כנסו לפייסבוק של דניאל ואיתן ותראו תמונה

yly463

New member
כנסו לפייסבוק של דניאל ואיתן ותראו תמונה

מרגשת של שיהם מיום ג' ערב חג..... הם ניראים מקסים

KEEK

Member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

תמונה חמודה דניאל ואיתן נראים טוב ביחד. מצחיק איך קרן וגב אפילו לא מנסים להראות כמו זוג מול הקהל שבחר בהם. ברח ממנה יותר מהר ממה שציפיתי..

adiyon2

New member
קיק, זה מפתיע אותך?

הופתעתי לראות שהוא הסכים ללכת איתה למשהו בכלל (החתונה של הבוס). חחח ועוד היו כאלה שאמרו שיש שם אהבת אמת. חחח

KEEK

Member
שלום גם לך ../images/Emo9.gif

האמת ציפיתי שהם יתנו לקהל שבחר בהם כמה ימים של נחת חשבתי שהם יסתובבו ביחד לפחות חודש-חודשיים כדי להשתיק את כל הספקנים, וגם כדי לעמוד בדרישות של ערוץ 10 אולי.. אבל הם באמת צוחקים על כולם עכשיו.. אפילו לא חיכו שניה כדי להתפצל בעצם.. יותר נכון - גב צוחק קרן שוב מושפלת.. ירדה למחתרת נעלמה מהשטח

שלום172

New member
היי קיק../images/Emo140.gif יש תמונה של קרן ואיתן בנענע

ממש לא נראית מושפלת להפך נראית נהדר הם לא חלילה כזוג פשוט בחרו לשבת לכוס קפה רגע אנושי וטוב שכך אני מניח שכולם המשיכו בחייהם המשותפים או לא המשותפים כל כך לא משנה בסה"כ אני נהנתי לצפות בתוכנית למרות שבמעגל חבריי לא אתפאר בכך

KEEK

Member
שלום שלום..

אני בטוח שהיא דיי נבוכה מהמצב בו היא נמצאת היא לא מתראיינת וממעטת לדבר גם בראיון בגיא פינס היה לה חיוך מובך וטיפה מבויש ששאלו אותה על זה שגב טס לחו"ל לבדו.. איתן ישב לקפה עם קרן כי מסתבר שהוא בחור עם אופי טוב.. ספורטאי אמיתי שיודע להפסיד בכבוד, ויודע לתת כבוד למי שניצח אותו. גב שהפסיד בהשרדות, לא רק שלא ישב עם אף אחד מהמושבעים או המנצחת לקפה, הוא גם לא הפסיק ללכלך עליהם בכל אפשרות.. איזה הבדל...

דקל69

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif איזה כייף שהחגים

הסתיימו להם כבר, יותר נכון הארוחות הכבדות ובעיקר הצורך לרוץ ממקום למקום ולהספיק לנצל את ימי החופש של החג. בקשק לקרן לדעתי היא כלל לא ירדה למחתרת, יש כמות לא מבוטלת של צילומי פפראצי שלה (בעיקר יחסית ללשאר) ידיעות עליה (בנפרד מגב) ולגבי היותה מושפלת - אני חושבת שהיא היתה שותפה מלאה לתכנון ההחברות לזוגיות לצורך הזכיה בידיעה שזוגיות אמיתית לא תתפתח בעקבות כך, הראיון אצל נעמה מראה שקרן פשוט משחקת, היא לא נראית שבורה או מרגישה צורך להתנצל, היא מספר פעמים העירה לליהיא עוד בתוכנית שזה SHOW ותוכנית טלוויזיה ורוב התנהגותה נבעה מההכרה בכך, כולל ההתאהבות, הסקס, החבירה לגב תוך הפגנת אהבה עלובה ומשוחקת בצורה גרועה (שמשום מה המון המון אנשים קנו את זה) ובעיקר השינוי מרעה ורכלנית ל"טובה ומפרגנת" שהגיעו בעקבות ההבנה שאנשים קולטים את אופיה ולכן היא מועמדת -- מאז היא עשתה שינוי שמדי פעם יוצאת לה הקרן של אתי חזן וההפקה טורחת להסוות. מה שמוזר שגם גב מצולם די הרבה והם לא נראים יחד מאז השבוע הראשון שההפקה ניסתה לצוות אותם בארוע יחצני, ציפיתי באמת שההפקה תדרוש מהם להתאמץ יותר ולו בשל העובדה שהזכיה הגיעה גם מסימוסים של אנשים ובכל מקרה בהשקעה של הצבעות באתר. לא נורא, השתלם להם, אולי באהבה זכו דוקא אלה שלא זכו, אלה שויתרו על המשחק ו"הקריבו" את הפרס כבר בתחילת הדרך. ואגב, תמונה שפורסמה היום של איתן וקרן נפגשים ברחוב ומדברים
לא ברור מתי צולמה, מעניין אם קרן עדיין נוהגת לרדוף אחרי איתן כבעבר
http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=840131 שבוע טוב לכולם, איפה מיטולה, צליל לא מכוון וכל השאר? מיטלי, אם את קוראת מזל טוב
בריאות, אושר ושמחות, קראתי שחגגת בחג אז תיהני, ונשיקה ענקית (ורטובה) לדניאלי

