כניסת שבת אתמול ומה עשה הרינגטון ולמה, בשתי פעימות.

משתפרת1

Well-known member
אצרף לך תגובה שכתבתי כאשר היה נפתח סקר בנושא ספירת העומר, בסוף הוא גם לא קיבל את תוצאות הסקר בטענה שלא הוא פתח אותו.

בעקבות שרשור זה פתחתי שרשור טומאה שאותו לא אצרף.

הערה: הריב שלי ושלו לא היה על זה אלא על משהו אחר, לא קריטי כרגע, הואיל וכפי שכתבתי, מחלתי לו.

לגבי משתפרת, קריאה וכתיבה בפורום זה לא דבר הכרחי שעושים שנייה לפני כניסת השבת ולראיה לא תראי אותי גולש הרבה לפני כניסת השבת.
השבת היא ברכה ואם עושים דברים לפני כניסתה, מראים שהיא מונעת הנאה כאשר ההפך הוא הנכון, היא ההנאה הכי גדולה.
פולגר, אני לגמרי מכבדת את הדרך בה אתה מתנהל על פי אמונתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אצרף לך תגובה שכתבתי כאשר נפתח סקר בנושא ספירת העומר, בסוף הוא גם לא קיבל את תוצאות הסקר בטענה שלא הוא פתח אותו.
לא מדויק מר פולגאר חביב, התוקפני מאז העזתי לצאת פעם נגדו וללא שום קשר ענייני למאומה :). לא מדויק כלל מה שאתה כותב בעניין, אבל ניחא. מצחיק מעט שגם היום יש גולשות וגולשים שמתעקשים להעלות את עניין ספירת העומר במהלך כל השנה :). כעת אנחנו בפורים, באמת מתקרבים לספירת העומר. כבר כעת להתחיל את המריבות בנושא? לצווח 'אני צדקתי' ו'הוא עשה כך וכך'? אין עניינים אקטואליים יותר לדון בהם? לתקוף עליהם? משהו, רחמנא לצלן, ענייני אולי :)?

mיטלמן

Well-known member
פולגאר מתפלאה עליך.
מה הוא או אחר חייבים לגולשים? על מה עליו להתנצל? לא מבינה את ההתחשבנות הנ"ל.

הוא בוחר לעלות נושאים כרוב מעלי הנושאים, נושאים המדברים אליהם, נקודה.

מי יכתיב למי איזה נושא לעלות?

אפרופו הגברת יוצאת נגד העלת דברי יהדות, והיא העלתה בדלת האחורית זמני הדלת נרות וכניסת שבת.

משתפרת מצאה לנכון להסביר הסבר מעניין, כל אחד יקח את ההסבר שלה למקום שלו.
"אפרופו הגברת יוצאת נגד העלת דברי יהדות, והיא העלתה בדלת האחורית זמני הדלת נרות וכניסת שבת"
טעות גדולה,
העלאת דברי יהדות, התנגדתי?
וההתנגדות היחידה היתה בעניני הניג'וס הבלתי נפסק על ספירת העומר, אף אחד לא רצה או ביקש,
אני התנגדתי, אולי אני טועה, לא הולכת לחפש קישורים,
לטעמי מי ששומר ומכבד את עצמו ואת דתו, לא זקוק לעזרה הזו, זה היה סוג של כפיה.
מקווה מאד שלא יחזור על עצמו בעוד חודש.
ואפילו לא אגיב להעלאת שעות כניסת השבת עכשיו.
דרך אגב, מה שהבאתי היום הן שעות כניסת השבת ולא הדלקת נרות שבת.

mיטלמן

Well-known member
אני אמרתי אצבעות? לא ולא!
כתוב בצורה ברורה, last seen.
למה שאעקוב? או, כי הוא מתימר להיות חכם ונעלה
מעל כולנו ועוד.
שבוע טוב, שיוחזרו החטופים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שיחזרו החטופים - זה הכי חשוב.
ובמתכוון אינני נכנסת לשרשורים הקשורים בדת,
אמן ואמן🙌🇮🇱
שמירת שבת, הלכות פסח, יום כיפור, מה שלא יהיה.
כל הכבוד.
כמוך איני נכנסת לנושאים שאינם מעניינים אותי, להוציא אם קבלתי מסר על הכפשה או וויכוח לגופו של כותב.

Harrington

Well-known member
מנהל
שרשור חביב :). חולני משהו אם תשאלו אותי, אבל כרגיל, אף אחד לא טרח לשאול :). ים של גולשות וגולשים העדיפו להתיימר לקבוע עבורי דברים במקום זאת. תכל'ס, היה חביב לקרוא ברפרוף את התגובות. 'מגיע לי' שיפתחו עלי שרשור. למה? כי פעם העזתי לתקוף דברים שפלוני כתב. שוין, מלמד יותר על התנהלות הכותב מאשר עלי מבחינתי. שאר המצאות עלי, התייחסתי בעבר. הרי אין כאן הרבה חדש. אם זה חשוב למישהו לדעת, לא כתבתי אפילו מילה בפורום השבת. אם הייתי בוחר כן לעשות זאת, זאת הייתה החלטה שלי ועם כל הכבוד הרב שאני מייחס לפותחת השרשור ושאר משמיצים פבלוביים, לא, לא באמת מעניין אותי מה דעתכם בעניין :). עמכם הסליחה.

למעלה