כן להתנתקות

אני לא מסכים על כך שלא יוצא כלום..

אני חושב שמתקיים כאן דיון ואנשים מביעים דעתם ואוליי גם משתכנעים מדיביר אחרים. נצל"A? מה זה? אם זה אומר שלא להמשיך בשירשור אז.. אני מעדיף שלא לנצל"ש..

כן להתנתקות

הכנסת אמרה היום כן להתנתקות! 66 ח"כים הצביעו בעד מול 45 שהתנגדו. אני הייתי אתמול בהפגנה בירושלים מול הכנסת, פגשתי שם את נעם. אם יש לכם ידיעות אחרונות מהיום, תסתכלו בשער, יש שם למעלה תמונה קטנה, כמה שמו"צניקים עם לפידים, אני במרכז!

חןשסק

New member
וואי אתה סלב עכשיו.

אני נמנעת מלהציג את דעתי הפוליטית הלא יציבה בכלל. בעצם- אין לי כל כך דעה פוליטית.

Guy Schlesnar

New member
אל תדאגי

אם אין לך דיעה פוליטית,המשתמש יוגב אברהם תיכף יגיע ויגיד לך מה הדיעה שלך. הרי כולם נגד ההתנגדות.

cobainos

New member
../images/Emo6.gif יוגב לא יגיד לה כלום!

אני עוד אהפוך את חן לשמאלנית טובה

יוגב לא יגיד לה כלום...

יוגב יגיד לה ש "כולם" זה בדיוק כמו "הרוב" זה ביטוי שמישתמשים בו.. אני יודע שלא כולם.. אבל כשאני בא להזמין ולעורר חבר'ה להגיע אני לא אכתוב להם "מי שרוצה" או דברים כאילו כי זה לא מושך.. הבנתם? ובואו אני יגד לכם כמה עובדות: גוש קטיף, זה לא בעזה. זה 30 ק"מ משם. וזאת עובדה! שאין להיתווכח איתה! כמו שהשמש זורחת בבוקר זאת עובדה! התוכנית אומרת שלא יהיו ישובים יהודיים ברצועה. אך הם מוסיפים ואומרים שישראל תשלוט בשטח! וזה אומר שנמשיך לספק להם מים וחשמל ונמשיך להיכנס לתוך עזה כאוות נפשנו באוויר בישבה ובים על מנת לתקוף. כבר היום מודיעים הערבים שהם לא ייפסיקו בטרור. אני לא רואה כאן שום מהות לתוכנית. ישראל לא בעזה כבר מהסכמי אוסלו. ואת זה אני בטוח שהשמאלני הכי גדול בינכם לא ידע! אז המשוואה המתקבלת כאן היא: עקירת יישבים יהודים נ-ק-ו-ד-ה ! אין כאן שום היתנתקות, אננו ממשיכים לשלוט ברצועה בכל מקרה. מוכרים לכם אשליות. כל מה שניכתב כאן הוא אמת ויציב. עובדות מוצקות בשטח. אני מציע לכם לראות קצת ערוץ הכנסת. ולא לקרוא עיתונים שבבוקר החלטה כזאת צובעים את עצמם כחול לבן כאילו שזה יום חג. ומי שחושב שלהרוס למשפחות את החיים שלהם אחרי 30 שנה שייתבייש לו! כי אני לא רואה כאן שום דבר משמח! תחשבו על עצמכם אם היו הורסים לכם את הבית..

ועוד משהו קטן...

ההצבעה היום בכנסת לא הייתה על ביצוע ההיתנתקות אלא על כך שהכנסת מקבלת עקרונית את התוכנית וזה אומר שרק מתחילים בהכנות. לדוגמא-ההחלטה היום לא כללה בתוכה שום החלטה על עקירת יישובים. על החלטה כזאת צריכים ישיבה נוספת.שתובא יום שלישי הבא כמדומני. ובנוסף רק בעוד חצי שנה הכנסת תתאסף שוב ותצביע על ביצוע. אל תחשבו שזה כזה פשוט. ואני לא אומר את הדברים מהיתנשאות אלא מתוך עובודת בשטח. אתם מתלהבים ש67 חכי"ם הצביעו.. בל נשכח שכנסת ישראל מונה 120 חברים. מה שחשבון פשוט מגלה הוא ש60 חבר'ה כנסת זה 50%. אז תיקחו את זה בפורפורציות.. 50% זה חצי.. בדיוק כמו החצי השני. אל תשכחו ש7 חכי"ם נמנעו. ויש עוד 3 שמציבים אולטומטום לשרון. אם הוא לא ייעמוד בו הממשלה תיפול ולא תהיה שום היתנתקות ושום כלום. "אל יתהלל חוגר כמפתח". אני מציע לתומכי התוכנית לחכות קצת עם החגיגות, מוקדם מדי. יום נפלא לכ-ול-ם!
גם למי שתומך..

