כן-לא .. לא-כן?

magenta73

New member
כמו שיש כאלו

שאתה לא רוצה, הגיוני שיהיו כאלו שלא ירצו אותך. לא? השאלה הנשאלת אם זה כל הזמן ככה... אם את רץ ומנסה לתפוס לעצמך את הזנב כל הזמן...

האמת ש...

כן. אני רץ ומנסה לתפוס את הזנב לעצמי כל הזמן. זה לא שאני לא מתעסק עם זנבות אחרים. אבל הזנב שאני באמת רוצה-שזה קורה פעם ב..-אני לא מצליח להשיג. אז יכול להיות שאם אני אשחק אותה כאילו אני לא רוצה אז אני אצליח או מה? ואולי אני רוצה יותר מידי? בכל מקרה זה לא שלא רצו אותי- במקרה הנ"ל כן היה בנינו משהו באותו ערב, והיא אמרה שהיא רוצה להמשיך. ופתאום היא לא עונה לטלפונים ולהודעות. ולא, אני לא חושב שזה בגלל שהייתי גרוע.

magenta73

New member
תבין שזה לא קשור אליך

לא ממש. יכול להיות שאתה האדם הכי מדהים בעולם, היא, לה לא בא. או עליך או בכלל. השאלה אם אתה באמת רוצה ואז לא מצליח להשיג או שאתה לא באמת מצליח להשיג ואז באמת רוצה...??? לפי דעתי זו אופציה ב'.

לא

זו אופציה א כי לפעמים יש בנות שאני לא רוצה פשוט וכשיש מישהי שאני כן רוצה אז אני לא מצליח איתה..

magenta73

New member
אפילו אם זו אופציה א

אתה הופך אותה, בצורה פאטליסטית לאופציה ב. כל הבנות בעולם, בחיים שלך, שרצית לא רצו אותך? בחיים לא היתה לך משהי? בחיים לא התנשקת? הזדיינת? בחיים לא היתה לך חברה? אף פעם? בחיים?

רגע,

מה שאני מנסה להגיד זה שהיו לי בנות בחיים אבל הם לא היו הבנות שאני בחרתי אלא שהן בחרו אותי ואני זרמתי עם זה בגלל זה אולי זה גם לא הצליח אם אני מנסה לבחור מישהי אני לא מצליח כי היא לא רוצה

magenta73

New member
אוי נו...

רגע אני הולכת להביא טישו... אתה לא רצית, רק הן רצו ואתה הסכמת לסיטואציה וזרמת? כי לא היתה ברירה אחרת? אתה עושה כאן עוול לא רק לבחורות שהיית איתן אלא גם לעצמך. תתבגר. וסופש נעים.

למעלה