כן, כן כותבים עלינו ב-La Nacion

אל תפספסו את התגובות

(כדאי להתחיל מלמטה, מה1 עד ה152.) האמת שהלחיץ אותי מה חושבים בארגנטינה עלינו הישראלים... אבל LA NACION הוא עיתון לא אנטישמי כמו CLARIN... תודה על השיתוף!!!!

pepe chatruc

New member
תודה על הקישור

נראה לי קצת לא מדוייקת הכתבה , אני לא קיבלתי אלפיים דולר לטייל מהמדינה בשביל לטייל
חוץ מזה שהמספרים של הלשכת תיירות שם לא מסתדרים כ"כ

de nada

נראה לי התכוונו כמו שכרוני כתב לפיקדון בצירוף עבודה מועדפת או משהו כזה. למרות שבזמנו כאשר אני השתחררתי מהצבא אפשר היה לשחרר את הפקדון רק ללימודים או לדירה או עסק אז לא ברור כיצד טיול משתלב פה??? למה לא מסתדר? נראה מעט? הרבה?

pepe chatruc

New member
הכוונה שם למענק שחרור של לוחמים כנראה

הפיקדון היום הוא הרבה יותר גבוה מ2000 דולר (לפחות ללוחם) ואכן לא יכול לשמש לטיול אלא רק אחרי שעברו חמש שנים מהשחרור... המס' מטיילים נראה לי לא מדויק לשני הכיוונים , ב 2005 שהייתי שם זה נראה היה הרבה יותר מהמס' המצוין לשנה הנ"ל ומצד שני המס' שציינו נכון לשנה האחרונה נראה לי מוגזם אבל תכלס אין לי מושג כי אני לא שם. בכלל אני לא מבין איך הם יכולים לבדוק את זה , מילא לבדוק רישומים של אכסניות אבל מה עם האתרי קמפינג המדהימים שם?

s f a r a d i t

New member
נידבקתה ממעוז?../images/Emo5.gif

מסכןןן!!! אל תיקח לו את התפקיד, מה הוא יעשה?

pepe chatruc

New member
חס וחלילה , לא הבנתי למה שירשרת אליי...

שנראה לך שזה לקרביים אחרי שכבר רשמתי את זה ? חשבתי שלא הבנת שכתבתי לוחם התכוונתי לקרבי...אבל אם הבנת אז אני עדיין לא מבין למה שרשרת אליי.

pepe chatruc

New member
מה נסגר איתך , מוציאה עצבים עליי ולא על מעוז?

סליחה שניסיתי להסביר

כרוני

New member
../images/Emo3.gif

1] נו, וכשהברזילאים עטים על ברילוצ'ה לקראת חורף ביוני יולי וכל העיר הופכת לדוברת פורטוגזית אז עושים עליהם גם כתבה? 2] כנראה בלבלו את הכסף של הפקדון עם אפקטיבו שאתה מרוויח מעבודה.... 3] הבוליצ'ה של דון אלברטו זה בשר מעולה. וייחו ג'ק בסלטה מתחרה בו בגאון. וגם אני כך אומרים..... 4] תאור מדוייק של ערסים: " He viajado por toda la patagonia usando hoteles y mayormente Hostels. Con respecto a los turistas israelíes, en la mayor parte de los casos he tenido malas experiencias: son ruidosos, mal educados, se comportan como si fueran los dueños del lugar, extremadamente individualistas, dejan sucia la habitación o la cocina, se levantan lo mas temprano posible y no les importa si hay gente durmiendo ya que hacen todo el ruido posible sin respetar las horas normales de descanso nocturno, regatean todo al extremo y quieren sacar ventajas del tipo como la que mencionaron: meter cinco en una habitación doble, dejan todo tirado en la habitación como si la ocuparan ellos solos, ademas no cumplen las reglas como la maroría las cumplen y no dejan tanta plata como dice la nota: ya que por ejemplo cocinan en los hostels (casi todo el tiempo por cierto coupando toda la cocina y la vajilla que luego no lavan). En definitiva son dificiles para convivir en lugares como estos en donde la primera regla es el respeto a l otro y saber compartir espacions y cosas de uso común. También he cruzado a israelíes que no son así, pero muy pocos. Es por este motivo que varios hostels no los aceptan como huespedes y que yo pregunto previamente al alojarme si hay o no isralíes en mi habitación para poder evitarlos. Se que todo esto no les va a caer bien a muchos pero es mi experiencia (muy repetida) y creo que la de muchos, siendo un comportamiento común de los israelíes. No digo que no viajen por Argentina sino que creo que deberían mejorar su conducta hacia los demás o sino pagarse un hotel o algo donde tengan privacidad sin molestar al resto.Tambien es cierto que hay gente de otras nacionalidades (incluida la nuestra) con comprotamiento similar, pero no son las personas a las que se refiere la nota. " 5] ואחד בשביל יואל: "en Argentina hay muchos argentinos con ganas de viajar y conocer nuestro hermoso país, no nos maten con los precios."

