כנסו!ג'וליאן היפיוף בתמונה בלעדית:)

l KereN l

New member
כנסו!ג'וליאן היפיוף בתמונה בלעדית:)

שלום!!אני קרן... בת 15 ..די חדשה פה,בעינייני הפורומים... מכורה לתוכנית ניפ טאק-Nip/TuCk..
אבל בעיקר מכורה לג'וליאן-אותו חתיך הורס שמגלם את המנתח הפלסטי בעל העיניים התכולות..
הוא ממש מושלם!!ותכף תבינו גם למה.. אלה המתעקשים שאני לא צודקת, ואלה המערערים בדעתי, הסיחו את דעתכם לשניה והביטו בתמונה שצירפתי..ותתחרטו!! יופי בהחלט לא חסר לאדם הזה
רק חבל שלא אוכל להכיר בו,בכדי לדעת איך האופי שלו מבחינה עקרונית, הוא ממש יפיוף..חלומה הרטוב של כל אחת..חחח אני צופה בקביעות בתוכנית,ואלה שמכירים אותי יודעים היטב שימי רביעי(בהם משודרת התוכנית ניפ טאק בשעה 22:45) הם הימים החשובים לי ביותר,בהם אני צמודה למסך הטלוויזיה החל מהשעה בה מתחילה התוכנית,וקצת לפני כן
כך שאם יש לכם שאלות בנוגע לסדרה וכל מה שמתרחש בה, אשמח מאוד לענות ..
אני אוהבת מאוד את הסדרה הזאת, מאחר ויש בה אלמנט מיוחד היא משקפת סוג מסויים של חיים שלא כל אדם מכיר בו...ומעטים הם אלה הזוכים לראות מקרוב את כל שמתנהל ומתרחש ניפ טאק היא לא אלא זכוכית מגדלת המביאה את כל מה שקורה בניתוחים הפלסטיים ובעולמם של המנתחים היישר אל עדשת המצלמה ואל מסך הטלוויזיה.. ומראה כמה שחייהם הרצופי עושר ועולמם של המנתחים הפלסטיים הוא לא מושלם.. השיפוצים,כל אותם ניתוחים פלסטיים ע"פ רוב, יכולים להיות ההפך מדבר טוב, ולא תמיד מתקנים ,אלא לפעמים גם הורסים ... בקיצור,אם אמשיך לדבר על גדולתה של הסדרה,בוודאי לא אסיים מעוניינים לדבר איתי? שלחו הודעה..או הגיבו לי פה לאותה הודעה אשמח לדבר ולעזור..
להתראות בנתיים
HavE a NiCe Day pEopLe
אוהבת, =קרן=

RE17

New member
היי קרן../images/Emo21.gif

ברוכה הבאה, אני רעות וגם אני כמו כולם כאן אוהבת את הסידרה בטירוף ואת ג'וליאן המדהים. אז.....תהני ממש פה וזהו. ביי

coralulu

New member
הוא יצא שם די

מפחיד....וחוצמזה הוא יפיוף חח אני יותר אוהבת את שון

liora699

New member
../images/Emo26.gifהיי קרן ברוכה הבאה

כמו כל האנשים (במיוחד הנשים) מתים על הסידרה המדהימה הזו, התמונה ששלחת מדהימה, ונכון הוא הגבר המושלם (לדעתי) ומקווה לדעת כל הנשים בפורום הזה, כמו שכתבתי בהתחלה ברוכה הבאה ונשמח לראות עוד תמונות של ג'וליאן (גם גרועות) למרות שכמו שהוא נראה לא יהיו כאלו....

b u s t e d

New member
כתבת המון! ../images/Emo2.gif ../images/Emo109.gif

חח סתם... תהני! ותרגשי חופשי לכתוב כמה שבא לך.......... ברוכה הבאה!!!
התמכרות נעימה

l KereN l

New member
חח אני אוהבת לכתוב המוון!

חחח אני אוהבת לכתוב,יש בזה משהו יצירתי ואומני בעיניי.. אני ממש אוהבת את הכתיבה עצמה..
אילו הייתי יכולה הייתי עוסקת במקצוע שקשור לכתיבה ..
וגם בחיים עצמם אני מדברת די הרבה.. חחח אז אל תתפעלי..

l KereN l

New member
כנסווווו...

