כל אחד לא מסכים מדעותיו שלו מכיוון שכל אחד נפגע ממנו. אבל בכל מקרה אני מאמין שגם כך נתניהו לא יישאר שר האוצר (אם עדיין נשארו לו חוליות בעמוד השידרה שלו..- בלי קשר לדעותיו, בתור בן אדם שהעמיד אולטימטום ועומד או לא עומד בו..) ואז גם כך התקציב לא ייעבור ולא תהיה ממשלה ..
היה חובה ממזמן לעשות אותה- יש לנו גדר מערכת טובה לא יכולה להיות אף חדירה(מתוך הידע שיש לי) וזהו[ אבל מה שהיך שם כפי שראיתי זה היתה קייטנה של ביבי ושל ליבנת פשוט ביישו את הכנסת כולה במקום שיהיו להם מילעם חזקות בעד שרון שיתנו לו גב והכל הם הכניסו לו בהפוכה לדעתי- ואני מקווה שזה לא יגרום להם נתק. לגבי האיומים על שרון בעקבות הניתוק- זה בזיון של המדינה שלנו ככה נרצח לנו ראש ממשלה צריך לעצור אותם לראות מי אלו החולרות שכותבים את זה סליה על הביטוי צריך לשבור להם את הידיים ככה אני חושב לנכון- אני מבין שיש כאלו שלא יסכימו אותי אבל ככה זה דעתי-
הימין הקיצוני,הכוונה לטרור היהודי ולמסיתים למיניהם,הם גידול ממאיר במדינה הזאת שחולה גם ככה.ובדיוק כמו הסרטן,מאד קשה לטפל בהם. יש גם שמאל קיצוני אבל הוא הרבה פחות מסוכן.
הערבים.. אוליי לא היינו צריכים לבוא לכאן מהתחלה.. בירושלים היה רוב ערבי. כנ"ל בחיפה. כנ"ל ביפו כנ"ל בלוד כנ"ל בכל הגליל.. וכתגובה לכך יישבנו את המקומות האילו.. לא ברחנו מהם..
מצב שונה לגמרי. ואיך השמאל הקיצוני כ"כ מסוכן?הוא קורא לרצח כלשהוא?הוא מתכנן פיגועים כלשהם?יש בודדים כמו טלי פחימה שנפלו להם כמה ברגים אבל אף אחד לא מסכן כלום לעומת הכהניסטים
ני. מראים שם את נעם פדרמן השלו,הרגוע ומדבר יפה.לא מראים את נעם פדרמן ש"להרוג שמאלנים כי הם גרועים מהערבים" וזה שאמר שהיה תולה את ביילין ושריד בכיכר המרכזית של איזו עיר. מבויימות או לא.ראינו בעיניים את כל אותם אנשים וכל מה שהם אמרו.הימין קיצוני הרבה יותר מסוכן מהשמאל הקיצוני וזאת עובדה.
ואני בכוונה לא רואה את הסידרה הזאת.. כי מבחינתי זאת סידרת עלילת דם. עושים לציבור שטיפות מוח דרך הטלויזיה.. ומטמטנים לו את הומח עם שטויות. הכל מפוברק שם הבכל מבויים הכל שטויות! מראים לאנשים זבל והם מהמהנים ""הן" ןממשיכים.. זאת דעתי..