כן כן אני עדיין בבית

כן כן אני עדיין בבית

התכנון היה לצאת לכיוון המרכז אבל ירדתי מזה כי אחותי יותר מידי דואגת לי אז החלטתי לחכות עם זה שטויות הלילה עוד צעיר
אבל אני בכל זאת הלילה לא רוצה להשאר בבית! בנתיים אני כאן! מזל טוב להחטא השביעי אני מאוד מרוצה אבל קנית את המיטה???????????????? חסר לך שלא!!!! אם המיטה לא נכנסת אז אין לישון!! אני לא אתן לך לישון!!
ואפריקה ידיד בקשר לפורום שלך יהיה בסדר תנסה לסדר שם את העניינים מה קורה? אני בטוחה שאתה תוכל, אני סומכת עליך אגב יש לך פצצה במייל, סתאאאאאאאאאאאאאאאם אבל תבדוק מייל בכל אופן! אחותי צריכה להכנס כל רגע אז תכינו את עצמכם נפשית, פיזית, רוחנית, ומינית

AFRICA

New member
וואו ...!

עדיין לא בדקתי את המיילים שלי , אבל יש לי 7 חדשים . מן הסתם כל השביעיה היא שלך אני מאמין . ואני מנסה להחזיק את הפורום ההוא וכמובן את המיפגשים שלנו . לפחות החברים הקרובים שלי תמיד נשארים , אני מאמין שגם את יודעת ... יש כאן חברים .! אז , בינתיים הנה עוד מייל הגיע , יאללה אני בודק אותם אחד אחד , לאט לאט ובזהירות . FRICA@ סקרן ...

AFRICA

New member
מסתבר שלא ...!

לא את הצפת לי את המייל ...
בכל מקרה שלחתי לך מייל חזרה עם המס. פלאפון שלי ... אני כאן בינתיים עד שאני הולך לישון , בקרוב ..

הנה אני הגעתי ../images/Emo42.gif

שלום לכולם לאחר שיחות טלפון ארוכות הצלחתי להכנס סוף סוף מה שלומכם? מי בבית חוץ מאפריקה ופאצ´ו שלי פאצ´נגה תודה ששמעת בקולי....תזהרי שאני לא אסנוור אותך...
קראתי את כל התכתובת שלך וראיתי מה כתבת עלי... אוהבת ומחכה לכם לפני השקיעה שלכם מלכת ה-
וקיסי
שמנסה לשבור את כל הבית היום

AFRICA

New member
לפני שניה ...!

לפני שניה רציתי לרשום הודעה "איפה מלכת השמש" ?... והנה צצת לך פתאום ... האים זה גורל ?.... בונים גם עלייך לאחד הימים הקרובים , קחי בחשבון שיש לנו קפה בתל אביב ואחר כך אנחנו קורעים את אלנבי !! FRICA@ עוד מעט הולך לישון

The seventh sin

New member
היי חבר´ה....

מה קורה ? אני רואה שכולם פה ... פאצ´ה המקסימה , מלכת השמש הזוהרת ואפריקה אחי ... החטא השביעי ...

פאצ´נגוש ואפריקה הנה אתם ../images/Emo13.gif

אל תלך לישון תישאר איתי פליז...אם תישאר אני אבוא לאלנבי מתאים??? פאצ´וש את נשארת בבית?
מלכת ה-

The seventh sin

New member
שלום שלום ....

איזה כיף לי , סוף יש התקדמות עם הדירה... אני כבר מת לעבור ... טוב נראה לי שגם אני אלך לישון היום מוקדם .. אני צריך מחר לקחת את ה"מיצו" שלי למוסך ... לילה טוב
החטא השביעי

רגע!!!!

אפריקה שמעתי ממלכת הלילה שלי שאתה מכיר איזה מקום שאפשר לבוא עם פיג´מות ונעלי בית יש לי שאלה??? אני יכולה לבוא בלי הפיג´מה? ככה אני הולכת לישון עם חוטיני וטי שרט
מלכת ה-

ROZELESS

New member
בשביל מה החוטיני והTשרט ?? תבואי ..

ערומה וזהו !!! ככה הכי טוב ... (בשבילנו כמובן
)

pachanga

New member
אחחחח דודו!

אמרתי לך שאתה נורא חרמן? ומעניין היום למה

ROZELESS

New member
אז אולי תבואי ותעזרי לה .....

וככה שתיכן תהיו ערומות... רטובות ... ומחורמנות ... ממש כמו שאני אוהב לראות אותכן ?!?!?!?!?!?

מה אכפת לי מה אתה אוהב

ומאיפה בכלל באת והצטרפת למסיבה אני עירומה רק במקלחת....
אבל יש לי אחלה רעיון בשבילך...מקלחת איתי מה דעתך? אתה תסבן אותי ואני לך... צ´או ותודיע לי שלך מלכת ה-
שעדיין לא התקלחה הערב....

ROZELESS

New member
את עוד מחכה לי במקלחת ???????

רק עכשיו נכנסתי אחרי יומיים לפורום ...... ואני .. שמי דודו בן 26 ומיוחם כתמיד ( 9.9 בסולם ריכטר ) החברה שלי גם מתחברת לפורום זה (יפעת המיוחמת) ואת פאצ´ה שלנו הכרתי לפני שנה וחצי דרך סרפרי (ספק האינטרנט הישן שלנו) ונשארנו ידידים .....

AFRICA

New member
טוב אני נשאר ...!

אבל את מבטיחה לבוא איתי לאלנבי ?

pachanga

New member
מצטערת אחותי!!

הבטחה זאת הבטחה אז הולכים לשם ביום שישי!

The seventh sin

New member
בוא הנה קובעים פה משהו ולא ....

מזמינים את החטא .... מקווה מאד שזה לא כמו שזה נשמע (יותר נכון נראה )... החטא השביעי ...

למעלה