כנות

יש דברים שאסור לשקר

בהם. ויש דברים שממש מיותר לומר.
איפה בדיוק עובר הגבול?
זה תלוי בכל אדם ומבנה האישיות שלו.

יש כנות, יש חוסר טאקט, ויש TMI.

גבול מאד דק יש בין כולם. כנות זה לא לשקר. זה לדעת לומר דברים גם אם קשה, זה לדעת לא לברוח בכל מיני מצבים לקלות של הסתרה או שקר.
חוסר טאקט הוא לומר כל מה שיושבים, גם כשזה אינו נחוץ, לא מדנה שום דבר, וכנראה גם יפגע שלא לצורך - לומר למישהו שיש לו ריח רע, לבוש רע, נראה רע וכו׳.. ויש את מצבי ׳יותר מדי מידע׳ - שאלות מעצבנות בעיקר מהצד הנשי - ״עם כמה בחורות היית, למה נפרדתם? , אני היחידה שאתה חולם עליה בלילות?״ ושאר שאלות מטופשות שמאלצות לרוב את הגברים לומר את האמת - אבל אותן נשים לא יודעות להסתדר עם אותה אמת למרות שכיום שום דבר מהתשובות לא משנה כלל לקשר הקיים שהוא יכול להיות הכי טוב בעולם. ופה הכנות למרות שהתבקשה, מיותרת ותוביל לויכוחים ריבים או סרטים

Skar FaSe

New member
לא רק ש אותן נשים לא יודעות להסתדר עם אותה אמת

&nbsp
הן גם מסוגלות לשנות דעה מקצה לקצה
&nbsp
לדוגמא:
איזה בלונדינית אחת שהתחיל לי איתה משהו מדהים - לא הגיע ל ~ sex ~ אבל היה מאד אינטימי - יום אחרי שהיה לי איתה
דייט מדהים, ומאד אינטימי (פיסית) היא באה אלי הבית, אחרי פחות מ - 5 דקות נשארה בלי חזיה, אבל נראה לי שברגע שהיא נכנסה אלי הביתה, היא התחרטה והחליטה ש״זה לא קורה היום״ - כי הצורה שאני חי עשתה לה טורן -אוף רציני ( אמרה שזה נראה שאיבדתי תקווה מהחיים) וביומיים האלה, היא שאלה אותי ״עם כמה בחורות הייתה? - אני לא עונה על השאלה הזאת בדרך כלל, אז עניתי לה בצחוק - ״2״ והיא שאתה בצחוק : ״200?״ כשהיא עם ה -ציצי בחוץ שוכבת מעלי, וחשבה שהייתי עם ים בחורות - anyway , קרה משהו מתומטם, והתנתק לנו הקשר ל כמה חדשים - אחר-כך הקשר חודש ביוזמתה,עם התחלה חדשה לגמרי, ודף חדש לגמרי .אבל עוד פעם התקלקל, כי גררתי את זה במקום להפגש איתה {אחרי ששלחתי לה פרחים}בזמן שהיא הייתה מוכנה להכל,ורצתה הכל (אמרה לי ״הכל אפשרי״ ) - ואז אחרי שהתאכזבה, כל פעם כשניסיתי לתקן את זה, התחילה לרדת עלי,בכל הזדמנות. ושאלה עוד פעם ״ ״עם כמה בחורות הייתה?״ - עוד פעם לא עניתי לה, והיא שאלה: ״ אתה לא רוצה לגלות?״ - עניתי : - ״לא!״ והיא הגיבה בשאלה : ״כי כנראה התשובה היא מאד מעניינת? -נכון?״ - וזה מבחורה בלונדינית יפה שפעם חשבה שהייתי מישהו אחר לגמרי...
~ wow איך זה ביעס אותי....

Skar FaSe

New member
פיתיון -- > רק קציתי שהיא תהיה כנה איתי

ושאלתי אותה אם היא מחטטת לי בכיסים
- אמרה : ״לא״
אז) שמתי ב- כיס קונדום -

ommerl

New member
יש כנות ויש כנות

לדעתי אפשר להגיד לבן אדם הכל הכל הכל בלי שזה יפגע בו אם יודעים איך להגיד את זה.
&nbsp
כנות חשובה אבל חשוב גם טאקט. אומרים שהתוכן של התקשורת, דהיינו המילים עצמן, זה רק עשרה אחוז מהתקשורת. שאר התקשורת זה האופן שבו הדברים נאמרים: הניסוח, הטונים, בחירת המילים, גובה הצליל.
&nbsp
גם תזמון חשוב. מתי אומרים את זה.
&nbsp
אז אפשר לדבר על הכל. הכל תלוי איך אומרים את זה ומתי.

למעלה