ובאמת משהו קטן..

להפגנת השמאל שהייתה מתוכננת שבועות הראש הגיעו 5,000 אנשים. להפגנת הימין שהייתה מאולתרת יום אחרי הגיעו 15, אלף איש.. השמאל קורא לעצמו "הרוב הדומם" ורץ עם זה.. מה זה? מילים אחרות ל"האופציה היחידה לשנו למכור לכולם שאנחנו הרוב".. די די די.. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

Guy Schlesnar

New member
אני לא אתווכח

גם כי לא יוצא שום דבר טוב אף פעם מויכוח על פוליטיקה. אף אחד לא משנה את דעתו. להתווכח באינטרט זה אפילו יותר מטומטם. לסיום,אפשר לקרוא לזה נצל"ש,סרט על ההבדל בין המציאות לאינטרנט. לגזור ולשמור.

שקרים, רבותיי, שקרים.

צר לי להגיב בצורה כזאת, יוגב.
"גוש קטיף, זה לא בעזה. זה 30 ק"מ משם. וזאת עובדה! שאין להיתווכח איתה! כמו שהשמש זורחת בבוקר זאת עובדה!" למה לשקר? רצועת עזה היא חבל הקרוי ע"ש העיר הגדולה באזור "עזה" שנמצאת בצפון הרצועה. "גוש קטיף" זה בדיוק רצועת עזה, והוא נקרא ככה ע"ש ההתנחלות "קטיף", שהיא אחת ההתנחלויות הראשונות שקמו ב- 1973. רצועת עזה = גוש קטיף. אתה יודע זאת, אני יודע זאת. אז למה להטעות?
"התוכנית אומרת שלא יהיו ישובים יהודיים ברצועה. אך הם מוסיפים ואומרים שישראל תשלוט בשטח! וזה אומר שנמשיך לספק להם מים וחשמל ונמשיך להיכנס לתוך עזה כאוות נפשנו באוויר בישבה ובים על מנת לתקוף." פה צדקת. זה מדויק. לישראל תמשיך להיות הזכות להכנס עם כוחותיה הצבאיים לשטח רצועת עזה, בכדי לטפל בטרור, שהרי הטרור לא יעלם מעצמו. בו בעת, עם פינוי כל המתנחלים מהרצועה, יהיה ניתן לבנות גדר הפרדה שתמנע טרור-חבלני-קרקעי. בנוגע לחשמל והמים - הם משלמים על החשמל, לפחות הם אמורים לשלם. בעתיד, ע"פ התוכניות, הבנק הבינלאומי יקים תחנת כח לפלשתינאים.
"ישראל לא בעזה כבר מהסכמי אוסלו. ואת זה אני בטוח שהשמאלני הכי גדול בינכם לא ידע!"
הצחקת אותי. עיין במפה הזאת. או שתיכף תגיד ש- YNET היא "שמאלנית ואנטי יהודית"?
"ומי שחושב שלהרוס למשפחות את החיים שלהם אחרי 30 שנה שייתבייש לו!" מעטות המשפחות היהודיות שגרות ברצועת עזה 31 שנה. אפשר למנות את מס' המשפחות הללו עם שתי ידיים, ואתה יודע זאת. אבל גם בנוגע למשפחות שחיות שם 10 שנים: אין ספק שזה לא נעים לפנות אותם, אבל זה יעיל. מתיישבי גוש קטיף הם קוץ אחד גדול בתחת של המדינה הזאת, ולתחת הזה קוראים עזה.
"תחשבו על עצמכם אם היו הורסים לכם את הבית" אני לא זוכר אותך בהפגנות נגד "חוצה ישראל", כביש שבגללו הרסו ליהודים, בדואים וערבים את בתיהם, רק בשביל שכמה אנשים יוכלו להגיע מהר יותר לירושלים, ועוד לשלם על זה. אם היית שם או אם היית באיזשהי הפגנה שיצאה כנגד החרמת הבתים של הפלשתינאים - הייתה לך את הזכות לדבר על הזכות שלהם לחיות בכבוד בבתים שהם בנו...
"ההצבעה היום בכנסת לא הייתה על ביצוע ההיתנתקות אלא על כך שהכנסת מקבלת עקרונית את התוכנית וזה אומר שרק מתחילים בהכנות." ההצבעה אמש בכנסת אומרת, באופן עקרוני, שהממשלה יכולה לפנות התנחלויות ע-כ-ש-י-ו, אם היא רוצה. בשבוע הבא הכנסת תדון בהצעת חוק "פינוי-פיצוי" שיאפשר לממשלה להתחיל לחלק מענקים לכל מתיישב המעוניין לעזוב את ביתו ולקבל פיצוי. מעניין האם בהצבעה ההיא אנשיכם יפגינו ויעשו בלאגנים....... עוד הערה: הממשלה היא הרשות המבצעת של מדינת ישראל. יש לה את הזכות לקבל החלטות, להביא אותן לאישורה של הכנסת ולהתחיל לעשות אותן מיידית. לא מדובר פה בשלבים של הצעת חוק, או משהו כזה. מלבד הצעת חוק "פינוי-פיצוי" שהיא הצעת חוק כלכלית גרידא.
"ובנוסף רק בעוד חצי שנה הכנסת תתאסף שוב ותצביע על ביצוע." כאמור: ראש הממשלה, במצב הנוכחי, יכול לפנות התנחלויות ככל העולה על רוחו. עניין הפיצויים צריך לעבור תהליכי חקיקה מסודרים. אני מאמין שהתהליכים הללו יגמרו הרבה לפני התאריך שאתה הקצבת. מקסימום שלושה חודשים.
"אתם מתלהבים ש67 חכי"ם הצביעו.. בל נשכח שכנסת ישראל מונה 120 חברים. מה שחשבון פשוט מגלה הוא ש60 חבר'ה כנסת זה 50%. אז תיקחו את זה בפורפורציות.. 50% זה חצי.. בדיוק כמו החצי השני." אתה בטוח שנולדת במדינה הנכונה??? אתה יודע, ישראל היא מדינה דמוקרטית... הכרעת הרוב... פלורליזם...
"אל תשכחו ש7 חכי"ם נמנעו. ויש עוד 3 שמציבים אולטומטום לשרון. אם הוא לא ייעמוד בו הממשלה תיפול ולא תהיה שום היתנתקות ושום כלום." 7 ח"כים נמנעו, אה?! גם יהודית נאות "נמנעה". כי ממושב מיטתה בבית-החולים, אף אחד מהימניים או מהחרדים לא הסכים להתקזז איתה. וגם אייכלר "נמנע". וגם דוד טל "נמנע". תעשה לי טובה... שלושת המטומטמים שמציבים אולטימטום לשרון הם פוליטיקאים בגרוש שאחד מהם פינה את חברון ("עיר האבות"!), כאלו שרוצים להיות ראשי הליכוד ומנסים לקפל את ראש הממשלה. אבל הם לא הצליחו!
"להפגנת השמאל שהייתה מתוכננת שבועות הראש הגיעו 5,000 אנשים." נתחיל מזה שאני לא שמעתי כלום על ההפגנה, עד ששמעתי על זה ב"לונדון את קירשנבאום". אם הייתי יודע על ההפגנה, הייתי בא. בכל מקרה, התקשורת (השמאלנית?
) דיווחה על מספר שונה לחלוטין... כתבתי מגילה ואין לי זמן לעשות הגהה. אני מקווה שאין לי טעויות כתיב. שלום.

