L lostin heaven New member 16/5/14 #22 הדרך לגיהנום רצופה מעשים טובים ... כן, יצא לי לשדך 2 זוגות זוג אחד הכיר בחתונתי והשני בחגיגת יום הולדת לבת
הדרך לגיהנום רצופה מעשים טובים ... כן, יצא לי לשדך 2 זוגות זוג אחד הכיר בחתונתי והשני בחגיגת יום הולדת לבת
ל ליאור אור2 New member 16/5/14 #23 לא ניסיתי אף פעם גם לא חשבתי על זה...מעניין אם זה קשור לציניות שבי, או סתם לחוסר היותי רומנטית, או כי נראה לי שזה ממש לא ענייני חיי האהבה של אחרים, או אפילו...אני סומכת עליהם שיסתדרו גם בלעדי, והכי הכי...ממש לא הייתי רוצה שמישהוא ישדך לי אז......
לא ניסיתי אף פעם גם לא חשבתי על זה...מעניין אם זה קשור לציניות שבי, או סתם לחוסר היותי רומנטית, או כי נראה לי שזה ממש לא ענייני חיי האהבה של אחרים, או אפילו...אני סומכת עליהם שיסתדרו גם בלעדי, והכי הכי...ממש לא הייתי רוצה שמישהוא ישדך לי אז......
ל לבבית 69 New member 16/5/14 #24 לא יצא לי לשדך לאף אחד לא אעשה את זה במיוחד רק אם מכירה ומזדמן להכיר משהו מתאים אז יש לך מאגר של בחורים .... ובחורות האמת שאחותי השבוע שאלה אותי אם אני מכירה לבת שלה ...
לא יצא לי לשדך לאף אחד לא אעשה את זה במיוחד רק אם מכירה ומזדמן להכיר משהו מתאים אז יש לך מאגר של בחורים .... ובחורות האמת שאחותי השבוע שאלה אותי אם אני מכירה לבת שלה ...