מה עבר לי בראש יואו אני בהלם מעצמי...איזה פאדיחה
T TOUSH New member 11/5/06 #215 איך התבלבתי ככה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/5/06 #220 ח"ח רעותיייייייייי../images/Emo25.gif תודה רבה רבה רבה ! ואנחנו ב2006
ש שיר חולה על אגמי New member 11/5/06 #221 יווו ראיתם תפירסומתת החדשהה של ווראייטיייייייייייי???????? איזה מהממת אגם שםםםםםםםם!!!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/5/06 #222 שיר, אל תנצל"שי את השרשור הזה:]! יש שרשורים שאי אפשר לנצל"ש אליהם:]!
ש שיר חולה על אגמי New member 11/5/06 #223 חחחחחחח כל פעם שאני מנצלשת אומרים לי את זהה.?? מה אני יעשההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/5/06 #224 פשוט תחשבי אם השרשור הוא אחד שאפשר לנצל"ש בו או לא.. לשרשורים של תפוז ("היום בתפוז אנשים") את יכולה לנצל"ש ולכל מיני שרשורים אחרים.. לאוףף.. לשרשור בוקר.. אבל לא לשרשורים חשובים.
פשוט תחשבי אם השרשור הוא אחד שאפשר לנצל"ש בו או לא.. לשרשורים של תפוז ("היום בתפוז אנשים") את יכולה לנצל"ש ולכל מיני שרשורים אחרים.. לאוףף.. לשרשור בוקר.. אבל לא לשרשורים חשובים.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 11/5/06 #225 תנצלשי להודעות../images/Emo110.gif של תפוז נגיד.. או תרשמי בשרשורי וכאלה:]
T TOUSH New member 11/5/06 #228 אבל קלטת את הקטע שכולי בהתלהבות שזה 05.05.05 איזה פאדיחה איך לא שמתי לזה
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/5/06 #229 ועוד אני ילדה עקומהההה../images/Emo3.gif (אתמול שכחתי לרשום את הטלפון שלך , עכשיו תשלחי לי שוב במסן טוב?)
ועוד אני ילדה עקומהההה../images/Emo3.gif (אתמול שכחתי לרשום את הטלפון שלך , עכשיו תשלחי לי שוב במסן טוב?)
ה הדסי מתה על אגמי New member 13/5/06 #236 מי הבונבון?תוצאות+תמונה חדשה!../images/Emo204.gif עינב איילה(NOT ) הילה איילה(NOT ) זיו פטריציה(YES ) מיכל פטריציה(YES ) מאשה איילה(NOT ) ספיר רעות האכלנית(NOT ) אפרת ספיר(NOT ) שיר חולה על אגמי מאשה(NOT ) היללי פטריציה(YES ) רעות האכלנית איילה (NOT ) שרית איילה (NOT ) ואיייייייייייייייייי כמה פעמים אמרו איילההה חחחחח מי שרוצה להיזכר בתמונה של פטרי המאמי
מי הבונבון?תוצאות+תמונה חדשה!../images/Emo204.gif עינב איילה(NOT ) הילה איילה(NOT ) זיו פטריציה(YES ) מיכל פטריציה(YES ) מאשה איילה(NOT ) ספיר רעות האכלנית(NOT ) אפרת ספיר(NOT ) שיר חולה על אגמי מאשה(NOT ) היללי פטריציה(YES ) רעות האכלנית איילה (NOT ) שרית איילה (NOT ) ואיייייייייייייייייי כמה פעמים אמרו איילההה חחחחח מי שרוצה להיזכר בתמונה של פטרי המאמי
ה הדסי מתה על אגמי New member 13/5/06 #237 ../images/Emo26.gifתמונה חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif! ../images/Emo204.gif מי זה\זאת???????????????????
../images/Emo26.gifתמונה חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo36.gif! ../images/Emo204.gif מי זה\זאת???????????????????