כנסו כולם!

Theherod

New member
בבקשה! תפרסם אזהרה!

אני מאוד רגיש לנושא, כשעושים שניצל אם אני מסתכל על הבשר זה עושה לי רע, זה בכלל יעשה לי סיוטים...

One Echoe

New member
צודק במאה אחוז.

אני מצטער ששכחתי לפרסם אזהרה, בדר"כ אני מפרסם.

Theherod

New member
אני שמח לבשר שבאיסיי ובמסנג'ר

(בניגוד לפה שיש גם לא מעט אדישות) העסק הלך לא רע, התחלתי הודעת שרשרת, בסוף היא הגיעה אלי חזרה ממישהו ששכחתי לשלוח אליו:) אני קורא לכולם, להתחיל גם הודעות שרשרת כאלה, גם במייל, כמו שאני אעשה מחר... ואל תשכחו לפרסם אזהרה שזה לבעלי לב חזק

One Echoe

New member
זאת הבעיה,

יש לי אייסיקיו לייט, איאפשר לעשות הודעות שרשרת. אבל..איך עושים במסנג'ר?

Theherod

New member
אני שולח אחד אחד, קצת עבודה, אבל לא

יותר מדי... אני בכלל משתמש בתוכנה שנקראת גיים, לא ידעתי שיש באיסיי אפשרות להודעת שרשרת אוטומטית...

One Echoe

New member
כן יש..

אתה פשוט מסמן את כל הרשימה וזה שולח... וזה מה שעשיתי באייסי..אחד אחד..אבל מתישהו זה נמאס.

ה' ישמור...כבר עדיף ללכת בלי בגדים

מאשר ללכת עם בגדים שנוצרו בדרך החייתית הזאת...חרם על קסטרו...מממיייד חולי נפש...איזה הרגש האנושי????אני רואה שהוא נעלם מזמן..רק כסף הם רואים מול העיינים.

One Echoe

New member
זו לא המצאה.

תפסיקו לבלבל לי את השכל. זו לא המצאה. קסטרו בעצמם הודו שקולקציית 2006 שלהם תהיה מפרוות.

TheOrion

New member
אז?

זה שהבגדים יהיו מפרוות, לא אומר דבר וחצי דבר לגבי הקשר של קסטרו לתמונה הזו.

I A F02

New member
גם עם התמונה הספציפית הזאת לא

קשורה לקסטרו, קסטרו עדיין עושה את זה ויכול להיות שיש תמונות של קסטרו.. קסטרו עצמה לא עושה את זה, אלא איזה צהוב אפס שזה מה שהוא עושה למחייה ומוכר את הפרוות לקסטרו *הפצתי את הקישור לתמונה בכמה פורומים

One Echoe

New member
זו לא. זו המציאות.

לכן היא כזו כואבת. להיפך, במקום שתתקוממי נגד התמונה, את בוחרת לא להאמין. מי שמפסיד מזה זו רק החיה המסכנה.

n e t a n e l k

New member
אני בן! כבר כתבתי לך בפורום התנתקות

והם לא מפשיטים חיות בלי להרוג אותם, (לא שזה טוב)

One Echoe

New member
בתור מה את אומרת את זה?

ההוכחה שלי:תמונה, עצומה, מקורות אמינים מהאגודה לזכויות בעלי החיים בישראל, ועובדה שיש חווה בסין שעושים בהם דברים כאלה. מה ההוכחות שלך? שאם זה חמור מדי זו המצאה? אז בטח גם השואה לא הייתה, אה?

למעלה