ווקאלית, ניקו שם את קונסטנטין בכיס הקטן. גם מבחינת הפרפורמנס ניקו היה עקבי לאורך כל התחרות (הבחור נולד כדי לשרוף את הבמה ואת זה לא ניתן היה לפספס). קונסטנטין התפתח במהלכה. ואם כבר מדברים על כריזמה: ?what the hell is carrei doing there
אני את הגיל של הערצה עיוורת עברתי מזמן. בתור חובב מוסיקה וכל מה שנוגע לעולם הבידור, אני מנסה להסתכל על כל התחרות בצורה אובייקטיבית ולראות למי באמת יש את ה-it factor להצליח בעולם הזה. בסה"כ מדובר בתחרות כישרונות חביבה ולא יותר מזה שאני מאוד נהנה ממנה.
שלקרי יש הרבה כריזמה אחרת היא לא הייתה מגיעה כ"כ רחוק.. אבל במחשבה שנייה סקוט הגיע רחוק חחח קיצר אני עדין חושבת שיש לה כריזמה! ובקשר לניקו באמת פספוס.. הוא מעולה לדעתי.
לה, עובד. מהריאיונות הקצרים שיש לפני כל שיר היא באמת משחקת כל הזמן על הגירל נקסט דור, אבל זה חלק מהקסם שלה וממי שהיא. אנשים אוהבים את זה, זה מוכר דיסקים - > אין שום סיבה שהיא לא תהיה האיידול הבא.
אצלנו קשה לראות את זה כי בארץ אין את האהבה הזאת לקאנטרי. אבל זה הכריזמה של הזמרים הקאנטרים - הכל אמריקאיות הזאת, הילדה נקסט דור. כי המראה הזה מתחבר עם המוזיקה הזאת. אני חושב שקארי מאוד יפה והקול שלה מדהים ברמות - אני חושב שזה מה שצריך להיות הנקסט אמריקן איידול (אם לא קונסי), יש לה את כל מה שנדרש.