתי שאלה פשוטה...אלוהים לשמור ...ישר כולן מתנפלות קוראים לי מ8וזרה ודברים כאלו..ואי אי אפשר איתכם..
את יודעת מה זה סטוקרי בכלל? כולה שאלתי שאלה פשוטה...אלוהים לשמור ...ישר כולן מתנפלות קוראים לי מ8וזרה ודברים כאלו..ואי אי אפשר איתכם..
F freakyelfgirl New member 11/9/08 #32 טוב..אז זהו..משהו לא קשור חח לא משנה איך תגיבו וכבר אמרתי את זה אבל אגיד שוב..התנשקתי עם מישהו שקשור לנועם(לא אגיד את שמו) ואני מבולבלת עכשיו..מה עושים..?
טוב..אז זהו..משהו לא קשור חח לא משנה איך תגיבו וכבר אמרתי את זה אבל אגיד שוב..התנשקתי עם מישהו שקשור לנועם(לא אגיד את שמו) ואני מבולבלת עכשיו..מה עושים..?
ה הילי ילדת ירח1 New member 6/9/08 #28 את נמצאת בפורום של נועם פנחסוב.. מן הסתם שאנחנו מכירות אותם דרך נועם, דרך ההופעות.... והבנות צודקות
מ מאוהבת בשירים שלה New member 6/9/08 #29 כן...... אין עליהם... וכמות השטויות שאפשר להגיד ב2 בלילה זה משהו מיוחד....