זה ידוע לכל שהוא "שומר" שבת רק למראית עין, בעבר כשנתפס התחיל להתפלסף ולהתחפר שמותר לגלוש באינטרנט בשבת ואפילו פתחתי שרשור בנושר ומארבו כתב שאסור, בסוף הודה שגלש כי היה במצב לא טוב.
לא היה ולא נבראזה ידוע לכל שהוא "שומר" שבת רק למראית עין, בעבר כשנתפס התחיל להתפלסף ולהתחפר שמותר לגלוש באינטרנט בשבת ואפילו פתחתי שרשור בנושר ומארבו כתב שאסור, בסוף הודה שגלש כי היה במצב לא טוב.
אגב, מי ששומר שבת לא מחכה לשנייה האחרונה, אלא מפסיק הרבה לפני ובטח לא גולש לאחר כניסת השבת.
הלו, אמרת שאתה לא משקר!"ואני הקטן"...
א. לא מבינה מה זה עסקו של מישהו מה עושה אדם אחר ובאיזה שעה, ואיך הוא מסתדר עם עצמו.
מה כפת לנו בעצם. כל אחד עושה מה בראש שלו.
להראות שיש לה 14 הודעות.מה כפת לנו בעצם. כל אחד עושה מה בראש שלו.
ואז?להראות שיש לה 14 הודעות.
לוקחת את תפוז ברצינות.
אם מתאים לך אשמח להסבר
אז לאיש ההוא יש הסברים, שזמני כניסת השבת מותירים מספר דקות למי שטרם הספיק להפריש פרש ולקלח את בשרו לאחר מכן. אצלו הפרש הוא מילולי, ובעיניי לפחות, גם זו זכות האדם לעשות כך. חוצמזה? כל עוד לא אכפת למנהל הנערץ אם את או אני כותבים בשבת, למה שתעקבי אחר פעילותן של אצבעותיו שלו? והלוא על כך ייאמר: "זב"שו".א. מידע גלוי ולחושך התנהגותו של הנ"ל, בעיני זה עסקי.
ב. התנשאות, לא ברור לי למה, בפרוש זמני כניסת השבת, למה נדמה לך שאני גם לא יודעת לקרוא וגם לא מבינה את הכתוב?
כל מה שכתבת לאחר מכן, יופי שאת מסבירה ומתרצת, ראית איזה הסבר ארוך, למה? ומי צריך דוגמאות? לא מבינה אותך, לא נורא.
את מתחילה מהנחה שגויה וממשיכה לתרץ, מה שעושה את העניין לתמוה ומוזר הרבה יותר מהעניין שלי בשקריו של הנ"ל.
ההתנשאות כולה שלך.א. מידע גלוי ולחושך התנהגותו של הנ"ל, בעיני זה עסקי.
ב. התנשאות, לא ברור לי למה, בפרוש זמני כניסת השבת, למה נדמה לך שאני גם לא יודעת לקרוא וגם לא מבינה את הכתוב?
כל מה שכתבת לאחר מכן, יופי שאת מסבירה ומתרצת, ראית איזה הסבר ארוך, למה? ומי צריך דוגמאות? לא מבינה אותך, לא נורא.
את מתחילה מהנחה שגויה וממשיכה לתרץ, מה שעושה את העניין לתמוה ומוזר הרבה יותר מהעניין שלי בשקריו של הנ"ל.
אין לי כוונות להתבייש בשבילך,ההתנשאות כולה שלך.
אני משתפת במידע. הטעות היא של מי שאינו מכיר את הפרש הזמן שבין הדלקת הנרות לכניסת השבת.
שהקוראים יחליטו בעצמם מי מקשקשת ומי מתעקשת לא להבין.אין לי כוונות להתבייש בשבילך,
את מקשקשת.
הסברתי למה, לא מבינה? לא רוצה להבין?
לבריאות, לא חובה להבין.
משתפרת יקירהההתנשאות כולה שלך.
אני משתפת במידע. הטעות היא של מי שאינו מכיר את הפרש הזמן שבין הדלקת הנרות לכניסת השבת.
הוא מזמין את זה, זה שלא מוכן להודות שטעה, גורר נגדו אנטגוניזם ולכן כל הזמן מבליטים לו דברים שעושה.משתפרת יקירה
מה איכפת למישהו מתי זה או אחר מקליד, נכנס , יוצא מתפוז.
פולגאר מתפלאה עליך.הוא מזמין את זה, זה שלא מוכן להודות שטעה, גורר נגדו אנטגוניזם ולכן כל הזמן מבליטים לו דברים שעושה.
גדולתו של בן אדם היא להודות בטעות, זה לא מפחית מכבודו, אלא מוסיף.
גם שרשורי ההדתה שלו מוסיפה לעניין במקום לשחרר ולתת לכל אחד לנהוג כרצונו.
אני בעבר הערתי לו וכמובן לא התקבלה הערתי והנה התוצאות.
חבל!
מאז, עד לפני יום כיפור לא הגבתי לשום תגובה שלו והתעלמתי מקיומו ורק לאחר יום כיפור, למרות שלא ביקש סליחה מחלתי לו והיום אני כבר מגיב לו, אולם לא טורח להתווכח ומרפה מיד כי חבל"ז שלי.
אצרף לך תגובה שכתבתי כאשר נפתח סקר בנושא ספירת העומר, בסוף הוא גם לא קיבל את תוצאות הסקר בטענה שלא הוא פתח אותו.פולגאר מתפלאה עליך.
מה הוא או אחר חייבים לגולשים? על מה עליו להתנצל? לא מבינה את ההתחשבנות הנ"ל.
הוא בוחר לעלות נושאים כרוב מעלי הנושאים, נושאים המדברים אליהם, נקודה.
מי יכתיב למי איזה נושא לעלות?
אפרופו הגברת יוצאת נגד העלת דברי יהדות, והיא העלתה בדלת האחורית זמני הדלת נרות וכניסת שבת.
משתפרת מצאה לנכון להסביר הסבר מעניין, כל אחד יקח את ההסבר שלה למקום שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.