כן, כן כותבים עלינו ב-La Nacion

לא מכירה אותו

הוא היה ידיד של בעלי, פשוט שמעתי דברים טובים על המלון שלו והיחס שלהם לישראלים.

ic11

New member
ינקה ידיד של בעלך?

אני מכיר את ינקה 25 שנים ,אנחנו באותו גיל ,היינו בתנועת נוער אחרת.הגרעינים שלנו, עלו באותה תקופה,אבל לקיבוצים אחרים.אולי אני מכיר גם את בעלך??

pepe chatruc

New member
ככל שעולה מספר המטיילים הישראלים בדרא"מ

יש גם יותר גיוון בטיפוסים של האנשים שמגיעים לשם , אני נתקלתי בהרבה ישראלים (או אירופאים) שמטיילים בכלל עם מזוודות ככה" שתרמילאים" קשה לקרוא להם
, בכל מקרה כל בן אדם יכול לבחור עם מי הוא מסתובב ככה שזה לא נורא משפיע...

כרוני

New member
כן אבל תפוח אחד רקוב מסריח את כל הקופסא

וזאת בדיוק הבעייה.... התנהגות מחפירה נחרטת עמוק יותר בתודעה מאשר התנהגות מכובדת.

pepe chatruc

New member
אתה צודק

אני התכוונתי לא משפיע עליינו בתור אלו שמטיילים , לפחות עלי לא השפיע , על "השם" הרע שזה מוציא אין ויכוח ואפשר לראות את זה בתגובה שהבאת. אחרי שכל זה נאמר אני חייב להגיד שאני לא אוהב את ההגדרות האלו , נתקלתי גם בגרינגוס ולטינים (תיירים) מגעילים ורעשניים כמו שמתוארים הישראלים בתגובה והצורך שלנו להכליל גורם לנו לפעמים לקטלג אנשים לפי מה שהם ולא מי שהם. ולנושא היותר חשוב , בוקה החתימה את קאסרס הפאראגוואי , אם זה מי שאני חושב מדובר בבלם מצוין ששיחק בריבר לפני שנתיים , יחד עם קסטרומאן וריקלמה אין ספק שבוקה עשתה עד כה את הרכש הטוב ביותר.

gallardo

New member
כשאני הייתי בדרום אמריקה

בין השנים 2001-2003 אמנם לא הייתי מוצ`ילרו כמעט אבל הכרתי הרבה כאלה, ורובם הגדול היו שמאלנים מתחנגלים, (בקטע הסטריאוטיפי) אף לא ערס אחד לרפואה. אלו היו השנים היחידות בהם השתמשתי עם הערס שבי בכדי לפצות על חסרונם של אלה. בקטע של המסעדות העניין ברור, מה גם שישנם מוצ`ילרוס דתיים שלא יכולים לאכול במסעדות. ימח שמם אנטישמים אני עובר לole, שם אין אנטישמיות

כרוני

New member
זה היה טרום הנפילה של הפזו נכון?

המון נמנעו להכנס לארגנטינה כי הפזו היה 1:1 מול הדולר.

gallardo

New member
דווקא לא ממש

הייתי בארגנטינה פעם אחת לפני הנפילה (בבואנוס איירס), ויוקר המחיה שם היה מטורף. ישנתי בהולידיי אין אבסטו ליד אונסה וחדר עלה משהו כמו 250 דולר ללילה. (לא אני שילמתי כמובן) כמו גם הארוחות עלו הון, אפילו במסעדות מזון מהיר. הנפילה כמדומני היתה בסוף 2001 ומאז הייתי אין ספור פעמים בארגנטינה (עבדתי בצ`ילה, זו הסיבה שאני שונא צ`ילנוס). הייתי גם בהולידיי אין עוד כמה פעמים והמחיר היה בערך 50 דולר אם לא פחות. גם תקופת הנפילה התאפיינה בעליות ומורדות של מחירים. מה שבטוח, ערסים כמעט ולא ראיתי גם אחרי הנפילה. כנראה שדרום אמריקה פחות עושה להם את זה, וטוב שכך

אלון 58

New member
עלינו...?

זה בטח בעיקר על "המוצ'ילרוס",ולמה רק בבארילוצ'ה?שילכו לראות מה קורה באזור האגמים הדרומיים,אלקלאפטה וכו'...,כשהייתי שם,עברית היתה "השפה השניה" ברחובות העיירה ובאתר קרחון פריטו-מורנו.

מוצילרוס, אתה מהווים

חלקים שונים אמנם אך עדיין שייכים לאותה קבוצה תיירים מבחינת לאום. אגב, אלו שבכתבה הם לאו דווקא המוצילרים הישראלים הטיפוסיים באו עם האמא שלהם וכו... לא נשמע טוב ההשתלטות של הישראלים שם, גם שם ישנאו אותנו, האמת שחלק מהתגובות בדיוק היו ברוח הזו לצערי.

כרוני

New member
מעניין מה יכתבו ביוני

כשכל ברילוצ'ה מתעטפת פורטוגזית לקראת הפלישה הברזליאית....

InFecTeD LOVER

New member
"המוצילרים הישראלים הטיפוסיים באו עם האמא

שלהם"? מה?! המוצ'ילרים הטיפוסיים לא הולכים לטיול אחרי צבא עם החברים שלהם?!

ברור ברור../images/Emo13.gif

דיברו על המוצילרים שבאים אחרי צבא וכו אבל בתור "חקרי מקרה" ראיינו במקרה איזה אח ואחות או משהו שבאו עם האמא משהו כזה שבהחלט לא מייצגים...

אלון 58

New member
אני לא יודע אם זו "השתלטות"...,

אולי מדובר בגלל הכמות של המטיילים שם.

gallardo

New member
בקיצור, אם אתם מחזיקים באזרחות

נוספת, השתמשו בה במקרים בהם אתם חייבים לצעוק או להרביץ. אני למשל הוצאתי את כל האמריקאים חארות, בפרט בשדה תעופה שם הייתי צריך לדאבוני להשתמש בכח הזרוע

למעלה