כנסו דחוףףףףףףףףף

ובאמת למה מושיקו לא נימצא

אני כבר בעצבים גם נקעתי את הרגל עוברים עלי רגעים מאוד קשים הכל בא במכה אחת

שני23889

New member
אה מזה צריך להיות אכפט לי?להפסיק?

סבבה ביקשתם קיבלתם! אני מיילים יותר לא שולחת,לא מתלוננת פשוט מתעלמת מצידי שיעשו מה שהם רוצים,וגם שלא ישמיעו אותה לעולם יותר אין בעיה רק אחר כך שתהיה שוב תקופת צינון כזאת אל תבואו ותתלוננו לאן דנה נעלמה סבבה?!?! אחלה מהממם יאללה לילה טוב תישארו בבועה שלכם ובסוף היא תתפוצץ לכם בפנים מזה פיצוץ וואה וואה

TheMashMash

New member
שני - אני מסכים איתך בכל. כל השרשורים!

דנה - הפעם הטעות פשוט פטאלית. בדר"כ דנה בוחרת ועושה מה שמתחשק לה , גם אם זה לא מקובל. לפעמים מצליחה בהחלטות לפעמים לא. בסינגלים השנה ( בבחירה) לא כזה הצליחה... אבל זה נסלח ובסדר... מה שהיה עם הטקס - בעייתי וחמור. מילא שלא היית חולה והברזת , אני לא אומר שזה בסדר... אבל זה לא כזה נורא... אבללללל ללכת למועדון ולהופיע?! ממש לא לעניין. וכן, ערוץ 24 יתנקם. לא משנה איזו חזית תפתח עם הד ארצי. מה אתם חושבים? שהד ארצי לא ידרשו מדנה הסבר? ידרשו , גם ידרשו. כמו שאני מכיר את דנה, היא תפוצץ גם מולם משהו. לפעמים דנה עושה מעשים אימפולסיביים והולכת עם הלב שלה ושוכחת שיש שיקולים ותוצאות לדברים שהיא אומרת/ עושה. אני מאד מקווה שאנשים יסלחו לה. אם יהיה חרם - האלבום הבא יהיה כושל מ"החלום האפשרי" אסור שיהיה חרם. יש לעשות מעשה. ואנשים... שני צודקת! איכפת לה! היא מגיבה! היא מעריצה של שניםםםם בפורום. לפעמים זה ממש מעצבן העיוורון שבפורום. מה אתם רוצים?! שלא תגיב? שלא תביע דעה? אז היא לא... ולא תדרג... ולא תשלח מיילים תתעלם... ואז באמת תוכלו לשאול "איפה נעלממממת?!" בקיצר, פרופורציות? גם כאן. 24 הוא ערוץ נכבד מאד. לא לזלזל!!

TheMashMash

New member
מה הוא יכול להגיד?

זה לא הוא שהחליט לא לבוא. ומן הסתם לא תראי ממנהל הפורום הודעה של "דנה רימתה אתכם" מושיקו ישאל אותה ויתן לנו תשובת יח"צ.

נכון, דנה לא צריכה רדיו וטלוויזיה

הכי טוב שהיא תוציא דיסקים בשביל ה 20 האנשים שכותבים כאן בפורום.

TheMashMash

New member
כמו שאמרתי (תגובתי שוב)

דנה - הפעם הטעות פשוט פטאלית. בדר"כ דנה בוחרת ועושה מה שמתחשק לה , גם אם זה לא מקובל. לפעמים מצליחה בהחלטות לפעמים לא. בסינגלים השנה ( בבחירה) לא כזה הצליחה... אבל זה נסלח ובסדר... מה שהיה עם הטקס - בעייתי וחמור. מילא שלא היית חולה והברזת , אני לא אומר שזה בסדר... אבל זה לא כזה נורא... אבללללל ללכת למועדון ולהופיע?! ממש לא לעניין. וכן, ערוץ 24 יתנקם. לא משנה איזו חזית תפתח עם הד ארצי. מה אתם חושבים? שהד ארצי לא ידרשו מדנה הסבר? ידרשו , גם ידרשו. כמו שאני מכיר את דנה, היא תפוצץ גם מולם משהו. לפעמים דנה עושה מעשים אימפולסיביים והולכת עם הלב שלה ושוכחת שיש שיקולים ותוצאות לדברים שהיא אומרת/ עושה. אני מאד מקווה שאנשים יסלחו לה. אם יהיה חרם - האלבום הבא יהיה כושל מ"החלום האפשרי" אסור שיהיה חרם. יש לעשות מעשה. ואנשים... שני צודקת! איכפת לה! היא מגיבה! היא מעריצה של שניםםםם בפורום. לפעמים זה ממש מעצבן העיוורון שבפורום. מה אתם רוצים?! שלא תגיב? שלא תביע דעה? אז היא לא... ולא תדרג... ולא תשלח מיילים תתעלם... ואז באמת תוכלו לשאול "איפה נעלממממת?!" בקיצר, פרופורציות? גם כאן. 24 הוא ערוץ נכבד מאד. לא לזלזל!!

הכי מפריע לי זה השקרים

דנה ושי כרם עם כל הכבוד להם מאכילים את כולם בשקרים וסיפורי סבתא, ודנה מרמה את המעריצים של עצמה!! עד לאן הגענו? אנחנו שדרגנו אותה ותמכנו בה! היא אומרת שהיא חולה ועל מינונים גבוהים של אנטיביוטיקה ולא יכולה לזוז מהמיטה... ואז הולכת להופיע באיזה מועדון של רוסים במקום בטקס של פרסי המוסיקה של ישראל??? אבוי לבושה! וכולנו כמו פתי מאמינים לה ושולחים לה איחולי החלמה... פשוט גועל נפש.!!! ואיזה חרם על הד ארצי? נראה לכם שערוץ 24 יעשה חרם על קרן פלס, מירי מסיקה, עידן יניב, ריטה וכו' שכל אלה בהד ארצי? אתם חיים בסרט הודי אנשים!!! החרם הוא רק על דנה!! פשוט בושה!!!

נו ..אותו דבר..נראה לך שזה הגיוני?

נראה לך שאומנים של הד ארצי כמו קרן פלס שמוציאה דיסק חדש וריטה בעיצומו של קאמבק והוצאה של דיסק חדש, איה כורם עם דיסק חדש, עידן יניב ועוד יחרימו את ערוץ 24? הם לא טיפשים!! כל האומנים בישראל צריכים את הערוץ..למרות כל מגרעותיו. למה? כי זה מה יש, וזה ערוץ המוסיקה היחידי שנותן במה למוסיקה ישראלית! ומי שהולכת להפסיד מכל העניין ולקבל זובור זאת דנה בגלל איזה סמס מטופש ששי כרם כתב לקוטנר. שני טיפשים, ודנה באמצע אוכלת אותה !

שני23889

New member
הו שלום שלום סופסוף קצת ראליות בפורום הזה

כי כולם פה באווריה מטורפת ואלוהים יודע על מה

TheMashMash

New member
אני אגיד לך, שני...

הכל פה מתנהל בצורה עיוורת. סלחו לי, כן? ככה זה. בזמן האחרון הפורום מגולל שקרים. אני לא מבין מה הולך כאן.

למעלה