כנמה שאלות על בילי ג'ו... אם אפשר..

BlueBeIl

New member
יש פה כמה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=422&msgid=43461652

הומופוביה

נורמלי, יא הומופובית אחת אני סטרייט לחלוטין אבל זה ממש מגעיל ואם הוא הומו אז...במילא את לא תראי אותו בחיים שלך ואם כן אז זה יהיה בהופעה ואף פעם לא תהיו חברים וזה שאת לא מקבלת הומואים זו את המוזרה וביסקסואל בדרך כלל נשאר ביסקסואל אבל אני לא יודע... זה משנה???

../images/Emo46.gif

דבר ראשון אני לא הומופובית!! ואין לך מושג באיזה הקשר זה בכלל נאמר... אמרתי את זה בגלל שאני וחברה שלי בדיוק דיברנו על זה שכל האנשים הכי חתיכים וחמודים בעולם הם לא סטרייטים... ואין לי בעיה עם אנשים שהם לא סטרייטים... ממש לא.. וגם לא עם כאלה שהם כן סטרייטים.. אז תירגע! ותפסיק לצאת בהצהרות!!

לא שמתי במקום הנכון../images/Emo10.gif

דברתי אלייה ספציפית על מה בדיוק כתבת? פשוט רציתי שההיא תנסה להרחיב אופקים ושתפסיק להגיד תודה לאל על זה שהוא לא בי או הומו
הצהרות?שיהיה...

sapir b1

New member
תשובה ..........

בילי ג'ו אכן מעשן אך הוא מספר שהוא מנסה להגמל מסגריות בגלל שזה לא בריא וכל זה הוא בא ממשפחה של 6 אחים הוא לא הומו הוא נשוי לאנדריאן ויש להם שני בנים מקסימים ג'ואי וג'וסף הוא בן 33 והוא נולד ברודיו(איך שלא רושמים את זה) נ.ב? את מעריצה חדשה שאת לא יודעת עליו כל כך הרבה!?

חח כן.. מנסה להדביק את הפער ../images/Emo9.gif

תודה.... יש לך במקרה תמונה של הילדים שלו?
והוא לא הומו אבל ביו.. חח [אם קראת את השירשור]

sapir b1

New member
תשובה

נ.ב הוא גם לא ביו!!!!! יש לו תקטע שבצחוק הוא מנשק גברים למה זה ניראה לך מוזר זה הכל בצחוקק! ונ.ב תכנסי לwww.greenday.com או www.greenday.net או ל-GDA ובגלריות שם בטוח תמצאי אותו עם הילדים שלו והאישה

למעלה