יש לי כבר על המחשב בשתיי גרסאות מתקופת הצעירות שלו אבל אני אשמח לראות שוב על מסך קולנוע ענקי
נ ניקול (גין גריי) New member 5/11/03 #18 יש לי כבר על המחשב בשתיי גרסאות מתקופת הצעירות שלו אבל אני אשמח לראות שוב על מסך קולנוע ענקי
V Vivi Sparrow New member 5/11/03 #19 חחחח ../images/Emo6.gif מקווה... ובאמת חייבים לעשות איזה אייקון מחורמן!! פחח עלה לי רעיון שאולי ונסה תשחק את שרון? חחח וג'ק ולילי רוז יחליפו את הילדים הדפוקים של אוזי ושרון...
חחחח ../images/Emo6.gif מקווה... ובאמת חייבים לעשות איזה אייקון מחורמן!! פחח עלה לי רעיון שאולי ונסה תשחק את שרון? חחח וג'ק ולילי רוז יחליפו את הילדים הדפוקים של אוזי ושרון...
R Runaway Train New member 6/11/03 #20 לא אני אומרת את שרון צריכה לשחק ויינונה ריידר!~! יאיייי...ג'וני ווינונה שוב ביחד אחח... את ג'ק ישחק ג'ק (כי הוא משחק גרוע וזה כל כך מצחיק) ואת קלי תשחק כריסטינה ריצ'י!!!!! ללה
לא אני אומרת את שרון צריכה לשחק ויינונה ריידר!~! יאיייי...ג'וני ווינונה שוב ביחד אחח... את ג'ק ישחק ג'ק (כי הוא משחק גרוע וזה כל כך מצחיק) ואת קלי תשחק כריסטינה ריצ'י!!!!! ללה
V Vivi Sparrow New member 6/11/03 #24 זה יהיה חצי אוסבורן חצי דפ אז... שפשוט נקרא לזה "משפחת אוסדפ" או משו כזה חחח...