לא רק ש אותן נשים לא יודעות להסתדר עם אותה אמת

הן גם מסוגלות לשנות דעה מקצה לקצה

לדוגמא:
איזה בלונדינית אחת שהתחיל לי איתה משהו מדהים - לא הגיע ל ~ sex ~ אבל היה מאד אינטימי - יום אחרי שהיה לי איתה
דייט מדהים, ומאד אינטימי (פיסית) היא באה אלי הבית, אחרי פחות מ - 5 דקות נשארה בלי חזיה, אבל נראה לי שברגע שהיא נכנסה אלי הביתה, היא התחרטה והחליטה ש״זה לא קורה היום״ - כי הצורה שאני חי עשתה לה טורן -אוף רציני ( אמרה שזה נראה שאיבדתי תקווה מהחיים) וביומיים האלה, היא שאלה אותי ״עם כמה בחורות הייתה? - אני לא עונה על השאלה הזאת בדרך כלל, אז עניתי לה בצחוק - ״2״ והיא שאתה בצחוק : ״200?״ כשהיא עם ה -ציצי בחוץ שוכבת מעלי, וחשבה שהייתי עם ים בחורות - anyway , קרה משהו מתומטם, והתנתק לנו הקשר ל כמה חדשים - אחר-כך הקשר חודש ביוזמתה,עם התחלה חדשה לגמרי, ודף חדש לגמרי .אבל עוד פעם התקלקל, כי גררתי את זה במקום להפגש איתה {אחרי ששלחתי לה פרחים}בזמן שהיא הייתה מוכנה להכל,ורצתה הכל (אמרה לי ״הכל אפשרי״ ) - ואז אחרי שהתאכזבה, כל פעם כשניסיתי לתקן את זה, התחילה לרדת עלי,בכל הזדמנות. ושאלה עוד פעם ״ ״עם כמה בחורות הייתה?״ - עוד פעם לא עניתי לה, והיא שאלה: ״ אתה לא רוצה לגלות?״ - עניתי : - ״לא!״ והיא הגיבה בשאלה : ״כי כנראה התשובה היא מאד מעניינת? -נכון?״ - וזה מבחורה בלונדינית יפה שפעם חשבה שהייתי מישהו אחר לגמרי...
~ wow איך זה ביעס אותי....