ערסים מגיעים לדרום אמריקה../images/Emo2.gif

חשבתי שהם יותר מוכוונים להודו, מזרח וכיוב או להבדיל לא עושים טיול תרמילאים. מי מי אומר??..

כרוני

New member
כשאני שהיתי בארגנטינה

זה היה בשנה שלאחר הצונאמי שפגע במזרח ו-כ-ל הערסים שהיו אמורים לטייל למזרח נחתו ב-........................... דרום אמריקה. אני בתור ישראלי, שאת רוב היבשת חרש עם אותה קבוצה של ישראלים, נמנעתי מישראלים כאלה. קל וחומר מקומיים. היו הוסטלים שפשוט לקחתי את הרגליים והלכתי. המקומות ששהיתי בהם פרקי זמן ארוכים, היו או בתים פרטיים שהוסבו למיני מלונות, ובתור כאלה ה-ישראלי ה'מכוער' לא שמע עליהם והפך אותם לקיבוץ, או דירה שכורה. יתרה מזאת, יצא לי להתקל בהוסטל של ישראלי [בברזיל] שלא היה מוכן לקבל קבוצות של ישראלים, משום שתיירים ממדינות אחרות פשוט לא מגיעים להוסטלים המיוחסים כ-של ישראלים נטו. הוא כ"כ הקצין, כדי שהוא לא ייפגע מבחינת 'תיירותית', עד כדי כך שהוא בקש שאנשים ידברו אנגלית בינהן ולא עברית, וזה כבר באמת היה על גבול ה'נאו-נאציזם'. זה כ"כ עצבן אותי שהתחלתי ללמד שתי קנדיות מילים בעברית.....
מה שכן, לא אהבתי את חלק מהתגובות שהתלוננו שהתייר הישראלי לא באמת מפזר הרבה כסף במסעדות כי לרוב הוא מבשל במטבח של המלון. המקומיים יודעים טוב מאוד איך לשתות כסף מכל תייר, בכל תחום, ופה לדעתי זה כבר הגזמה לחלוטין. לבוא ולהגיד שהתייר הישראלי לא בזבזן כמו התייר היפני לדוגמא בגלל הנטייה לבשל זה מעוות המציאות. אני זוכר אינספור שיחות עם מקומיים וגם תיירים אירופיים שבהן הסברתי מדוע ואיך הצעיר הישראלי אורז מוצ'ילה ועולה על מטוס לחצי שנה פלוס. אבל תרבות שונה זה דבר שקשה להבין. שיהיה.

gallardo

New member
אני הייתי שם בסוף 2003

אז הוא היה יחסית יקר, 40 פסו ללילה כמדומני. לשם השוואה, במורד הרחוב במלון ונציה, שהוא מלון ברמה יותר גבוהה אך פחות ביתי, עלה לי 35 ללילה. בסה``כ היה שווה את זה. את הסופ``ש ההוא העברתי דווקא בסרו קתדרל במלון pire hue, ויאמר לזכותו של `ינקה` שהוא זה שהפנה אותי לשם.

כרוני

New member
לא. הייתי בבית פרטי ברחוב אנחל גאזרדו

אח ברילוצ'ה ברילוצ'ה...... כמה משקל אני העלתי שם ......

ic11

New member
אני הייתי

ב2005 הייתי עם אישתי ושני הלדים שלנו.ינקה ואישתו ,אנשים מקסימים!!!שרות 10!!!מחיר נח!!ממומלץ בחום!!!!למה את שואלת???

למעלה