cobainos

New member
תן גם לאחרים לדבר!../images/Emo8.gif

רק עוד כמה דברים: להפגנה הגיעו הרבה יותר מ5,000 (בעיתון הארץ כתוב 10,000ואני מאמין להארץ ולא לידיעות ומעריב הצהובונים והדרמטיים)מה גם שהיו הסעות מעט מאד מקומות בארץ כי לשלום עכשיו אין יותר מידי אמצעים,לעומת זאת,בהפגנה "המאולתרת"(כן בטח) הוציאו ילדים מבית הספר שלהם והוציאו עשרות הסעות מאורגנות מישובי גוש קטיף,אז אל תשקר. אני לא מבין למה אתה,יוגב,מתלהב מהתרגיל המסריח של ביבי ולבנת...שפנים פחדנים שהחוק היה עובר גם בלי התמיכה שלהם. החוק עבר בבית הנבחרים!האנשים להם ניתן מנדט לייצג את העם החליטו על משהו,אז למה משאל עם?עוד בזבוז כספים ומשאבים,הבעת אי אמון בממשלה ובכנסת ,אחרי זה תגידו בחירות ואחרי זה לא יודע מה עוד.מיותר. ו67 מתוך 120 זה יותר מ50% מה גם שהתנגדו רק 45!!שזה רק קצת יותר משליש,אז ממש לא הייתי מדבר כאן במקומך. "להרוס למשפחות את החיים" בוא נגיד שהלוואי שלי היו הורסים את החיים עם פיצויים של מיליוני שקלים.מה גם שהחיים לא ממש טובים כשאין ביטחון וליסוע ברכבים משוריינים ומאה מחסומים. הכספים שזורמים להתנחלויות והמשאבים היקרים שמבוזבזים עליהן הורסות להרבה משפחות את החיים כשבמקום לסייע למי שצריך הכספים זורמים לשם. את שאר הדברים נועם פורר אמר ואני יכול רק להגיד

