כנסו כולם!

n e t a n e l k

New member
גם אני יכול למצוא תמונות כאלה....

הסינים גם אוכלים נחשים, גם קסטרו?

One Echoe

New member
מה זה קשור בכלל?

התמונה הזאת לקוחה מתוך מסכת הצילומים שצילמו בחווה בסין!

One Echoe

New member
מעבר לזה,

יש סרטון שמוכיח בלי ספק שההתעללות אכן נעשית.

n e t a n e l k

New member
אה, מסין? ראיתי על זה סרטון.

זוועה!!!! הם פשוט ללא רחמים מטיחים אותם ברצפה ומפשיטים את העור כהחיה מתפתלת ומעיפה דם לכל הכייונים, והם צוחקים.... :'(

One Echoe

New member
../images/Emo10.gif

כ"כ עצוב לי. עכשיו אולי את מאמינה?

I A F02

New member
לא עושים את זה לחיה שהיא חיה?!?!

תראה את הסירטון הבא: כאן *אולי הוא לא שייך לקאסטרו עצמה (אולי כן...) אבל זה אותו דבר גם אצלה...אולי לא היא שוחטת ככה אבל היא משלמת לצהוב אפס שיעשה את זה

n e t a n e l k

New member
:'( פשוט נורא ואיום

אני עכשיו כותב את זה מכל הלב, בכנות: הלוואי שיהרגו את האנשים האלה, אבל בסבל!!!!!!!!!!!!! אין לי מילים, כמעט בכיתי מכאב... נ.ב. אני עכשיו רואה משהו על אינדיאנים, יש להם מנהג לשתות דם בהמה כשנולד עגל, והם פשוט פוצעים בהמה קשה מאד, ויוצא כמויות אדירות של דם, והם.... שותים אותו, והחיה הולכת לה...כשחסר לה ליטר דם שנלקח ממנה באכזריות, מזעזע..... :'(

גיל...יש לך את הקישור של העצומה

עצמה??אם כן תפרסם אותה..ואני אעביר אותה ישר עם התמונה המזעזעת הזאת.. תודה אליה.

TheOrion

New member
../images/Emo18.gif התמונה קשה לאנשים...

מה הקשר לפורום!? אין שום קשר! או שידברו פה על הנושא, או שיסגרו את הפורום.

One Echoe

New member
אין ממש קשר.

מפרסמים את זה בכל פורום כמעט. הקשר היחיד הוא שכולנו בני אדם ולא נראה לי שיזיק למישהו שרשור אחד שעוזר לבעלי החיים.

TheOrion

New member
כבר היו שרשורים שעוזרים לבע"ח

פה בפורום הזה. הפורום עוסק בנושא מאוד מסויים. ההתנתקות - המחשבה, הביצוע וההשלכות. שום דבר מעבר לזה.

One Echoe

New member
אתה טועה.

הפורום הזה הוא גם בני אדם, אולי בעיקר. ויש מקום להודעות מהסוג הזה בכל פורום ובכל זמן.

Rotema3

New member
../images/Emo45.gif

במקום להתרעם כ"כ שנשלחה כאן הודעה כזאת, תכעסו על הדבר האמיתי! נכנסתם? בדקתם על מה מדובר? קראתם? ראיתם תמונות? זה דבר שחשוב להפיץ! יש לזה מקום, בכל מקום.

למעלה