שני - אני מסכים איתך בכל. כל השרשורים!
דנה - הפעם הטעות פשוט פטאלית. בדר"כ דנה בוחרת ועושה מה שמתחשק לה , גם אם זה לא מקובל. לפעמים מצליחה בהחלטות לפעמים לא. בסינגלים השנה ( בבחירה) לא כזה הצליחה... אבל זה נסלח ובסדר... מה שהיה עם הטקס - בעייתי וחמור. מילא שלא היית חולה והברזת , אני לא אומר שזה בסדר... אבל זה לא כזה נורא... אבללללל ללכת למועדון ולהופיע?! ממש לא לעניין. וכן, ערוץ 24 יתנקם. לא משנה איזו חזית תפתח עם הד ארצי. מה אתם חושבים? שהד ארצי לא ידרשו מדנה הסבר? ידרשו , גם ידרשו. כמו שאני מכיר את דנה, היא תפוצץ גם מולם משהו. לפעמים דנה עושה מעשים אימפולסיביים והולכת עם הלב שלה ושוכחת שיש שיקולים ותוצאות לדברים שהיא אומרת/ עושה. אני מאד מקווה שאנשים יסלחו לה. אם יהיה חרם - האלבום הבא יהיה כושל מ"החלום האפשרי" אסור שיהיה חרם. יש לעשות מעשה. ואנשים... שני צודקת! איכפת לה! היא מגיבה! היא מעריצה של שניםםםם בפורום. לפעמים זה ממש מעצבן העיוורון שבפורום. מה אתם רוצים?! שלא תגיב? שלא תביע דעה? אז היא לא... ולא תדרג... ולא תשלח מיילים תתעלם... ואז באמת תוכלו לשאול "איפה נעלממממת?!" בקיצר, פרופורציות? גם כאן. 24 הוא ערוץ נכבד מאד. לא לזלזל!!