וcobainos גם לך יש תשובה..

טוב אם אתה אומר שהגיעו 10,000 וכך כתוב בארץ אני מאמין לך . אני קראתי 5,000 באינטרנט אבל לא חשוב. זה עדיין פחות מ15,00 שהגיעו יום למחרות וזה עדיין פחות מ130(עפ"י ההערכות הממעיטות) או 200 עפ"י המגזימות שהגיעו לשרשרת ועדיין פחות מהאנשים שהגיעו למפגן ה100. ה"הפגנה המאולתרת" לא באמת מאולתרת.. היא פשוט נעשתה באירגון ממש קצר של יום יומיים גג. .זה עדיין נחשב מאולתרת.. אני ממש לא מתלהב מהתרגיל של לבנת וחבריה. אני חושב שהם שפנים שדבוקים לכיסאות ובאמת בושה. לי אישית לבנת אמרה כשניפגשתי איתה התל אביב לפני משאל (ואני אומר את זה כדי להציג עובדות לא בתור ילד פעור ומתלהב..) היא אמרה שהיא תדבוק במשאל והיא לא עשתה את זה.. לא משנה באיזה צד של המפה הפוליטית היא. היא לא בסדר! ותאמין לי , שוב מתוך הכירות עם האנשים שהדבר האחרון שמעניין אותםזה כסף. ערכים אידיאלים.. שמעת על משהו כזה במקרה. רק שתדע ש92 אחוז חתמו על כך שהם לא מעוניינים בכסף! וזה הוגש לממשלה... ואני לחא יוד מה איתך אבל כשאני נוסע לגוש אני עובר דרך מחסום אחד בדיוק ואני לא נוסע ברכבים ממוגנים ולא כלום.. אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע הכל כך לא נכון שלך והכל כך לא מדיוק אבלא ני שואב אותו מחיי היום יום..

cobainos

New member
אני אגיב כאן לשתי תגובותיך האחרונות

א.להפגנה שלנו בככר רבין הגיעו יותר אנשים גם מהשרשרת וגם ממפגן המאה שלכם(שנחשב לכשלון) ב.ירושלים ידועה כמעוז הימין ות"א כמעוז השמאל.ההפגנה שלנו בי-ם לא הייתה מיועדת להיות המונית וגדולה ובגלל זה היא מוקמה ברחבת הכנסת-המוזאון ולא נכנסים יותר אנשים ממה שבאו. ג.אני יודע שמדובר ברצועה ולא בעיר וגם נועם פורר יודע,אתה לא צריך לספר לנו.אני יודע שיש אידיאולוגיה וזה הגורם מספר אחת שמונע מכם להתפנות ואני יודע שזה פשוט חרא שמפנים אותך מהבית,אבל זה צעד הכרחי לצאת משם.למה?לחסוך בכח אדם.חיילים רבים נמצאים שם רק כדי לשמור על המתנחלים שהם כמו שאמרו "קוץ בתחת",כמו קוץ בתחת הם מיעוט והם גועמים לכאב רב.הפינוי הוא הכרחי כי ברור שתקום מדינה פאלשתינאית בסופו של דבר,אין מה לעשות,הם עם(גם אם אתם לא מכירים בכך,זה מה יש) ויש להם זכות מלאה לשאוף לריבונות מלאה בטריטוריה שלהם.בעתיד כשתהיה להם מדינה,צה"ל ישמור בגבולות וכח בינ"ל יפעל וישתדל למנוע סכסוכים.את המים והחשמל ושאר ירקות שאנחנו מספקים להם(ומחובתינו לספק להם כל עוד אנחנו שם,כי אנחנו כובשים ואין מה לעשות יש לנו אחריות עליהם ) נפסיק לספק להם לאט לאט כאשר יוקמו שם תשתיות לסיפוק עצמי בעזרת כח בין-לאומי וחבריהם הערבים שיתרמו להם מספיק.הדבר יוביל לכך ש:פחות חיילים ימותו ויסבלו שם,כי הם יהיו שם במידה מינימלית,אם בכלל.המון המון כסף ייחסך וזה יביא ליותר שגשוג במדינה הזאת.תהיה יותר סימפטיה לישראל והאנטי-ישראליזם שמשתולל בעולם ירד,כי זה פשוט מכך שרואים בנו כובש אכזר.בסופו של דבר החיים יהפכו להיות יותר שקטים ובטוחים אבל בשביל שכל זה באמת יבוא צריך ויתורים כואבים,ולדעתי צריך הסכם שעדיף על התנתקות.אבל כרגע זה מה שיש.

