כנסו לחידון הכי שווה

Hadassmn

New member
לעזאזל

במי אתה יצא לי אינויאשה (??????????????? אני??? כל כך לא..) בדייט יצא לי קוגה בגיבור יצאה לי קגומה (מילא..) ברשע יצא לי קאנה

Fay Wood

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

יצא לי שאני קיקיו!!!!!!! זה לא נכון!!!!!! רשום שאני קצת סנוןבית- לאאא!!!! שלא כולם ממש אוהבים אותי- אאההה יכול להיות... שאכפת מאיך שאנשיפ אחרים נראים ככה שאני אראה כמוהם- ממש אבל ממש לא נכון!!!!!!! וכהבנים אוהבים אותי- אוקי עכשיו זה הדבר הכי לא נכון שאמרו עליי בחיים המסריחים שלי
... ככה זה כשילד אידיוט אחד מחליט שהרסת לו את החיים וסוחף אחריו כיתה שלמה... טוב אפשר לומר שחצי ממה שהיה רשום בחידון לא הבנתי אז אני אעשה אותו עוד פעם!
חחחח

Fay Wood

New member
אוקי, עכשיו פרשתי כל מילה שלא הבנתי

ויצא שאני קגומה! אבל זה עדיין לא נכון מה שרשום שם...
חחח

Horse Wishper

New member
הדייט המסתורי שלי הוא....

קוגההההההההההההה אני לא מאמינה... זה הדבר האחרון שחשבתי עליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מוזרררררררררררררררררררררררררררררררר

sintesis

New member
אינויאשה!

Your Inuyasha! You are a punk, you like to pick fights and hate being in school, your grades are slipping but you don't care, you are having to much fun to actually do anything about it! ואני מסכימה עם הכל D=

GalaxyAngel

New member
XD אני סאנגו ^^

והדייט המושלם שלי זה מירוקו... ואני חולה על הזוג הזה מאז שראיתי אותם כזוג.. זה לא אומר משהו? ^^

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

המ.. היו כמה דברים שהתלבטתי אז יצא פעם אחת אינויאשה ופעם אחת ססמאשי^^

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני לא יכולה שלא לעשות קוויז לפחות פעמייםXDבדייט יצא לי אינויאשה(^^) מירוקו ו... קוגה איכס!!!>< לא הבנתי איך זה קרהובדמות הרעה יצא לי קאגורה וג'אקוטסו!!!! כמה שולט!! אני אהבתי נורא את התשובות בקוויז הזה^^ כמה שולט להיות קאגורה וג'אקוטסו^^ אניע כל כך אוהבת וסוגדת לשניהם
יאי^^

FireZeroX

New member
יאייייי אני מירוקו!

Your Miroku! all that matters in life is who is going to be your next boyfriend/girlfriend and where to take him/her next. Not to worry though, because you are bright and you do your school work. And hey, you even have a fan club!

למעלה