כנסו כולם

danazi

New member
כנסו כולם

כנסו לקישור יש שם כתבה על "רופא" שנמצא בזמנים אלה רופא השתעלל באסירים יהודים בתקופה של מלחמת העול םהשניה

lihi r

New member
שייתפס כבר

וכמו שרואים שמעון ויזנטל שבחייו עשה עבודת קודש ללכידת פושעים נאצים ממשיך בזה גם לאחר מותו בעזרת המרכז שהוא הקים

danazi

New member
שיתפסו

וישפטו בישראל ואני מאחלת לו מכל הלב מוות באותה צורה להזריק לו משהו ולראות איך הוא מת

שמעתי על זה בחדשות

הלוואי שיתפסו אותו כבר ויביאו אותו למשפט בישראל, אם את מנגלה לא הצליחו לתפוס, לפחות שהוא יקבל את עונש שמגיע לו, עונש מוות כמו של הקורבנות שלו.

irashady

New member
אם כבר מנגלה

מישהו יכול לספר מה קרה איתו?? הוא כבר מת? אני פשוט ממש לא יודעת כלום על מה שהיה איתו אחרי השואה ואם כבר אז כבר... היינו באושוויץ ליד הביתן שלו... כי אשת העדות שלנו סיפרה עדות שם כי היא הייתה אחת מהבנות שהוא עשה עליהן ניסויים... הוא הזריק לה שחפת אז אני מצרפת תמונה (זאת התמונה הכי טובה שמצאתי... יש לי באלבום תמונות תמונות יותר טובות של כל הביתן)

אני ממש נכנסתי לביתן הזה...

בד"כ לא נותנים לאנשים להכנס לביתן 10 (ביתן הניסויים והעינויים), והוא גם נשאר בדיוק כמו שהוא היה אז (שלא כמו שאר המחנה אושוויץ 1) אבל איכשהו נתנו למשלחת של הבית ספר שלי ולעוד בית ספר שהיה איתנו להכנס לשם ואני יכול הלהגיד שהמראות שם נוראיים. הקירות מלאים בסימנים ובציורים של יהודים שהיו שם. רואים את המיטות ניתוחים ואת הצינוק שבו השאירו את היהודים זה נוראי אם היה מקום שזיעזע אותי הכי הרבה זה ביתן 10.

זה נשמע נורא...

גם אח שלי וגם אחות שלי שהיו במשלחות לפולין לפני מספר שנים אמרו לי שהכניסו אותם לביתן הזה, אמרו שיש שם מן כיסא ניתוחים וכל מיני מיטות, חלק משוחזר. אני משערת כמה זה מזעזע. מישהו יודע למה כבר לא נכנסים לשם?

irashady

New member
וואי...

כ"כ חבל שלא נותנים להיכנס לשם... יש לך תמונות מהביתן?

תמונות מביתן 10 אין לי

כי פשוט לא הייתי במצב של לצלם, לא יודעת נכנסתי למעין שוק כזה..........

אז למה רק לחלק מן המשלחות

נותנים להיכנס ? וגם כאשר שאלו את המדריכה של אחותי היא אמרה להם שריק שמה אהוד?מישהו שיודע למה הסבר בבקשה

ה י י ל ה

New member
חדוה אופיר היתה גם אשת העדות

של המלחת שלי וסיפרה לנו את העדות שלה......... ולמה הפנים של שני התלמידים מטושטשים?

irashady

New member
אמממ

כי חשבתי שאולי הם לא ירצו שיראו אותם... כי בכל זאת לא שאלתי אותם אז לשם שינוי טשטשתי

למעלה