אתה באמת משקר וחבל..

בחרתי דווקא לפתוח בנושא ההצבעה אתמול. כ-ל מה שכתבתי על נושא ההצבעה אמת ויציב! התגובה שלך לא נכונה בעליל! תגובתך ש"ראש הממשלה יכול להתחיל בביצוע התוכנית ע-כ-ש-י-ו לא נכונה! אמרתי כבר ואומר שוב.. תקשיב קצת לערוץ הכנסת. או שתעשה כמוני. דבר עם לימור לבנת ובני אלון אישית הם יסבירו לך..
בעיניין האחוזים שהבאתי , העיניין הוא להדגיש שעד להצבעות הבאות יש זמן ומכיוון שזה רק 50% וממש קצת אחוז לא תהיה בעיה "להעביר" אותם צד וכמו שכבר אמרתי.. כבר אתמול התחילו הבעיות אז אני אשוב ואומר.. החגיגה שלכם מוקדמת.|
בחישוב הנמנעים לא נספרה יהודית נאות.
לא שיקרתי.. אבל כולם מדברים על לצאת מעזה.. ישראל לא בעזה! ישראל ברצועה.. זוהי רצועת חוף! בדיוק כמו שרמת הגולן הוא איזור גאוגרפי.. ישראל נמצאת ברצועה עצמה.. אבל לא מתיישבת בתוך עזה (היתכוונתי לכך שאנשים רבים טועים לחשוב שיש יהודים בתוך עזה עצמה וזה לא נכון! והמפה שהבאתה רק מחזקת את טענתי... שהאיזור הוא רצועת חוף ואין היתיישבות יהודית בתוך עזה עצמה...
ובקשר ל"למנות על יד אחת" אז שוב.. טעות הידך! אני אישית מכיר לפחות חמישים משפחות שחיים שם לפחות 20 שנה שזה המון!!!
האמת... גם אני נגד כביש חוצה ישראל... אבל בכל מקרה, אתה מערבב בין"בשר לחלב" (וזה ביטוי!) תסכים איתי שהסיבות (הלא מוצדקות ולא ראויות) שהביאו להריסת בתי הפלסטינים בשביל הכביש, הן לא אותם סיבות שביגללם הורסים בתי יהודים.
ואם יש לך בעיה עם הגאווה הלאומית שלך אז זאת באמת בעיה שלך..
ובאמת בעיה (שלך) שלא שמעת על ההפגנה.. מה ניסיתה בעצם להגיד כאן???

../images/Emo6.gif...

התייאשתי. היה לי יום ארוך. ראש הממשלה שלי נרצח לפני תשע שנים ע"י פאנט שהתנגד ליציאה מהשטחים בפרט ולשלום בכלל. אני עבדתי כל היום בתחנת הרדיו בהּ אני עובד, הגשתי תוכנית של שעתיים וערכתי מוזיקה לתוכניות אחרות. היה לי יום עמוס. בהצלחה במאבק שלכם.

Hii BiTcH

New member
יוגב אתה חופר בטירוף

תחלק קרמבואים למי שקורא ת'הודעות שלך עד הסוף.

חןשסק

New member
אף אחד לא יעשה לי שומדבר ../images/Emo46.gif

אני לא מתעניינת בפוליטיקה. שאנשים שהדברים האלו חשובים להם באמת יפעלו בשביל זה. כמובן שאם יהיה משהו שינגוד את הערכים והדעות שלי אני אפעל נגדו, אבל גם אז, אני אשמור על פרופיל נמוך ועל שקט. אני מעדיפה לא להיגרר לויכוחים פוליטים בגלל הסיבה הפשוטה שאני לא מבינה בזה וזה לא מעניין אותי. אפילו אם יחשק לי יום אחד להתווכח, אני סתם אצא מפגרת, וכבר קרו דברים מעולם
.

למעלה