כנסו דחוף בקשר למפגש פורום!!!

אני חייבת לבוא!!! ועוד משהו.. בפנים

אני לא מכירה כאן את כל הבנות.. [וחלק מהבנים חיחי] אבל בכל זאת אני רוצה לבוא... חברה שלי אמרה שאם אני לא ארשום בפורום[לא רק בשירשור הזה..] אז שאני אשכח מלבוא... אז כמה דברים.. אם אתן חושבות שאני לא בפורום.. אתן טועות.. אני בפורום וחצי!! אולי אני לא מגיבה לכל "יאעיי הם במצעדדד, איזה מושלמצ'יק החתיכון שלי והכוסונשיצ'יק שלי" לא אומר שאני לא רואה את הדברים החשובים.. כמו השירשורים של מפגש המעריצים[במקרה הזה.. מעריצות] ימי הולדת לחלק מהבנות פה... וד"א היה לי יומולדת 13 ב10.1 חחח אז אני באה למפגש מעריצות!! אז תרשמו אותי... צופית בלוקה 13 =]=] סורי שבירברתי לכם בראש.. חולה עליכם!! נ.ב: גם זה שאני לא נכנסת כל הזמן זה כי יש לי בלוג חדש ואני מנסה שהוא לא ימות תוך יום וחצי[כמו רוב הבלוגים הקודמים שלי..] ויש את הקומונה המקום שלנו שאני מנסה לכתוב כל יום.. ולדבר עם אנשים באייסי לעצב דברים.. ואת כל זה אני צריכה לדחוס לכמה שעות ביום.. ואל תשכחו שבתקופה הזאת מאוד עמוס לי.. לקראת סיום מחצית יש מלא מבחנים מסכמים ועבודות להגיש ועוד מיליון וחצי דברים שממש בא לי לזרוק מהחחלון ולהגיד קיבינימאט עם העבודות המעצבנות האלה! והחדר שלי אמור להיות מסודר עד מחר בשביל שאני יקבל את המכנס שאני חולמת עליו ימים ולילות!!! חחחחחחחחחח סורי על כל המגילה.. =צופית בלוקה=

שירנוש91

New member
אני

שירן שבתאי |אבל אני ממש ממש מקווה שאני ביוא אבל בכול זאת תוסיפי|

למעלה