כנסו בהמוניכם!

WallFlower

New member
From Hell

שאני לא מבינה מה מתלוננים עליו כלכך הרבה...אני אהבתי אותו...

WallFlower

New member
הרבה אנשים...

אח שלי טען שהוא כלכך משעמם שהוא נרדם באמצע אבל אני טוענת שהוא סתם היה עייף... זה המילה שלי נגד המילה שלו...זה לא יעמוד בבית משפט...

אני לא שמעתי תלונות

לא ראיתי אותו אבל עם עוד אנשים. אני תמדי רואה אותו לבד כי אני אוהבת לראות סרטים לבד :X אבל דווקא הרבה שכן ראו ודיברתי איתם עליו אמרו לי שהם אהבו אותו. רוצחים סידרתיים זה הכי הכי
.

Runaway Train

New member
חח תמיד היו יורדים עליי שאני אוהבת

לראות סרטים לבד:( היו מעלים כל מיני השערות סוטות מה אני עושה שאני רואה סרטים לבד (במיוחד של ג'וני :)...) וגם לי אמרו שהסרט לא כל כך טוב,בפורום סרטים. הוא סרט מעולה

אה הח'ברה בפורום סרטים...

הרוב שם רואים ג'ים קארי ובחורים רעים 2, אני לא חושבת שהם יכולים לשפוט. אני דווקא חשבתי שהסרט מעולה, וג'וני כהרגלו מצויין. אין דבר יותר טעים ממבטא אירי
ועוד שהוא מקלל במבטא האירי וצועק גההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לראות סרטים לבד זה הכי טוב, בלי הפרעות, בלי דיבורים. אצלי תמיד שואלים מה אני עושה שאני רואה סרט לבד בחדר, בחושך ומישהו דופק בדלת ותופס אותי מול הטלויזיה במבט של "גההההה" שקועה שכזאת :| כמובן שאני נועלת את הדלת... לא פלא שההורים שלי מפחדים ממני :|

מיצי007

New member
אפשר לא לרדת על פורום סרטים?

הרי אתן יודעות טוב מאוד שהוא לא תמיד היה ככה.

אני לא יורדת על פורום סרטים

אני מדברת על חלק מהאנשים שייש שם כרגע ואני יודעת שהוא לא תמיד היה ככה אני מהותיקות הרי

Runaway Train

New member
מסכימה מסכימה!!חויילה!!

אני רואה לבד בחדר ושמישהו דופק בדלת אני פשוט אומרת "אני מתלבשת" ,זה תמיד עובד

למעלה