שזטערי

New member
בן וליהי הם הזוכים הכי אמיתיים

הם באמת התאהבו בתוכנית וממשיכים את הזוגיות שלהם, ולפי גיא פינס הם מתכננים לעבור לגור ביחד.

adiyon2

New member
שלום שלום

יצאה טמבלית לגמרי. לי היה ברור שגב יעשה ויברח. מה יש לו להפסיד?

שאפולי

New member
ממה שראיתי בגיא פינס

קרן וגב נפרדו מזמממממממממממממן אורטל ואורן גם- לא צלחו את "בעיית לונדון" איתן ודניאל יחד אבל כשדניאל נשאלה על הזוגיותאני חייבת לצין שהיא ענתה בזהירות מסויימת ובאופן מפתיחע ליהי ובן חזק יחד ומתכננים לעבור לגור יחד

andy181

New member
בוקר טוב, אני חושבת שבעקבות הת.ז הנוראית

שערכו לדניאל בתוכנית היא עכשיו נזהרת יותר בכל מה שהיא אומרת. סה"כ אם נחשוב על זה בהיגיון הם כולה חודש בחוץ והיא לא רוצה לצאת בהצהרות מטורפות לגבי העתיד. עדיף שיקחו את זה צעד אחרי צעד, אני מאמינה שאם הם יחזיקו את החצי שנה הראשונה ביחד הם גם יעברו לגור ביחד.

שזטערי

New member
ממש לא מפתיע שליהי ובן חזק ביחד

ראו לכל אורך התוכנית שמתפתחת בניהם זוגיות ואהבה אמיתית. זה היה הכי צפוי. ואני שמחה עבורם. בדיוק כמו שהיה צפוי שאורטל ואורן לא יהיו ביחד. באשר לדניאל ואיתן, לי אישית יש ספקות אם יחזיקו מעמד לאורך זמן, הגישה שלהם לחיים והאנרגיות שלהם ממש לא באותו המקום. אבל מי יודע? מאחלת להם רק טוב. קרן וגב, סימן שאלה גדול, לדעתי כן התפתחו רגשות בניהם, אבל, זה קרה מהר מידי ולכן לפעמים נראה גם לא אמין. גב אדם מאוד מיוחד אבל גם בעייתי, למרות שאני מאוד מעריכה אותו על כך שהוא נקי מעל 7 שנים. החיים של מכור בניקיון אינם קלים ביכלל , בעיקר למי שחי איתו. אז אולי עדיף לקרן בלעדיו. זהו חפרתי מספיק

anonimit75

New member
די חושבת כמוך

רק שאני לא חושבת שהקשר בין גב לקרן התפתח מהר מדי... אני כן חושבת שגב בחור מורכב נפשית ומלא בחרדות .משהו בחוץ הרתיע אותו...אני גם משהאמינה שהווא לא לגמרי וויתר עדיין על האקסית שלו - מיכל, שיש לו בלגאן בראש...והוא רצה שקט אז ברח.... בכל אופן, היה שם לא מעט משחק של גב.... לגבי ליהי ובן - גם לי היה ברור שזה הזוג הכי יציב בתוכנית...אני האמנתי בהם ובליהי מלכתחילה

KEEK

Member
עידכון מגיא פינס - "2 רווקות ו-2 תפוסות"

הראו את אורטל דניאל וקרן מתארחות בתוכנית של אהרוני (לא יודע מתי זה הוקלט) אורטל מספר שהיא בחורה רווקה - אורן בלונדון וזה לא משתלב ליהי ובן חזק ביחד ובקרוב עוברים לגור ביחד גם דניאל ואיתן עדיין ביחד קרן לא ממש רוצה לדבר על זה.. אבל בגיא פינס סיפרו שהיא וגב לא התראו שבועיים (ממש אהבה..) והשיא - גב החליט לטייל בחו"ל לבד
. ברח מהארץ רק כדי לא להיות איתה... כנראה לא הבינה רמזים..

למעלה