כניסה + ספונסר,לעו"ד יעקב/למי שיודע

gulig

New member
לא היה לו ראיון, לחצו לו את היד

ואמרו לו WELCOME. הוא עבר ראיון אצל הקונסול בת"א ואז קיבל מעטפה וחותמת...

hagitlaniado

New member
נסיון אישי

מנסיון אישי שלי, אני יכולה להגיד לך בוודאות שבשדה אין צורך שאשתך תהיה איתך. אתה עובר את התהליך לבד. מה שכן, אשתך חייבת להיות בארה"ב בזמן שאתה נכנס בפעם הראשונה עם הגרין כארד, אחרת לא תוכל להיכנס. זה בדיוק מה שהיה לי, בעלי שהוא אזרח הגיע לפה חודש לפני, ובשדה עברתי את התהליך לבד

doronf65

New member
מנהל
שמעתי מאנשים שהיא

צריכה לעבור ראיון בשדה התעופה, ולא רק אני. האם העניין הזה הוא מקרי לפי מצב רוחם/אמינותי לכאורה, או רגיוליישן כלשהו?? דבר נוסף, איך הוא דיווח שאת בארה"ב? הם סתם האמינו? והכי חשוב: האם את יודעת למה דרוש העניין שהיא תהיה איתי או בארה"ב? אם הוא לשם איחוד משפחות, אז הם באמת עלולים להרים גבה, ולשלוח אותי חזרה, כי במקרה שלי זה עלול להראות כאילו אני מתחכם. בעקרון הם יכולים להגיד לי שאני מקבל גרין קארד עבור איחוד משפחות, אז מה אנחנו נפרדים?? זה שזה הגיוני לנו שאני הולך כחלוץ, והילד צריך לגמור שנת לימודים... מצד שני, אם זה בעניין התמיכה בי, הרי שאחותה היא co-sponsor, ואין לי בעיה, היא שם, והכל בסדר. היא אפילו יכולה להגיע לשדה התעופה אם הם רוצים... תודה מראש דורון

15noonit

New member
לעניות דעתי

דורון תסע עם אישתך והילד אל תיקח סיכון האמריקאים האלה כשהם רעים אס הם מזה רעים בבקשה ממך אתה רוצה לקבל את הגרין כארד המיוחל אז בשלב האחרון אל תיקח סיכון כי אחרי ספטמבר 11 הם השתבשו לגמריי בשדה התעופה הם שולחים אנשים לחדרי חקירות , לפעמים הם שולחים ארצה בחזרה ועל ממש סתם דברים אז אם תיפןל על איזה פקיד בלי מצב רוח אתה תאכל אותה וחבל חבל כי יש כאן אנשים שמתייבשים מלחכות לגרין כארד כבר שנים אז אל תיקח סיכון פשוט תעשה מה שהם אומרים לך בהצלחה ותאמין לי זה באמת מדאגה

למעלה