כנסו!ג'וליאן היפיוף בתמונה בלעדית:)

Rachel47

New member
../images/Emo7.gif אוו בעיות עם המחשב..../images/Emo15.gif

וולקעם 2 דה קלאב

RenanaD

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo131.gif

יהיה בסדר מאמית!

l KereN l

New member
רחל../images/Emo26.gifאת צודקת...../images/Emo52.gif

רחל.... עכשיו, אחרי שאמרת מה שאמרת אני באמת מבינה שאת צודקת! אני רק רוצה להסביר את עצמי,שלא תחשבי דברים מוטעים.. אני די חדשה בפורומים,ואני מניחה שבפעם הראשונה שנכנסת לפורומים לא בדיוק הבנת את הכל... לא ידעתי שאת המנהלת.. ולא חשבתי שלא מומלץ לכתוב הודעות חדשות בזו אחר זו.. כך שכל מה שנעשה נעשה מתוך אי הידיעה. לא היו בי כוונות לתקוף או לפגוע...אני מודה שדי כעסתי והייתה בהודעה נימה של כעס וחוצפה,אבל לא תקיפה.. הדבר האחרון שרציתי הוא לתקוף אותך,לפגוע או להעליב. אז קבלי את התנצלותי..
ומה שבטוח, אני לא רוצה שתראי אותי בתור אדם לא נחמד כי אני לא כזאת! אמנם קצת כעסתי בנסיבות מסויימות, אבל אני אדם באמת אוהב וחברותי.. שוב,מצטערת
המשך יום נעים ומהנה.. אוהבת
קרן

Rachel47

New member
ההתנצלות מתקבלת...../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חח חמודה.. אז כן אני ורננע מנהלות פה (זה הקטע של הכחול...נכון מגניב
) והאמת שהנחתי שאת חדשה בגלל שלא הבנת את כל החוקים כל כך...זה לא כזה נורא..קורה לכולם... כמובן שזה קרה גם לי כשאני הגעתי לפה אבל אני קודם קראתי קצת והבנתי איך זה הולך ואח"כ התחלתי לכתוב..וגם זה היה ממש מעט עד שהשתלבתי.. בכל מקרה לא חשבתי לרגע שאת בנאדם לא נחמד... אז הנה למדת עוד משו חדש..שלא סתם פותחים הודעות חדשות..
אם יש לך עוד שאלות את יכולה לשאול ואנחנו נענה בכיף... ושוב ברוכה הבאה

l KereN l

New member
מה הייתם משנים בעצמכם אילו יכולתם?

חח את כ"כ חמודה!רייצ'ל ..!! וגם רננה !!צמד חמד אתן!חח שמתי למשפט הזה : Tell me what u dont like about yourself חח אני גם אוהבת את המשפט הזה שהוא תמיד שואל.. ד"א, מה אתם הייתם משנים בעצמכם אם הייתם יכולים ??? והנה לשאלה שלי... כל פעם שאת כותבת הודעה(ולא רק את)...מתחת לתוכן ההודעה מופיעות כמה שורות שחלקן מודגשות והן מופיעות באופן קבוע כל פעם שאת כותבת הודעה.. מה זה? אני מתכוונת ,איך קוראים לזה? ואיך אני יכולה לשנות את זה??? תודה מראש..!! נ.ב -->איזה מכונית שווה!הא?! אוהבבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת --קרן--

קטרפי

New member
זה חתימה ../images/Emo110.gif

את יכולה לשנות את זה דרך עידכון של הכרטיס אישי שלך (או העולם, איך שתירצי
)

Rachel47

New member
זה נקרא חתימה ../images/Emo15.gif

ו..איך את משנה..אז ככה: פעם זה היה נורא פשוט אבל עכשיו הכניסו את הקטע עם ה"עולמות" וזה פשוט מסובך ומסורבל...אאאהההה אני שונאת את זה
טוב בכל מקרה...כשאת לוחצת על הכינוי של עצמך...נפתח לך ה"עולם שלך" זה הדף עם כל הפרטים שמילאת על עצמך... את פשוט לוחצת על "עידכון העולם שלי" (צד שמאל למעלה) אז מגיעה לדף שבצד ימין למעלה את צריכה להזין את הסיסמה כדי להיכנס ולדף העידכונים.. אחרי שהזנת את הסיסמה את בתוך הכרטיס האישי שלך ואז בצד ימין יש טור של דברים שאת יכולה לשנות את לוחצת על הלחצן "עוד על עצמי" ושם למטה יש מין תיבת טקסט כזאת שלתוכה את יכולה להזין את החתימה שלך...

l KereN l

New member
קלטו תמונה מצחיקה ונדירה..!!

קלטו את ג'וליאן.. מעוטר ברגלייה של אחת ממליון הנשים.... חחח כל כך אופייני לו.. אחח איזה יפיוף!! +--כי מושלמות היא לא מילה גסה--+ ==הגיבו==

RenanaD

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo131.gif

אני רננה. מקווה שתהני פה כמונו!
בקשר להודעות שלך-רייצ'ל צודקת ולכן גם שרשרתי את כל ההודעות שלך לשרשור אחד. אממ... אם יש לך המון תמונות במחשב, למה שלא תעשי לנו שרשור שלם שלהן?

l KereN l

New member
../images/Emo51.gif..

אהה קוראים לה רייצ'ל ? אופס..חחח חשבתי רחל!! Rachel... גם יכול להיות! חחח סורי רייצ'ל!! וואי איזה שם יפה זה רייצ'ל!!גאד!!
רננה טנקס.. חבל שבכל הודעה אפשר לשים רק תמונה אחת ולא יותר...כך אני אצטרך לפתוח מלא הודעות חדשות!!

RenanaD

New member
קוראים לה באמת רחל, רייצ'ל זה ../images/Emo131.gif

כינוי חיבה. את צודקת, חבל שאפשר להוסיף רק תמונה אחת לכל הודעה. אבל לא צריך לפתוח לכל הודעה שרשור חדש, אפשר ללחוץ על "הוספת תגובה" וכך לשרשר תמונות נוספות

Rachel47

New member
רייצ'ל זה אכן שם ../images/Emo59.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

מצידי את גם יכולה לקרוא לי טריקסי..
רק שאני לא אענה...אבל זה משו אחר

l KereN l

New member
רייצ'ל!!!

לא,אני לא אקרא לך טריקסי עם כל הכבוד לכישרון,רייצ'ל זה בהרבה יותר יפה

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

אממממ קודם כול תרגיעי כן?!?! גוליאן הוא שלי!!!!!!!!! ורק שלייי ונכון הוא באמת חתיך הורס ומושלם וכוסון והכולל... ויש לי מלא תמונות שלוווו יו איזה שלמות!

למעלה