כניסה למקצוע בגיל מאוחר

moshit75

New member
כניסה למקצוע בגיל מאוחר

אני אחרי 10 שנות עבודה בהייטק בתור מתכנת (גיל 38). אני מרגיש שמיציתי את עצמי לחלוטין ולא מעוניין להמשיך במקצוע. חשבתי על הסבה לתחום המשפטים. אין לי בעיה מבחינת פסיכומטרי + ציוני תואר ראשון להתקבל ללימודים באוניברסיטה ותחום המשפטים מעניין אותי. השאלה היא האם בכלל אפשרי להיכנס בגיל כזה מאוחר ? האם יש סיכוי למצוא מקומות התמחות וכו' ? האם יש בכלל "מבוגרים" כמוני שלומדים משפטים או שזה תחום לצעירים בלבד (למשל, כשלמדתי מדעי המחשב, "קשיש" החוג היה בן 29).

היי. זה לא הכי פשוט אבל גם לא נורא מורכב

אין ספק שאתה תבוא לחפש התמחות - אז עלולים להסתכל עליך קצת מוזר / להבין שאי אפשר יהיה לדרוש ממך דברים שניתן לדרוש מצעירים ממך. מצד שני, אני חושב שאתה מגיע גם עם חוכמת חיים שזה מצרך מבוקש בתחום שלנו. בכל מקרה- בהצלחה!

אפשרי בהחלט, אבל...../images/Emo4.gif

בעניין השכר, לטעמי רוב המעסיקים יקחו את הצעירים אלא אם תסכים לעבוד בשכר רעב כמותם וזה לפעמים לא כל כך פרקטי אם יש לך משפחה לפרנס. קח את זה בחשבון. בהצלחה!!!

אמנם יש אינפלציה במספרם של עורכי הדין

אבל...כמו בכל מקצוע אם אתה טוב תצליח בזכות קשרים היינו התמחות במשרד בעם קשרים וגם בשל חשיבה מקורית כיום הייתי ממליצה לך ללמוד גישור אם תרצה אמליץ לך היכן כדאי יש ביקוש לגישור ובקרוב יעבור חוק הגישור ואז האנשים יחויבו לעבור הליך גישור לפני כניסה לפנתיאון בית המשפט. זה מקצוע פרקטי ביותר כיום לגיל אין כל כך חשיבות לדעתי, רק לכישרון שלך.

למעלה