כן כן אני עדיין בבית

pachanga

New member
סליחה?????????

מה זאת אומרת חטא יקירי אם אני באה אז
באה ואם
באה אז גם אתה מגיע ואם אתה מגיע את
מגיעה ואתה אחד משלנו!!!!!!! שלך פאצ´נגה

The seventh sin

New member
ברור סתם צחקתי .........

לא חשבתי אחרת .... גם אם לא הייתם מזמינים , הייתי בא .... חוטא או לא חוטא ....
החטא השביעי (שמת לעשות חטא עצבני ....)

יאללה גם אני באה ../images/Emo13.gif

רגע...מתי נפגשים לבילוי סוער? מתי אני באה לבצע את זממי באפריקה? עוד לא קבלתי נשיקה היום מאף אחד...תתביישו לכם ככה אנחנו שבט דוב המערות....
טוב פה אסיים
לכולם התגעגעתי...מי מצלצל אליי
ראשון
שלכם באהבה מלכת ה-
הלוהטת

AFRICA

New member
יאאא למה ...?

למה למה למה אני נוסע דווקא השבוע ?.... מישהיא רוצה להוציא את זממה עלי ... נשמע מסוכן . אבל אני מקווה לראות אתכם עוד שבועיים ... קפה זה קפה . יותר נכון ... היינקן זה היינקן . ושום דבר לא שווה אם אין סיגריה בשטח FRICA@ עוזב ...

אפריקה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נוסע לאן
ולמה לא הודעת לי
האמת....התאכזבתי....ואני לתומי חשבתי כמה נשיקות אנשק לך... אוףףףף
עכשיו אני כועסת
שלך
בבעסה

AFRICA

New member
מלכתי ...!

תראי , תמיד אומרים שכל עקבה לטובה ... וגם בדרך כלל אם מושכים את זה המתח יותר גבוה , או שבסוף בכלל לא . אז החלטתי ללכת על כל הקופה ולהתעופף מכאן היישר לניו יורק .!!! אני מקווה שישאר לך משהו בשבילי שאני יחזור .. ככה תוכיחי שמעלות החום שלך במגמת עליה ... ואני .... תמיד משאיר לך פינה חמה
... (שלוש נקודות) ושמתי לב למשהו : כמעט כל הודעה את מוסיפה את ה
(שותפה שלך או שותף ?) אני כבר לא זוכר . FRICA@ עוזב אבל יחזור ישר אל ה
+
.

אפריקה ...

קבלתי בהבנה את נסיעתך ואני יודעת כמה תחסר לי לאות הזדהות אני לא יוצאת השבת אני אחכה עד שתשוב שמחה בשבילך על הנסיעה הלוואי שיכולתי לבוא איתך גם לאיזה שבוע של קניות בניו יורק המגניבה מי כמוני מכיר את העיר אחרי שהספקתי לגור שם .... מחכה לך שלך ב...
שלך
וקיסי החתולה
השותפה...

AFRICA

New member
בואי ...!

בואי איתי , אני ינסה לכווץ אותך ולהכניס אותך לכיס .! את האמת , גם אתם תחסרו לי כאן , מצאתי לי מקום קט וחם ... במובן הרחב של המילה . טוב לדעת שיש אנשים שמעריכים זה את זה , הרבה מילים טובות מופצות על הפורום הזה . אני מאמין שתצאי סוף השבוע הזה , ותעשי חיים , כי מגיע לך . וניו יורק , בעיקרון אני נוסע לשם לתצוגת אופנה ואיזו שהיא תערוכה שאני צריך להיות נוחך שם . אז קניות ובילויים יהיה לי זמן ... דבר ראשון אני הולך לשתות בירה ב CAFE WHA שלי .!! את בטח מכירה את המקום . אמנם אני לא גרתי שם תקופה ארוכה אבל הייתי שם די הרבה ואני מכיר .. אז יש לנו מכנה משותף ראשון (או שני) ... אולי ניפגש בחמישית פינת 42 מתישהו ... אולי .

שמחה בשבילך שאתה נוסע

ומבטיחה לשמוח כפליים שתחזור אני שמחה בשבילך שאתה נוסע כל הזמן אתה מדבר על זה שאתה צריך חופשה אז הנה זה בא לך בזמן קח את הזמן תהנה תשכח אותנו פה תנקה את הראש אני מבטיחה לך שכולנו נחכה לך כאן ונמשיך לאהוב אותך ולגבי הבילויים עוד נמצא לנו את הזמן לבלות והרבה... שלך בידידות
מחבקת

AFRICA

New member
תודה ....!

כל פעם מחדש אני נרגש מהחום ... באמת תודה ואני מעריך כל מישפט שאת או אתם כותבים כאן . חופשה , אני ינסה לשלב ת זה בחופשה , את יודעת זה עבודה . עדיין קמים ב 7 וחצי בבוקר וכ´ .. אבל לפחות תהיה לי
על הבוקר אי שם בלב ... ממך

pachanga

New member
ככה את מחלקת נשיקות יום יום../images/Emo35.gif

טוב אם זה לאפריקה אני מרשה לך
אז מי יתן לי נשיקה
אההההההההה אני יודעת מי אבל זה סוד

למעלה