כנסו דחוףףףףףףףףף

כנסו דחוףףףףףףףףף

חבר'ה תקשיבו תעזבו לשנייה את האהבה לדנה בצד ותסתכלו על מה שאני כותבת בעיניים אובייקטיביות בבקשה!!! עם כל האהבה לדנה והיא ענקית לא אנחנו המעריצים מחליטים ומי שמחליט מה לעשות זה אנשים שעובדים בתקשורת מי יהיה להיט ומי לא ומי יעשה קאמבק ומי לא וואלה אם זה היה תלוי בנו דנה הייתה זמרת השנה כל שנה וניצחתי במשך כמה שנים טובות היה במקום הראשון!!! דנה ירתה לעצמה ברגל עם ההתנהגות שלה ומה לעשות שכדי להצליח צריך להתקפל והיא הולכת עם הראש בקיר ומה שיצא לה מזה בסופו של דבר זה שהיא תחזור להיות בדיוק כמו אחרי האירוויזיון וחוץ מאיתנו המעריצים אף אחד לא יכיר ולא ישמע!!! קוטנר אולי עזב את ערוץ 24 אבל קוטנר קיים הרבה לפני דנה וקוטנר לא מפסיק לעסוק בתקשורת וקוטנר רק עובר מרדיו לטלוויזיה ומי שינסה להיזכר הוא עוד מימי ערוץ אחד ועבד בכל תחנה וערוץ חשוב שקיים בארץ. ואם דנה תפתח איתו במלחמה היא היחידה שתפסיד מזה ולא אף אחד אחר כי עם כל הכבוד לדנה אף אחד לא רוצה ליפול מטרה לקוטנר כי הוא מהאנשים שמחליטים מי יהיה שם בארץ ומי לא בתחום המוזיקה בארץ!!! דנה לא למדה מהטעויות שלה בעבר כמו אחרי האירוויזיון הסכסוך עם עופר שדי גמרו לה את הקריירה עד שהגיע עופר מנחם והרים אותה שוב המסקנה שלי מכל הסיפור הזה זה שהיא יותר מדי נותנת לשי כרם להשפיע עליה כי הוא היחידי שמוריד את הרמה של דנה וגורם לה לעשות החלטות שגויות!!! אני מאוד מקווה שדנה תלמד כבר את הלקח ותעיף אותו קיבינימט!!! וגם אני מאוד מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו כי בסה"כ אומנם זה פורום רישמי ובלה בלה בלה אבל אני חושבת שבתור מעריצה שלה אולי דיעות אמיתיות של מעריצים שבאמת כל מה שהם רוצים זה שכל מי ששונא את דנה ישמע כמה היא מצליחה ויתפוצץ מזה ושיהיה לדנה רק טוב אז אולי זה יגרום לה להבין שעם כל זה שאנחנו חולים על היציאות שלה ועל הרעש והבלאגן שהיא עושה היא גם צריכה לדעת איפה לקפל את האגו שלה בשביל שהמטרה שלה ושלנו תושג!!! אתם מוזמנים לתקוף מעכשיווווווווווווווווו (זה לכל אילו שחושבים מהלב ולא מהראש)

שני23889

New member
זה בדיוק מה שכתבתי בהודעה קודם!צודקת!

היא סתם הורסת לעצמה במו ידיה וחבל מאוד חבל!עד שסופסוף הקריירה שלה כ"כ פורחת אחרי כ"כ הרבה שנות שתיקה יחסית בתקשורת ופחות עשייה אני לא מאמינה שהיא יכלה לדפוק לעצמה ככה וגם לנו ממש מרתיח!!! לדעתי הם חייבים להרגיע ביניהם תרוחות ולגשר על הכל רק זה יפתור הכל....

אם זה היה מישהו אחר שהיה מבריז ו...

היו מורידים את הקליפים שלו כולנו היינו מצדיקים את זה ותומכים בערוץ 24 אז די לצביעות נכון זה כואב כי זו דנה שלנו אבל מגיע לה היא ניסתה להרוס הפקה של הערוץ אז אין שום סיבה שהם לא יתנקלו לה עם כל הכאב שבזה!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא ניסתה להרוס שומדבר

עובדה שהגיעה לחזרות. היא לא חיבת להופיע ! לא שילמו לה על זה

אי אפשר לתקוף את דנה

דנה לא ירתה ברגל,ערוץ 24 חייב לתת תשובה לכל מה שנעשה עם דנה אינטרנשיונל דנה צודקת שהיא החרימה את ערוץ 24 ואני אחריה אין לי מה לחפש בערוץ 24 קשה להם לקבל את דנה כזמרת בן לאומית שבעצם היא קוקסינלית אני סומך על דנה אינטרנשיונל המאבק שלה רק התחיל היא לא תישאר חייבת,תיזכרו כל האמת תצא לאור,ברוך ה' ערוץ 2 מפרגן לדנה הוא יתן לה בקרב במה אני הייתי מגיע לבג"צ כבר מתחילות לצאת ביקורות חריפות נגד ערוץ 24 היא שהכניס את עצמו לבוץ עמוק זה ערוץ 24

