עוד אחת
ל לירונילה היחידה New member 3/8/04 #27 מה זאת אומרת מאיפה הם? את זאת שהבאת אותם..אם את מתכוונת מה זה התמונות האלו הן נראה לי מהצילומים של אושן 12.. אבל לא ממש הבנתי למה התכוונת
מה זאת אומרת מאיפה הם? את זאת שהבאת אותם..אם את מתכוונת מה זה התמונות האלו הן נראה לי מהצילומים של אושן 12.. אבל לא ממש הבנתי למה התכוונת
ב בובונת מטורפת New member 3/8/04 #28 התכוונתי לשאול איפה הם היו כשצולמו התמונות האלה כי לא הבנתי איפה זה
ה ה אורחת New member 3/8/04 #31 אני חושבת שאני יודעת... אני זוכרת שלפני כמה שבועות ראיתי איזה תמונה או שתיים שבראד ממה שזכור לי היה לבוש אותו דבר והוא הסתובב ככה עם החברה מOcean's 12 והיה כתוב שזה אמממ ברומא או אמסטרדם לא זוכרת בדיוק, ואמרו שם שהם סתם הסתובבו "להתחכך" עם המעריצים אתם יודעים
אני חושבת שאני יודעת... אני זוכרת שלפני כמה שבועות ראיתי איזה תמונה או שתיים שבראד ממה שזכור לי היה לבוש אותו דבר והוא הסתובב ככה עם החברה מOcean's 12 והיה כתוב שזה אמממ ברומא או אמסטרדם לא זוכרת בדיוק, ואמרו שם שהם סתם הסתובבו "להתחכך" עם המעריצים אתם יודעים
מ מארין פיט New member 5/8/04 #32 לא לא זה ממסלול מרוצים מרוצי מכוניות יש בסרט איזה סצנה שם או משהו כזה אין לי שמץ אבל זה מאיזה מסלול מרוצים
לא לא זה ממסלול מרוצים מרוצי מכוניות יש בסרט איזה סצנה שם או משהו כזה אין לי שמץ אבל זה מאיזה מסלול מרוצים