תודה
והנה עוד תמונה של ג'וליאן <יש לי מלא חחח> המדהים והפוטוגני חחח... רוצים עוד תמונות שוות
רק תבקשו!! תהנו
ולכל אלו שהגיבו ב: "ברוכה הבאה" ו-"שלום.." חח ...תודה רבה גם לכם
בקשר להודעה שמתחתיי, שאומרת שמאט וג'וליה מהסדרה יוצאים ביחד במציאות... נחמד לשמוע, ג'וליה חמודה וגם למאט לא חסר אבל למה יש לי תחושה שהיא צעיר ממנה בלא קצת שנים? שיהנו
And--DoNt ForGet מחר יש ניפ טאק...22:45 ערוץ 22!!!לא לפספס!! צפייה נעימה
=קרן=

Rachel47

New member
אוקה..היי קרן.. ../images/Emo15.gif

אפשר לדעת למה את פותחת הודעות חדשות בלי סוף
כלומר כן..הודעת "שלום אני חדשה" סבבע.. אבל על כל תמונה או משו אחר שיש לך להגיד צריך לפתוח הודעה חדשה

l KereN l

New member
אוקי...הייי רחל!!

אני לא בדיוק מבינה למה את עושה מזה כ"כ עניין.. "בלי סוף" אפשר לחשוב,איך שאת מתארת את זה.. כתבתי בסה"כ 3 הודעות..ואני לא חושבת שבכללי זה אמור להציק לך או להפריע את יודעת,זה פורום-מדברים על הכל,ואני לא חושבת שהעובדה שכתבתי 3 הודעות בפורום צריכה להציק למישהו.. אבל בואי נסגור את זה בטוב... אם את אומרת לי את זה,אז אין בעיה,אני לא אעשה את זה יותר כי אני מקבלת ביקורת ומפנימה..:) בייי... =קרן=

RE17

New member
קרן מאמי...

היא התכוונה שלא תפתחי הודעות חדשות אבל ברור שאנחנו רוצים שתשרשרי הודעות (במיוחד עם תמונות של גולי)

Rachel47

New member
לא התכוונתי לבוא ברע ../images/Emo15.gif

או לפגוע בך... ואני לא מבינה למה את תוקפת אותי..
כפי שאת רואה לפי הצבע של הכינוי
אני המנהלת פה..אז..את רוצה שאני אסביר לך את הסיבה שזה מציק לי ומפריע לי
כי אם כן אני מוכנה לענות לך על זה רק בשביל ידע כללי: נגיד...את...ילדה נחמדה, באמת..את אחלה וזה.. פותחת רק 3 הודעות חדשות..וזהו..לא יותר.. אבל אז מגיע עוד מישו..נקרא לו לצורך העניין יוסי..והוא גם פותח רק 3 הודעות חדשות... ואז גם אבי...כותב 3 הודעות חדשות... וגם שלומי...רק 3... ובסופו של דברים מגיעה דניאלה..שכותבת עוד 3 הודעות חדשות... עכשיו לפי החישוב שלי יש לנו 15 הודעות חדשות...את יודעת כמה הודעות ראשיות מכיל כל דף
15...זה דחק את כל שאר ההודעות לדפים קודמים ..המצב הזה כמובן ניתן לתיקון...אני בתור מנהלת צריכה עכשיו למצוא לאן לשרשר את כל ההודעות האלה...אבל לפעמים אין לאן לשרשר אותן כי הן כבר התפתחו לדיון ואז אני נשארת עם המון הודעות חדשות וחלק מההודעות החשובות נדחקו לדף הבא... טוב נראלי איבדתי את הפואנטה פה (
אופס) מה שאני מנסה להגיד זה..שאל תפסיקי לכתוב..את מביאה תמונות יפות ואת נשמעת אחלה ילדה וסבבע והכל ואני שמחה שאת פה כי כולם פה נחמדים והפורום הוא מקום מאוד נחמד אבל אם אפשר לא לפתוח על כל דבר הודעה חדשה...אפשר גם לנצל"ש... אין לי בעיה שתדברי פה על הכל... הקטע הוא שאני חשבתי שאת רוצה באמת לפתוח הודעה על כל דבר או כל תמונה שיש לך לשים..מאיפה אני אמורה לדעת שהפסקת אחרי ה- 3 (שזה גם טיפה..כבר..מספיק..) בכל מקרה אני מצטערת שנפגעת מהדברים שלי.. אבל אפשר להגיד שגם ההודעה שלך לא הייתה נחמדה.. אני לא מנסה לתקוף אני עושה את תפקידי...שומרת על הסדר בפורום..

Rachel47

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

איפה את
כבר בקושי שומעים ממך...

RenanaD

New member
בדיוק כתבתי ב-"זהות" מה קרה לי../images/Emo131.gif

נפטר לי אתמול בצהריים המסך של המחשב ורק עכשיו קיבלתי אחד חלופי...

למעלה