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifת'כלס, זה נכון, ויש "אבל"

לדנה באמת יש אטיטוד והיא באמת הולכת עם הראש בקיר, א ב ל שאף אחד לא יעשה טובה. לא רוצים להשמיע אותה ברדיו, לא צריך. לא ב-24, לא צריך. שלא יעשו לה טובה. מי שבאמת עוקב אחריה ואכפת לא, אין סיכוי שיפספס אותה. היא לא צריכה לקפוץ כל זמן מול הפרצוף של אנשים

שני23889

New member
בטח שהיא צריכה וכמה שיותר!

היא נחשבת בקונצנזוס ומוכרת והכל אחת מהשורה לא סתם אחת כמו ג'ואל לדוגמא שאם כל הכבוד אבל רק אוחצ'ות וקלאברים מכירים אותה וחבל שזה מה שדנה גורמת לעצמה גם להיות

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאבל מה זה אכפת לך?

כאילו, סליחה שאני נשמע בוטה, אבל אם לפעמים בא לה שרק קוקסינליות יאהבו אותה ויכירו אותה רק במועדונים, מה הבעיה בזה? היא לא צריכה להכויח כלום לאף אחד

אףףףףףףףףףף אחד לא תוקף את דנה פשוט...

מה לעשות שלא אתה ולא אני מחליטים מי יצליח ומי לא דנה חוזרת על אותה טעות כל פעם מחדשששששששש וזה מעצבן כי היא הצליחה הרבה בזכות הערוץ הזה וכל ערוץ תקשורת אחר שהשמיע אותה ובזכותם היא מצליחה בשנה האחרונה מה נראה לך יותר הגיוני שיקרה שדנה תסגור את ערוץ 24 או שערוץ 24 יחרים את דנה וכתוצאה מכך היא שוב תופיע עם לאב בוי במשך כמה שנים כלהיט כמו שהיה עם ניצחתי??? חאלסססססססס להצדיק כל הזמן חאלס להיות פאנטים לגביה כשאדם שאוהבים עושה טעויות צריך להעיר אותו לבקש ממנו להשתנות כי בסופו של דבר לא המעריצים הם אלה שמממנים אותה ועם בתקשורת היא להיט אז היא מצליחה והיא מופיעה כמעט כל שבוע במועדון אחר וזה הקאמבק שלה ולתקשורת יש הרבה בזה אפילו יותר מלנו המעריצים!!! ואתה יודע למה ? כי אתה ואני וכל מעריץ נאהב את דנה כל החיים גם אם חס וחלילה היא לא תופיע ולא תוציא שירים עוד 100 שנה אבל כדי שהיא תוכל להצליח ולהיות אהובה על הקונצנזוס היא צריכה את התקשורת הם לא צריכים אותה מבחינתם היא עוד מפורסמת!!!

אף אחד פה לא פאנטי כלפיה,כל אחד ודעתו....

נכון אנחנו אוהבים את דנה מאוד וזה לא קשור לפאנטי כלפיה, דנה עכשיו תעבור נראה לי תקופה קשה מצד ערוץ 24 המטומטמים שהחרימו אותה ואנחנו המעריצים צריכה לעמוד לידה ולחזק אותה כי אם לא אנחנו אז מיי ? יואב קוטנר ??? בטוח שלללא
ובטח שדנה לא ירתה לעצמה ברגל , למה ירתה ? היא לא הפסידה כלום מכך שלא באה לטקס במילא הוא היה מעפן ומרדים וזה לא שהיא הפסידה כסף או משו - היא לא הפסידה כלום
ואם זה נכון שדנה הופיעה במועדון אחר אז לפחות היא הרוויחה כסף ואני שמחה בשבילה. ואם היא חולה אז אנחנו מאחלים לה המון המון בריאות ושתהיה חזקה! ונכון ערוץ 24 הוא פירסם את דנה והציג את הקליפים שלה בזמן האחרון בתדירות גבוהה(לאב בוי וסרט הודי) אבל ערוץ 24 הוא לא התקשורת היחידה בארץ!!! ותאמיני לי שלא חסר לדנה איפה לדבר
אז נכון ערוץ 24 החרים את דנה, ואני אישית בתור אחת שאוהבת לראות את הערוץ הזה זה ממש עיצבן אותי ושלחתי להם מכתב באימייל ולפי דעתי כולנו פה צריכים לעשות את זה אז אם למישהו גם פה עוד אכפת שישלח מכתב כמו הרבה אנשים ששלחו.. כמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד דנה זמרת השנה
בשבילנו גם אם ערוץ 24 יחליט להחרים אותה לתמיד
.

dandan 23

New member
הביקורת אינה נכונה לפי דעתי

דנה הסכימה לקחת חלק באירוע האומנותי ולשיר את "סרט הודי" יחד עם עידן יניב (שאף אחד פה עדיין לא ציין את העובדה שכשעידן יניב קיבל את פרס זמר השנה הוא הודה לאנשים שונים, בסוף הוא גם הודה לדנה אינטרנשיונל. כל הכבוד לו). אני חושב שרבים פה לא מבינים על מה המהומה: לא על עצם אי הזכיה בתואר זמרת השנה. מירי מסיקה ככל הנראה, קיבלה יותר קולות ולכן זכתה. מזל טוב! לא סביב הזכיה או אי הזכיה בתואר זמרת השנה הבעיה נעוצה. דנה, ולפי דעתי בצדק, התרעמה על דבר אחר לגמרי. פרס "קליפ השנה" נבחר ע"י ועדה פנימית ולא ע"י הקהל הרחב. בעיתי בפני עצמו, שכן בחירה באופן כזה יכולה להיות מונחת- כמו שבאמת זה קרה. באופן אובייקטיבי לחלוטין, הקליפים האחרונים שדנה הוציאה "לאב בוי" ו"סרט הודי" הם ברמת ההשקעה הגבוהה ביותר שניתן לראות בערוץ. ההחלטה של העורך יואב קוטנר לא לכלול אף לא אחד מהקליפים הללו ברשימת המועמדים מתמיהה מאוד! הוא עוד הוסיף שהקליפ "לאב בוי" לא יכלל ברשימת המועמדים כי הוא נמוך וגס מדי. פה בדיוק קבור הכלב!! לא יעלה על הדעת שערוץ שאמור לפנות לכל הקהל, ידרוס את רצון הקהל שהצביע והוריד את שני הקליפים הללו בכמות הגדולה ביותר מכל קליפ ישראלי אחר. אני משער שכשהערוץ אומר שדנה ביקשה לשנות באחת הקטגוריות לטובתה לפה הכוונה- דנה ביקשה שאחד מהקליפים הבאמת איכותיים שלה יכללו במועמדים. כשהערוץ בהחלטתו של יואב קוטנר החליטו לפסול את המועמדות של שני הקליפים הללו ובתירוץ כל כך נלוז, אין פלא שדנה הרגישה רע מדי מכדי לבוא להופיע. בואו נשים דברים בפרופורציה- ערוץ 24 הוא הערוץ היחידי שנותן במה לקליפים מוסיקליים, מצד שני- מדובר בערוץ בלי רייטינג בכלל. הבאז התקשורתי שנוצר סביב העניין הזה לא יאומן- יותר מפרסומים לגבי הטקס עצמו, יש פרסומים על המקרה הנ"ל. מתוך ניסיון העבר אני יכול להיות שלו ובטוח שדנה והצוות שלה ידעו לסגור חשבון עם העורך הנ"ל שהתבטא באופן גועלי כלפי דנה במהלך שידור ישיר ובוודאי שדנה תצא עם ידה על העליונה בסוף הפרשה הזו.

אולי לא תגזימי?!?!

מה קרה לך היום?!?! את נשמעת ממש מתוחה ולא רגועה ! תתאפסי על עצמך. מה את רוצה שאנחנו נעשה? נשרוף לקוטנר את הבית?
אנחנו כולנו כאן בפורום, ולצערנו מושיקו לא נמצא, ולא מדווח לנו על כלום ממקור ראשון של דנה. וזה אשכרה מבאס את כולנו, זה בטוח ! אבל תפסיקו כבר, היא חייבת, היא לא חייבת, מה זה ?!?!?! ממתי דנה חייבת משהו למישהו? מה, היא חייבת לקוטנר המנוול?? לאאאאאאאא!!!! דיי כבר ! דנה אמרה ישירות בראיון - היא לא מרגישה צורך להזכיר לאנשים שהיא חיה ! שיהיה ברור !!!!

איפה מורו"ש?? מה קורה איתה..../images/Emo4.gif

מעניין אם היא בכלל שמעה על מה שקרה. אני מאמין ששמעה, כי כולם רק מלכלכים על דנה בימים אלה..

m o r a m i r

New member
הלוווווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo6.gif

אניייייייייייי פההההההההההההההההההההההההההה ושמעתי ואני מזועזעת ושימותו כל הקנאים אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דנה אני שולחת לך נשיקותתתתתתתת

למעלה